Kas võimsuse numbrid ja muu, mida Yamaha näitab, peavad paika ka?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Probleem Yamaha RX-V340RDS
Collapse
X
-
Oleneb milliseid numbreid mõtled. Manuaalis peaks olem mingid väheke usutavamad numbrid, mis ilmselt mõõdetud ühe kanali kaupa.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
-
Tegelikult on selline küsimus, et kui mu kõlarid on 8oomised ning võimu miinimum RMS väljund on 6oomi, siis mis saab?
+/- Elektroonikas oli see sama võim, kuid andmed olid üldse 5x80w(8oomi). Kuulasin seal kahe 8oomise (150w max) kõlaritega ja minu arust oli väga hea sound. Nüüd ongi mureks ainult see, et kas tegelikult ma tohiks üldse neid kõlareid sinna taha panna? Või mis juhtuda võib?
Manual->http://www.yamaha-hifi.com/products....vset=&newsset=
(sealt download ja siis manual)
Comment
-
Võid täiesti julgelt ühendada oma kõlarid 6 oomise võimuga. kui su kõlarid oleksid näiteks 4 oomised ja võimendi 6 oomine siis ei maksaks ühendada, koormab võimu.
Maksimum võimenduse annab see Yamaha võimendi siis kui su enda kõlarid samuti 6 oomised oleksid. 8 oomiste kõlaritega läheb natuke väljundvõimsusest kaduma. ( olen ise katsetanud aga ei saakski ütelda, et vahet teeksin) eks see ole suhteline..
Comment
-
mul plaan osta yamaha rx-450rds resiiver ... kas keegi selle kohta ka midagi head oska öelda ... manualis on kirjas 6x85W ja kui keegi tahtis teada palju sellel 340 võimsust on siis tal peax mu mälu järgi olema kas 75W või midagi ... (kui kellegil tekib kahtlust minu andmetest siis ma töötan laos kus kõik need olemas koos paberitega ainus asi on see et proovida ei saa)MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid
Comment
-
kui juba küsimiseks läks siis kumba oleks mõtekam osta kas yamaha 005 või 205 (subwofer) 005 on 50 w ja 205 75 aga 005 pole peal ntx faasipöörajat ja muud sellist kuid samas sellel resiivril mida ma osta plaanin on need asjad olemas ... kui keegi öelda oskaks siis kas se 005 veidi lahjaks ei jää muusika kuulamiseks ?MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid
Comment
Comment