Teade

Collapse
No announcement yet.

Koduseks muusika kuulamiseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Koduseks muusika kuulamiseks

Tere. Mul oleks mõningaid küsimusi kodukõlarite ehitamise kohta,tahaks teha midagi tornide sarnast.

1)Kas midrange kõlarile tuleb kah eraldi kast teha,või tohib selle kõrgega ühte panna?

2)Mis oleks parem kas panna kummagisse "torni" oma 10 tolline subwoofer(juba olemas) või teeks supparid "tornidest" eraldi kasti,või vahet pole?

3)kuidas saaks mõõta kõlari väljundvõimsust,kui üldse?

4)kas vajalikke filtritega jändamine on väga hull töö selle jaoks,kes pole nendega ennem tegelenud?

Plaan oleks siis kasutada midbassiks ja kõrgeteks ühe philipsi muusika keskuse kõlarite elemente,kuna keskus ise ei worki enam. Bassi hakkaks esitama kaks spl pro z10 supparit(üks on 50w RMS) Probleem olekski muusikakeskuse elementide väljundvõimsuse teada saamine,sest kasutusjuhendis on natuke ulme arvud,ja eriti ei taha neid uskuda.

Vastuste eest ette tänades

Kui sa ka selle kõlari väljundvõimsuse teada saad, on sellest vähe kasti ehitamiseks. Selleks oleks veel andmeid tema kohta vaja.
    Minu kodukas

Comment

Originally posted by rosco@Jul 11 2004, 03:24
      Tere. Mul oleks mõningaid küsimusi kodukõlarite ehitamise kohta,tahaks teha midagi tornide sarnast.

1)Kas midrange kõlarile tuleb kah eraldi kast teha,või tohib selle kõrgega ühte panna?

4)kas vajalikke filtritega jändamine on väga hull töö selle jaoks,kes pole nendega ennem tegelenud?

Plaan oleks siis kasutada midbassiks ja kõrgeteks ühe philipsi muusika keskuse kõlarite elemente,kuna keskus ise ei worki enam. Bassi hakkaks esitama kaks spl pro z10 supparit(üks on 50w RMS) Probleem olekski muusikakeskuse elementide väljundvõimsuse teada saamine,sest kasutusjuhendis on natuke ulme arvud,ja eriti ei taha neid uskuda.

Vastuste eest ette tänades
      1 Tee eraldi kast

4 On küll hull töö

Comment

Originally posted by vahurkiv@Jul 11 2004, 06:43
        Kui sa ka selle kõlari väljundvõimsuse teada saad, on sellest vähe kasti ehitamiseks. Selleks oleks veel andmeid tema kohta vaja.
        Seda ma tean jah,et vaja veel vähemalt vas,fs ja qts,aga kas siis midbassil on kah kasti suurus väga tähtis,paneks lihtsalt mingisse kinnisesse kambrisse.

Comment

Originally posted by rosco@Jul 11 2004, 11:29
          Seda ma tean jah,et vaja veel vähemalt vas,fs ja qts,aga kas siis midbassil on kah kasti suurus väga tähtis,paneks lihtsalt mingisse kinnisesse kambrisse.
          No võid panna küll mingisse kinnisesse kambrisse aga ta lihtsalt mängib paremini, kui on täpne kast. See on minu arvamus... :unsure:
          Minu kodukas

Comment

Nüüd otsustasin,et peaks ikka korralikud midbassid ja kõrged ostma,kas keegi järsku oskaks soovitada mingeid elemente mida kõlbaks 50w RMS woofriga koos kasutada.

Kas midagi sellist sobiks http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...4#!240-1004 kõrge siis.

Ja keskmiseks midagi sellist võib olla http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...5#!240-1055

Comment

põhimõtteliselt sobivad küll, vaata et sa midile siis eraldi kasti teed.

Comment

Ei saa nüüd pihta miks keskmiste valjukat kõrgetega ühte panna ei saa- kõrged ju kasti sisse mingit mõju ei avalda. Iseasi kui keskmised bassidega kokku panna, siis tuleb ära eraldada.
                ehh... andrjusa

Comment

Originally posted by rosco@Jul 12 2004, 10:48
                  Nüüd otsustasin,et peaks ikka korralikud midbassid ja kõrged ostma,kas keegi järsku oskaks soovitada mingeid elemente mida kõlbaks 50w RMS woofriga koos kasutada.

Kas midagi sellist sobiks http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...4#!240-1004 kõrge siis.

Ja keskmiseks midagi sellist võib olla http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...5#!240-1055
                  Omal täpselt samasugused elemendid tornides!! Selle hinna kohta teevad suht normi häält,pole midagi õelda!!! :lol:

Comment

kas mitte poleks keskmisteks vähe sobivamad need ??

Comment

Working...
                    X