Teade

Collapse
No announcement yet.

resiiveri ühendamine arvutiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

resiiveri ühendamine arvutiga

On üks resiiver http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?Vi...e=WDVW&tc=photo
    selline siis ja see oleks vaja ühendada arvutiga, arvutil on intergeeritud helikaart ja sooviks teada, et kas jack5- ja rca kaabliga saaks need 2 komponenti ühendada ja arvutist muusikat kuulata läbi resiiveri. Kuid kui saab ,siis kuhu auku ma selle juhtme seal resiiveril panema pean.

Helikaardi liiniväljundist võtad ja paned receiveril aux-i. Sobiv kaabel on 3,5mm stereo ühes ja teises otsas 2 rca pistikut.

Comment

ehk siis midagi sukest http://www.akaabel.ee/index.php?&PID=produ...452015&LANG=est .

Comment

Justament. Seda sa vajadki

Comment

Niipalju veel et selle kaabli saad igast elektroonikakauplusest. Selverites kaubamajas jne ka olemas

Comment

tänan.

Comment

mul sama kysimus, aga digitaalselt yhendamise kohta. Mul on SoundBlaster Live! 5.1 (SB0100) PCI. Tagakyljel on "Digital out" auk. See nyyd peaks olema SPDIF out. Ressiiveritel on ka ikka see sama SPDIF yhilduv input? Ja midagi lugesin selle kohta et SPDIF signaal pidi olema vist 0 - 0.5v piires, aga SB Live pidi miskip2rast kasutama 0 - 5v. Ja et see v5ib ressiiveri 2ra kypsetada. Ei julge proovida muidu...

Comment

Originally posted by chain@Jun 25 2004, 17:05
                mul sama kysimus, aga digitaalselt yhendamise kohta. Mul on SoundBlaster Live! 5.1 (SB0100) PCI. Tagakyljel on "Digital out" auk. See nyyd peaks olema SPDIF out. Ressiiveritel on ka ikka see sama SPDIF yhilduv input? Ja midagi lugesin selle kohta et SPDIF signaal pidi olema vist 0 - 0.5v piires, aga SB Live pidi miskip2rast kasutama 0 - 5v. Ja et see v5ib ressiiveri 2ra kypsetada. Ei julge proovida muidu...
                Mul ka sama helikaart ja hiljuti sai selles foorumis räägitud. Sellist SPDIFI ressiiveritel küll ei ole minu arust, vähemalt mul ei ole. Sul on vaja kaablit, kus ühes otsas 3,5mm ja teises koaksiaal või RCA. Sinna helikaardi taha on märgitud Digital output, aga 5.1 heli sa sealt ei saa, kui sa seda loodad. 5.1 saad välja võtta analoogis:

output (roheline) - esimesed kanalid

must (vist headphones) - tagumised kanalid

digital out (oranz) - subwoofer ja keskkõlar

Comment

minuteada v2hemalt creative enda 5.1 k5larid annab ilusti yhendada kaardiga ainult seda digital out'i kasutades ja heli ikka on siis 5.1

-------
                  hmm midagi leidsin hinnavaatlus.ee lehelt selle kaardi kommentaaridest:

Joosep | | 14.10.2003 13:26
                  klge targad öelge kuda ma saan antud helikaardi resiivriga ühendada?

DeCoder | rene.rajaste@mail.ee | 26.11.2003 13:14
                  Kõige licam on koaksiaaliga......ühes otsas on 3,5`` pistik (mille torkad kaard digital outi) ja teises otsas tavline DIN, mille ühendad ressiivri Digital Coaxial In-i
                  Sel kaardilon yks suur puudus...see ei toeta täielikku Dolby Digital 5.1 heli, nii et praegu kuulan Dolby Prologic II-ga...kõlab ka täica hästi....
                  Yritasin kyll softmodinguga sellest Audigy kaarti teha (chipid on mõlemal kaardil samad)..aga 5.1 heli ikkagi kätte ei saand...

Comment

Originally posted by chain@Jun 25 2004, 17:26
                    minuteada v2hemalt creative enda 5.1 k5larid annab ilusti yhendada kaardiga ainult seda digital out'i kasutades ja heli ikka on siis 5.1

Mine vaata Creative-i ametliku lehe foorumisse, seal pole minu teada keegi veel Digital outputist 5.1 kätte saanud.

Comment

Ma sain selle kaabli Kristiine +- elektroonikast kätte, ütlesin et tahtsin arvuti ühendada
                      muusikakeskusega ja anti mulle 3.5mm-ja rca phono. Nii panin, siis resiivelile täpselt näed punased ja valged otsad taha ja siis panin arvutisse rohelisse auku, kus mul ka arvutikõlarid käivad, siis panin resiiveli phono peale, lasin arvutist muusikat aga heli sahises kõvasti ,bass oli väga vigane, tähendab konkreetselt sahises, nagu kõvemaks ei saand üldse keerata, et mis võib olla jama.

Comment

Ära pane phono peale vaid pane aux peale. Kui ühendad juhtmed phonosse siis ei saagi mingit head heli tulla pane ikka AUX-i ja tsekka oma helikaardi setingud üle ning kasuks tuleb kui vaatad ka selle programmi millega muusikat kuulad setingud üle.

Comment

ainult, et minu resiivelil, pole sukest nimeust nagu AUX ja teiseks mis ma avastasin, need kõlarid käisid teise auku, mul on nagu 4.1 süsteem, arvutikõlarid olid ennem 4.1, ma pidin tagumised väljavõtma ja ressiveri juhtme asendama, nii ma sain kuulata nii arvuti kõlareid kui ka resiivereid, aga bass on resiivelil ikka paigast ära.

Comment

Mis moodi ei ole aux sisendit :unsure:
                            Aga proovi kuhugi mujale näiteks cd, tape jne
                            Phonosse kindlasti ei sobi

Comment

Heli läks paremaks, kui toppisin sinna arvutis teise otsa, kus oli must auk, aga ma ei saa kusagile mujale muusikakeskusele panna, sest juhe ise on 3.5mm<Phono.

Comment

Working...
                              X