Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem Yamaha RX-V340RDS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by l2r-r2d@Jul 16 2004, 16:51
    ma vaatasin et on veel üks sub. pioneerilt ... se siis pasiivne ja auto oma aga ma mõtlesin et kuna mu resiivril on 6 kanalit siis ma võin ta tagumise keskmise kõlarina ühendada .. jutt käib siis elemendist st-w255f .
    :huh:
    Enne selliste lahenduste välja mõtlemist võiksid ikka pisut tutvuda, erinevate mitmekanaliste heliformaatide tööpõhimõtetega! Tagumisest keskkanalist tuleb sul (üsnagi väheste) DTS-ES omavate filmide puhul (ja ka Dolby Pro Logic IIx puhul, aga seda mainitud RX-V350-le ei ole) vaid mõningaid ruumihelisid ja ka need on enamasti üle 100Hz sagedusega. Mõtle nüüd ise, mis siis juhtub, kui sa sinna subbari taha paned?

Comment

Originally posted by kass@Jul 16 2004, 16:59
      See Estoniate taastamine oleks isegi päris hea mõte. Saaksid odavamalt ja samas head kõlarid valmis ehitada. Veel oleks ka võimalus endale meelepärased kesksagedused ja kõrged vaadata. Aga see, et supakas panna kekkõlari asemele pole just hea mõte , kuna see keskkõlari kanal on healjuhul mingi 10W. Uuematel resiivritel on alati võimsus nr liialdatud . Kanalid mis tõepoolest võimsust annavad on kaks pea kanalit ( ehk siis A kanalid üldjuhul)
      Eksid siiski, tänapäeva kodukinoressiverid/võimud annavad kõikidesse kanalitesse üsna võrdselt võimsust. Koormates vaid kahte peakanalit korraga võib nende välja antav võimsus kasvada loomulikult võrreldes viie kanali korraga koormamisega. See kas need lubatud viie kanali võimsused ka välja reklaamitule vastavad, on muidugi teine asi. Eriti mõned firmad kipuvad oma ressiiverite võimsusi valetama üsnagi märgatavalt.

Comment

selge ... aga kui on kellegil midagi muud odavat pakkuda `? nii 2000eek
        MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

On ka selline asi nagu Dolby Digital EX. Vahe Dolby Digitaliga ongi ainult ühes lisa keskkõlaris. Ja selliseid filme on tõesti vähe kus ka tagumisele keskkõlarile eraldi enda signaal antakse. Minu arvates üsna mõtetu asi.

Comment

Originally posted by msw@Jul 20 2004, 14:52
            On ka selline asi nagu Dolby Digital EX. Vahe Dolby Digitaliga ongi ainult ühes lisa keskkõlaris. Ja selliseid filme on tõesti vähe kus ka tagumisele keskkõlarile eraldi enda signaal antakse. Minu arvates üsna mõtetu asi.
            DD EX on siiski nn. "matrix" süsteem, ehk siis ta loob ise tagakeskkanali signaali tagakõlarite signaalist. Ainuke "discrete" 6.1 süsteem on ikkagi vaid DTS-ES, mis siis salvestatakse juba stuudios DVD peale 6.1 formaadis. DD EX, DPLII, DPLIIx ja THX Surround EX on "mõtlevad" ise selle tagakeskkanali(d) juurde.

Comment

njah on tõesti nii, et DD EX tähendab seda, et tehakse tagumistest surroundidest tagumine keskkõlar. Oli lihtsalt valesti meelde jäänud, minu viga....

Comment

Vs: Probleem Yamaha RX-V340RDS

Isiklikult ei soovitaks Yamahat- juba vanasti nende kuulus "oma heli" oli pigem moonutus kui kvaliteedi näitaja.Pioneer on veidi kallim kuid asjalik ost.

Comment

Working...
                X