Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips CD350

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Philips CD350

Sain siis sellise isendi enda kasutusse ja probleem on seline, et ta ei taha eriti isekirjutatud plaate lugeda(mõnda ei hakkagi mängima ja mõnda mängib muusikat hakkides). Kas ma pean seal midagi puhastama hakkama või tuleb osta puhastusplaat(või kuidas iganes neid kutsutakse)?

EDIT: Siin saasta kavliteediga pilt kah tast> http://www.zone.ee/mattias_848/JVC%20A-K10...s%20CD350.jpg?2

EDIT2: Mida üldse sellisest pillist arvata? Palju ta väärt võib olla?

Originally posted by mtts@Jul 11 2004, 15:14
    Sain siis sellise isendi enda kasutusse ja probleem on seline, et ta ei taha eriti isekirjutatud plaate lugeda(mõnda ei hakkagi mängima ja mõnda mängib muusikat hakkides). Kas ma pean seal midagi puhastama hakkama või tuleb osta puhastusplaat(või kuidas iganes neid kutsutakse)?
    mõningal juhul kui sul on vale cd toorik ntx mu sõbral ei loe plaati mis on mingi foto toorikule kirjutatud oled sa erinevatele toorikutele kirjutatud plate proovinud kuulata?
    TeamRMS

Comment

TDK 650 MB mahutavusega aasta aega tagasi kirjutatud plaate ei lugenud üldse aga Platinumi toorikuid luges enamusi kuid muusikat hakkides.

Comment

Puhastus plaati ei soovita, hõõrub ainult tolmu silma peal laiali. kasuta piiritust puhastamiseks.

Comment

Originally posted by kass@Jul 11 2004, 15:37
          Puhastus plaati ei soovita, hõõrub ainult tolmu silma peal laiali. kasuta piiritust puhastamiseks.
          Et siis mingi vatipulk piirituse sisse ja siis laseri kallale jah? Kas see on kah võimalik et ma seal midagi niimoodi tuksi keeran? Asi pole veel hetkel minu oma aga kui lugema saan cd-r plaate siis võtan ära.

Comment

Ühest teisest teemast lugesin ka laseri võimsamaks reguleerimise kohta, et mismoodi see välja näeb?

EDIT: Pärast viinaga puhastamist läks asi juba apremaks aga samas nagu ikka veel natuke mingit jama muusikal taga niiet selle laseri reguleerimise kohta ootaks infot kui keegi teab midagi sellest. Aga äkki on arvutis asi? Pentium 233MMX Kirjutaja on Samsung 48x24x48 ja helikaardiks Hercules Muse LT

Comment

Jah silma puhastad piiritusega. Ei tohiks midagi hullu juhtuda, väldi ainult liigset survet silmale ja ( piiritusega ei maksaks ka liialdada). Sõber sai mul silma päris puhtaks ja hiljem luges plaate suurepäraselt.

Laseri võimsamaks regullerimise kohta ma kahjuks sulle midagi tarka öelda ei oska. Eks keegi kindlasti foorumist teab..

Comment

Kui laseri lähedal on pisike potensiomeeter, siis vahest on see võimalik. Aga pean hoiatama, et lihtne on laserit ennast tuksi keerata, kui see liiga suure voolu peale saab...nii et risk on olemas.
                Keera algul hästi vähe (juuksekarva jagu) kellaosuti suunas ja proovi siis CD-R plaati. Kui midagi ei muutu, või kehvemalt mängib siis teistpidi (kahe juuksekarva jagu ).
                Pioneer PD5100 ja vanal Sony Discmanil see mul õnnestunud, kusjuures esimene mängib nüüd ka CD-RW plaate...selleks oli küll tarvis lülitit, mis vastavalt plaadile (R või RW) laseri voolu muutis. Ühel auto Pioneeril sööb nüüd ka CD-R ja kui korra üldise pingekatkestuse saab, siis ka RW...lihtsalt automaatika, mis seab laseri võimsuse vastavalt plaadile ja "resetib" kui pinge kaob.

Comment

Pote täitsa olemas aga puudub ligipääs. Eks ma vaatan siin äkki saan pili teha ja saab mõni targem seletada kuidas asjale ligi pääseda(mingi suur plastmass jurakas on ees) mille eemaldamine mul hetkel ei õnnestu.

Comment

kui keerata ei jõudnud, siis jäta keeramata.kui asja endale ostad siis keera. veel parem, kui leiad mõne kogemustega inimese seda tegema.üldiselt lõpeb see laseri vahetusega

Comment

Kogemusest niipalju, et minu PD5100 oli kõlblik ainult varuosadeks, käis eelmise omanikuga mitmeis parandustes ja elulooma tast ei saanud ja sellest tuligi see julgus laseri potet kruttida ja seda kusjuures üsna suurtes piirides. Muidugi enne potet oli ka piirav takisti, mis ilmselt ei lubanud voolu suurtes piirides muuta...alati nii hästi ei lähe .
                      Kõige ohutum oleks potega jadamisi panna multimeeter ja siis ettevaatlikult potet keerata, kuni vool suureneb u. 5%...kui siis midagi paremaks ei muutu, tuleks asi rahule jätta...väike eksimus võib kalliks maksma minna.
                      Ja kui laseri voolu muudetud, ning pill nüüd CD-R mängib, siis ta ei tarvitse enam tavalisi originaal CD-sid mängida...sedagi on ette tulnud.
                      Kui pole enda mängija, siis küll ei soovita kruttida.

Comment

Working...
                      X