vanasti oli ikka plaadipuhastuseks igat träni,,,, kas kegi teab,kus on müügil plaadipuhastuslappe,vedelikke jne...???
Teade
Collapse
No announcement yet.
vinüüli puhastamine
Collapse
X
-
selle "liimi" kaubanimetus on disco film. http://www.phonophono.de/YD51001_56.php3?Kennung=
See phonophono on üldse hea koht igasuguse vinüülivärgiga tutvumiseks.
Karboonharju olen ka hi-fi klubis näinud
Comment
-
tegelikult ma mõtlesin palju lihtsamaid asju
näiteks harja,lappi jne.. kas on müüa kusagil ja kus asub hi-fi klubi???
p.s. pvs liimiga olen ka ise 15aastat tagsi umbes plaate puhastanud nali küll oli
aga mul mure lihtsam,lihtsalt vaja paadipuhastusLAPPI ja antistaatilist vedelikku mida võib ka vinüülile lasta.
krt,vanduma paneb,kas keegi õesti ei oska aidata,hakka või vana aukliku aga puhtaks pestud sokkidega plaate puhastama
Comment
-
Vs: vinüüli puhastamine
arendajale:
muideks,mul ongi üks mõnus pehme karvu mitteajav valge spordiSOKK!!!
monitoripuhastus vedelikku suts sokile ja nii see käib
aga tegelikult tahan kah head ja ÕIGET puhastusharja/pintslit,klotsi või kuidas iganes seda nimetada
kahjuks pole kah leidnud
ja ülalvihjatud stantoni värki dj store's pole
KUI keegi hakkab tellima siis teeks kambaka? saatmiskulu ju ei suurene kahe kolme ja enama korraga tellimisel
Mina olen kohe huviline!!!
Comment
-
ja veel:
olen tähele pannud,et vinüülihuvilisi järjest juurde tekib
KUIDAS modedele teadvustada,et võiks luua foorumi "Vinüül"
olen seda ennegi maha hüüdnud aga modedega ühendust ei oska võtta
seal võiks olla vinüüli ost/müük jne.
praegu tuula mööda foorumeid otsinguga ringi,et leida vinüüliga seotud teemasi
HEI moderaatorid: Kas te kuulete mind???
Comment
-
Tallinna Kaubamaja Hi-Fi osakonnas on müügil firma AM tooted, s.h. karbonharjad, antistaatiline puhastusvedelik (koos lapiga), nõela puhastuskomplekt jne. Mul maksis iga vidin u.100 eek. Olen ise Tartu elanik ning oldi nõus kaup ka Tartu Kaubamaiia saatma (võib-olla mõjutas ka see, et oman tutvusi Tartu Kaubamajas).
Comment
Comment