Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem Yamaha RX-V340RDS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas neid asju, mis seal laos on, saab sealt osta ka? Kui ei saa, siis millisest poest neid osta saab? Kui laost saab ka, siis kas sul on Yamaha rx-v350-t või paremat kodukino ressiiverit, mille saaks kätte kuni 4500.- eest?

Comment

pood ise on RENEK sikupilli keskuse kõrval ... aga sellega et ma neid siit hulgi saaks ei ole kindel aga põhimõtteliselt peaks saama 4500eek mingi rxv 440rds´i poe hinda ma ei tea ... aga se mida mina tahan osta maksab mäletamist järgi poes 6000 :P ... ma parem ei ütle palju ma odavamalt saan aga kas keegi siis neid subakaid kuulanud ei ole ? ... tahaks teada kas tasub maksda 1000 eek rohkem 25w võimsama ja rohkemate võimalustega subbaka eest ?
      MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

Tasub küll maksta, kui heli vahe suur on. Siiski pead ise kuulama ja otsustama, võib juhtuda, et heli ei meeldigi sulle.
        Siiski ütlen, et midagi erilist nendest loota pole. Aga mine sa tea, võimalik et sulle heli meeldib ja siis miks mitte osta.
        Kas Renekis Audese supakaid enam müügil polegi? Mäletan, et mingi aeg tagasi oli Audese valik seal väga suur.

Comment

Yamaha subbarid muusika kuulamiseks küll ei sobi. Liiga uimased ja kuidagi lõdva ja ebamäärase bassiga. Filmidele sobib küll, aga muusika jaoks oleks täpsema ja konkreetsema bassiga subbarit vaja. Kogemused siis kallima YST-SW320 mudeliga.

Comment

ilmselt ostan siiski kallima mudeli ja muidugi testin ka seda .... ja audest on ka ja kui ei ole siis saab alati ju tellida aga mul probleem selles et se resiiver ei võimenda ise subakat ning seega peab olema isevõimendav subakas aga kui ma ostan veel mingid audese tornid (võiksemad) siis jääb mul 2 35AC (kärgbassi) mingis suvalises kastis üle. ega kellegil nende vastu huvi ei ole ... pakkuge ise hind ... nendega kiiret ei ole. sellekuu palga eest ma muud ei saa kui resiivri ... nii et järgmise kuu lõpus olex soov neist lahti saada ... võimalik et ka kahest s30b'st aga se ei ole nii kindel

Comment

Aga näiteks midagi sellist: http://www.audes.ee/index.php?id=1265&tpl=1003

Comment

Ega hulgi ei tahakski osta. Järgmise kuu alguses tahaks ühe osta. Mis mudeleid(hõbedasi) sul seal veel on?

PS. Ega keegi ei tea, kelle käest Standford Music Yamaha Hi-Fi-d tellib?

Comment

plju se audese sub. maksab ? ... ja minumeelest on standford music'us yamaha hi-fi'd ka :unsure:

Comment

3500 krooni ringis peaks selle hind olema..

Comment

ilmselt ostan siiski mingid tornid audeselt

Comment

Algul tasuks kindlasti korralikud kõlarid vaadata, eks supaka jõuab alati juurde osta.

Comment

ma vaatasin et on veel üks sub. pioneerilt ... se siis pasiivne ja auto oma aga ma mõtlesin et kuna mu resiivril on 6 kanalit siis ma võin ta tagumise keskmise kõlarina ühendada .. jutt käib siis elemendist st-w255f . ja tegelikult mul on ju 2 estoonia elementi (35ac) neile uued kastid ning kõrged ja keskheli juurde ? saaks nii ka endale normaalsed tornid ? ... tagumisteks jäävad siis s30b'd ja keskele tuleb veel midagi organiseerida ...

Comment

See Estoniate taastamine oleks isegi päris hea mõte. Saaksid odavamalt ja samas head kõlarid valmis ehitada. Veel oleks ka võimalus endale meelepärased kesksagedused ja kõrged vaadata. Aga see, et supakas panna kekkõlari asemele pole just hea mõte , kuna see keskkõlari kanal on healjuhul mingi 10W. Uuematel resiivritel on alati võimsus nr liialdatud . Kanalid mis tõepoolest võimsust annavad on kaks pea kanalit ( ehk siis A kanalid üldjuhul)
                            Sul tuleks ikkagi vaadata mõni aktiiv supakas, või siis ostad passiiv supaka ja hiljem talle eraldi helivõimendi vahele. otsus on sinu...
                            Jah eks S30-neid võid kasutada tagumiste kõlaritena..

Comment

ma ise ka mõtlesin nii et teen need kõlarid korda ja siis ostan odava rahaga aktiiv sub. kui keegi teada tahab siis järgmise kuu alguses ostan ma endale selle resiivri ja ilmselt on võimalik ka midagi veel osta .... hind olex siis natuke rohkem kui laos ja natuke vähem kui poes (kuskil 1000 - 2000) aga kogus on piiratud ... ja infot saab esmaspäeval kuna ma nädalavahetusel maal ...

Comment

Need Yamaha sub`id ei kõlba ju kuhugi - ainult kodukino puhul vast tuleks kõne alla, muusikat nendega eriti ei kuula...
                                Aga kui sa ikka neid osta tahad, siis võta selline variant, kus faasipöörajad jne kraam peal on.
                                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
                                X