Teade

Collapse
No announcement yet.

resiiveri ühendamine arvutiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Oot oot mis sul on musakeskus või on receiver millega tahad ühendada ma ei saa aru :huh:
    Kui on receiver siis tagapaneelil on ju reas tape aux cd phono jne. Kui auxi pole siis ühendad arvuti näiteks cd kohapeale.

Comment

oma arust ma ju, esimese postituses näitasin, mis asi mul on, ütlesin kohe et resiiver ehk võimendi aga nii vana et AUXi veel pole, ma antsin enne lingi ka.

Edit: Kle proovisin läbi CD väga norm heli, tuli nagu plaadilt, sain tööle, tänks.

Comment

Heli läks paremaks, kui toppisin sinna arvutis teise otsa, kus oli must auk, aga ma ei saa kusagile mujale muusikakeskusele panna, sest juhe ise on 3.5mm<Phono.

No aga proovi kuhugi mujale ükskord <_<

Comment

Kas seal video in sisendit pole? Kui on, siis pane sinna.

Comment

Panin editi oma viimasele postitusele, sain tööle panin cd taha ja väga hästi töötab tänks&#33;&#33;&#33;&#33;

Comment

No näed siis

Comment

Originally posted by tere@Jun 26 2004, 21:24
                Panin editi oma viimasele postitusele, sain tööle panin cd taha ja väga hästi töötab tänks&#33;&#33;&#33;&#33;
                Kui sisendasid signaali ressiiveri cd sisendisse, siis on ilmselt tulemuseks 2-kanaliline heli?
                Kui helikaardi väljundis on Digital out (näit. Creative Sound blaster 5.1), kuidas siis seda mitmekanalilist signaali ressiiverisse toimetada?
                Kas Digital out üldse väljutab mitmekanalilist heli? Ja milline siis peax olema kaabel?

Comment

Originally posted by Enn@Jun 27 2004, 23:04
                  Kui sisendasid signaali ressiiveri cd sisendisse, siis on ilmselt tulemuseks 2-kanaliline heli?
                  Kui helikaardi väljundis on Digital out (näit. Creative Sound blaster 5.1), kuidas siis seda mitmekanalilist signaali ressiiverisse toimetada?
                  Kas Digital out üldse väljutab mitmekanalilist heli? Ja milline siis peax olema kaabel?
                  Miks ta 2-kanaline heli peaks olema, ega siis sisend ei määra sul kanalite arvu
                  Digital out-ist saad ikka mitmekanalist heli, kas siis koaksiaali või optilise kaabliga.
                  Aga see sõltub ka helikaardist, mitu kanalit sa sealt kätte saad, nt mul on Soundblaster live 5.1 ja ma ei saa digital out-ist 5+1 kanalit, sest helikaardi digital output toetab ainult kahte kanalit. Kõige parem oleks 5.1 lasta optilise kaabliga ressiiverisse.

Comment

Resiiver on võimeline ka 2-st kalist 5.1 kodeerima. Random stereojuhtmega dolby digitali ikkagi ei tule, selleks ikka vaja coaux või digital optical.

Comment

Originally posted by a11an@Jun 27 2004, 23:41
                      Resiiver on võimeline ka 2-st kalist 5.1 kodeerima. Random stereojuhtmega dolby digitali ikkagi ei tule, selleks ikka vaja coaux või digital optical.
                      Mismoodi ressiiver 2-st kanalist 5.1 kodeerib? (esimest korda kuulen sellist asja)
                      Sa võibolla mõtled Dolby Prologicut?
                      2-st kanalist 5.1 ei saa mitte mingi valemiga kodeerida, need kuus kanalit on täiesti iseseisvad.

Comment

Just just, mõtlen küll prolocigut. Et nagu virtuaalselt.

Comment

Noh mul töötan nagu 4.1 süsteemis, et arvutikõlarid on eespool nagu 2kõlarit ja suppar ja siis need estonia kõlarid on nagu taga kõlarid.

Comment

Plussmiinuses 6eldi et mine a-kaablisse kui tahad saundikaart -> ressiiver coax kaablit. Ma muidugi ei uskunud ja ostsin tavalise 3.5mm -> 2xRCA ja sain digi t66le :-) Kahju kyll et sblive ei t66ta digi kaudu 5.1 systeemis. Aga nagu mainitud, v2heke sellest korvab pro logic 1/2.

Ma ise FreeBSD peal sain t66le digi v2ljundi, aga ei tea kas mplayeriga annab 5.1 saata otse ressiiverisse kui oleks audigy v5i midagi paremat - ei hakka ostma uut saundikat. Kas keskmine ressiiver suudab yldse ac3 dekodeerida? kuskil midagi sellist mainitud pole manualis.

Comment

Kui ressiiver toetab Dolby Digitali, siis ta ka oskab seda dekodeerida
                              AC3 (Dolby Digital) ei ole tingimata 5.1, see võib olla ka 2.0, või isegi mono heli.

Comment

SB Live 5.1 kaardiga saab 5.1 surroundi receiverisse saata ... proovisin ja t66tas.
                                Windowsi all, viimased originaaldraiverid creative kodulehelt. Installida veel ac3filter ja bsplayer vms.
                                * Setupis tuleb v5tta linnuke 2ra "decode ac3" eest.
                                * BSPlayer settingutest For ac3 decoding use -> ac3filter.
                                * BSPlayer options ->filters-> ac3 -> output -> SPDIF

Comment

Working...
                                X