Teade

Collapse
No announcement yet.

Makkide kasutamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: ... aga hind on olnud isegi kuni 500 krooni rull.

Äkki ütleb keegi veel Pioneeri kohta midagi head või halba? Läheb siin parandusasjadega segamini.
    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Mis head või halba ikka lisada. Analoogtehnika puhul kehtib ütlus - oma kõrv on kuningas. Ühele meeldib ema, teisele naabrinaine. Mõni kaifib spetsiifilisi moonutusi, teine ajab parimaid näitajaid taga.
      Ütleks, et tehnilistelt näitajatelt üle keskmise.
      Aga aru saad siis kas hea või paha, kui hangid mingi teise isendi veel ja võrdled(eelkõige pimekuulamisega).
      Ahjaa pakuks hinnaks nii 30-50 euri.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

See mis tuleb arvutist otse võimu taha ja mõned proovilindistused arvutist kassettdekki. Igatahes proovilindistused sellestsamast arvutist on palju sügiselikuma kõlaga. Võim ka muidugi täitsa vanakool, Akai 2x100W, kõlarid ainult vist kehvad, Radiotehnika S30B. Kõlarid nagu uued, aga S30 on nagu S30. Ükspäev lükkan lairibad võimu järgi otse, vaatan mis siis tuleb kassettdekist. Halba sealt midagi karta pole igatahes, võrreldes praegusega.
        Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Esmalt postitatud marley poolt Vaata postitust
          Näiteks osa makifiile peavad parimaiks kassetikateks Tandbergi toodangut,
          suurte hooratastega ja loomulikult rihmveoga. (nt http://www.vintagecassette.com/Tandberg/TCD_310).
          Viimase poole aasta jooksul neid 310-neid lausa kaks kohalikul turul pakkumises olnud. 500 EEK/32 EUR töötava isendi eest poleks siis palju maksta?

Comment

Väga suur küsimus makkide kvaliteedi juures on see kui hästi nad on säilinud. Mis kasu on tootmise ajal olnud heast mehaankast ja helipeast, kui nad pika kasutamise järel kulunud on.
            viimati muutis kasutaja moi; 28 m 2011, 11:15.

Comment

Selle lindi ja cd teemal jahumise tõstsin uude teemasse.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Huvitav, minu nupuke makkide andmete mõõtmise kohta ei jäänud kumbagisse teemasse.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                  Huvitav, minu nupuke makkide andmete mõõtmise kohta ei jäänud kumbagisse teemasse.
                  Ära pole ma midagi kustutanud (siis jääks ju märk maha).
                  Kui võimalik, postita uuesti.
                  Edit. Makkide sageduskarad uude teemasse.
                  viimati muutis kasutaja martinj; 01 m 2011, 09:58.

Comment

Vs: Makkide kasutamine

Panen enda mõned pillid ka kirja. Olimp 003 2 tükki ja Olimp 004, Sony kassetikas, resiiver, minidisc, LG CD, Audese kõllid jne. Lindikate taastamine käib täie hooga, kuna palju stuudio linte.

Comment

Lugesin suure huviga seda rubriiki ja paneb imestama kui palju inimesi veel selle lindipealt kuulamisega seotud on. Panen siis ka enda masinad kirja: alustasin vist kusagil 50a paiku - esimene oli mul Komeeta. Siis, kui õigesti mäletan Jupiterid 202, 203. Siis Orbita 202 ja lõpuksTandberg (nr ei mäleta). Siis läksin üle kassettide peale. Neid on olnud vist 8-10 tk.

Paremad panen kirja. Tandberg 310 ja 340A, Hitachi (nr-ei mäleta), generaatoriga-eelmagn. nivoo paikapanekuks. Nakamichi! Päris hull riist oli. 5 mootorit 3 H-pead. Kasutasin umbes 2 kuud ja olin õnnelik, et lahti sain. See riist tegi kõik ise. Kompas linti, sättis helipead paika, salvestus nivoo paika ja salvestas kah iseenese tarkuse põhjal. Ma olin harjunud ikka ise nuppe keerama. Just sellepärast ma ta ära andsingi. Nüüd on alles Akai (HD)CS-F12, dbx-ULTRX RD-C21 (Belgias toodetud Jap.Lizens). Ainus halb asi on, et tööpinge on 120V. SONY TC-777 ja TC-K81 (samuti genega ja kasutan umbes kord nädalas). Kassette on umbes 300 ringis ja kõik on Cr2. Metalle on vist 4-5 tk.

Nii kõik! Edu kuulamisel kõigile.
                      viimati muutis kasutaja Scott; 27 m 2011, 03:26. Põhjus: Lisatud tühikud peale kirjavahemärke

Comment

Paneks oma tagasihoidliku lindi kogu ka kirja. Makikassette kuskil 1000de ümber ja makilintte nii 500ja ümber. Lindid nii ise salvstatud kui stuudio omasd ja kassette nii ise salvestatud kui originaale. Rohkem meeldib kuulata linte kui kassette, kuna lintmaki heli meeldib mulle rohkem.

Comment

<vana, hea teema jälle väljas.
                          Paneks oma hetkekollektsiooni siis kah kirja.
                          Lindimängijad (moodne sõna):
                          Mrija (komplektist puudu ainult mikrofon, kasutusjuhend ja pakend olemas)
                          Jupiter 202 . Lapsepõlvemakk. Idast ära toodud, uus korrektorvõimendi, võimalik originaalplaadid tagasi sisse panna.
                          Olimp 005 . Äikese omal ajal üle elanud, tuli uus juhtplokk disainida.

Kassettmakid
                          Sputnik ( lapsepõlvest) . Mehaanika läbi, välimus OK.
                          Rossiija 211 stereo (aitähh felchile). Sama, mis vesna 201 (211) Komplektne koos kõlaritega). Viimati proovides oli töökorras. Ideaalne välimus.
                          Orbita 102. Trööbatud välimusega (mitte minu poolt). Tehniliselt korras.
                          Vesna 310 (x2) Üks pärit idast, teise päästis kolleeg prügikastist. See teine on nüüd korras.
                          Elektronika 402. Väike mõnus vene ime. Sain katkisena, ehitasin sisse uued lõppvõimendid ja puhastasin mehaanika. Töökorras.
                          Elektronika 302 (aitähh rainadov). Sain katkisena, osaliselt ootab remonti aga juba kisendab.
                          Philips EL3002 . Soetasin Ostast katkisena. Vahetasin lõpud ränitransside vastu ja kohendasin skeemi. Komplektne, vutlariga, mikrofoniga. töökorras.
                          Panasonic RQ2102 .Tavaline saastmakk. Kasutan nn kassettide kiirkuulamisel. Et laste poolt lauldavat paremini jäävustada, panin sisse tavalise kustutuspea ja ehitasin kustutus- ja eelmagneetimisgeneraatori. Ja välise mikrofoniga salvestab ülihästi.

Pleiereid ei viitsi üles lugeda. Pooled katkised.

Comment

Hetkel ei saa aru, mis asi on makk ja mis dekk ja mis kasutamine. Mul kõik dekid, ei mingit võimuga aparaati. Ei meeldi sellised. Dekk ruulib!
                            Linte ja kassette suht vähe, lintdekk on Olimp 004 ( uuena osteud) ja kassetikad ka paar, aga ei miogit nõuka asja ja ei taha ka ühtegi, ever! Kasutan kas lintide või kassetide ( mida pole mul cd-na) kuulamiseks, muud varianti ei kujuta ette.
                            www.automobilia.ee

Comment

Makilintide mägimiseks on kolm Olimpi. Kaks 003me ja üks 004.
                              Kassettide mängimiseks Sony TC-WE 835S ja heli üle ei kurda.
                              Ja mingi AIWA pleier oo ka.
                              Muide minu vennal oli ka kunagi ROSSIJA 211-1 koos kahe suure kõlariga.

Comment

Ups. Jäi mainimata Technics RS AZ
                                7 (aitäh Wigo). Ideaalses korras.
                                Dekiks nimetatakse võõrapäraselt makki. Lõppvõimu olemasolu pole määrav.
                                Ja alfons, makid on niiehknaa toredad asjad, olgu see lõpp sees või mitte.

Comment

Working...
                                X