Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Type: 6D.24.041 Produced by Mayak Plant Kyiv Ukraine. Heads were produced in the 1990s of the last century forHi-Fi Tape R2R Recorder. Lot 4 pcs NEW Heads. head height=16 mm. --Magnetization current at 80 kHz. not more than
Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Majaki pead ei kõlvanud Majakile kah. Noh mono omale 201-202 sobisid. Kitsa südamikuga, mille tõttu ei mahu "bassid" hästi kiirusel 19 südamiku peale.
205-l vahetas mu vanaisa omal ajal pea "Elfa" oma vastu - Laiem.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Olemas, kuskil karbis . Mingi hetk oli mu Jupiter 202 mehaanikas. Heli oli hea ja isegi survepadjata. Nüüdseks välja kistud. Võibolla mingi hetk rändab Elektroonika 003 sisse, aga see võtab aega.
Väidetavalt olla hea olnud inimese sõnul,kes mulle andis (olla väljamaalt toonud). Taasesituspea. Suur induktiivsus, ei sobi salvestamiseks.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Lammutada saab reaalselt ainult kõige vanemaid päid. Ülejäänud on kinni valatud .
Mingi mähis võiks jah olla. Mõtle tavalise E I südamikuga trafo peale , millel I ära võtad. Või siis ok, I lindina jooksma paned. Mida väiksem on südamiku otste vaheline kaugus, seda lühem lainepikkus sinna mahub. Omakorda sõltub see andmekandja liikumiskiirusest.
Mähise traadi jämedus ning keerdude arv, samuti südamiku konstruktsioon sõltub pea eesmärgist.
Kas sellise pea lammutamine võiks anda mingit ülevaadet?
Ma arvan, et lihtsam on otsida netist infot magnetpeade tenoloogia kohta.
Noh lahti Sa selle saad, aga kokku mitte.
Mezi oma võibolla teeb oskaja põlveotsas järgi
Tegemist on esimese põlvkonna profi makiga mis oli kasutuses ringhäälingus ja mis oli ühe realine.
Suured olid need seetõttu, et toona oli helisalvestus lapsekingades. Ja sellest tingitud ka suur lindikiirus ja suured pead. Aga samas, see võimaldas HiFi salvestust.
Comment