Warning: Undefined array key "scheme" in phar://.../vb/vb.phar/api/content/link.php on line 2
Warning: Undefined array key "host" in phar://.../vb/vb.phar/api/content/link.php on line 2
Warning: Undefined array key "scheme" in phar://.../vb/vb.phar/api/content/link.php on line 2
Warning: Undefined array key "host" in phar://.../vb/vb.phar/api/content/link.php on line 2
Makkide kasutamine -
Elfafoorum
Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Deck on minu arust alati sama olnud mis (magnitofon)pristavka... ehk siis säärane jupstükk mis ei omanud võimsusvõimendit enda sees... Magnetofonliides peaks olema korrektses eesti keeles, aga see tundub kõigile pikk ja lohisev, nii et...
Nende "pristavkade" mõõtmed pole küll olulised või määravad olnud.
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Seda, millel võimandi sees, ei peaks ka pristavkaks ega deckiks kutsuma.
Laiuse kohapealt ei oska küll hetkel muud levinud rahvusvahelist standardit, kui 19" rack, nimetada. Ülejäänud nagu rohkem iga firma oma asi.
See ei ole päris kindlasti dekk, vaid iseseisvalt toimiv seade.
Dekk (приставка) on minu arusaamise alusel võimsusvõimendi ja valjuhäälditeta seade. Ehk siis: Majak-232 on dekk, aga Majak-233 mitte. Raadiovastuvõtu puhul ka tuuner.
ÕS: audio- v videoseadme eraldine, kuid mitte iseseisvalt töötav osa.
Mõned päevad tagasi sai ajaviiteks üht aparaati torgitud. Pärit 70-ndatest ja arvasin, et ju vaja rihma vahetada. Selgus aga, et piisas vaid mootori ringiajamisest - kontakt harjadelt oli kadunud. Nüüd toimib.
Tootja väidab, et tegu deckiga.
Samas "deck" ei olegi üheselt mõistetav. Võtke või "DJ Decks" või "Car In-Dash Decks".
"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge.Lord Rayleigh (John William Strutt)
The world's leading online dictionary: English definitions, synonyms, word origins, example sentences, word games, and more. A trusted authority for 25+ years!
tape deck
noun a componentof an audio system for playing tapes, using an external amplifier and speakers.
the platform supportingthe spools, cassettes, or cartridges of a tape recorder, incorporatingthemotor or motors that drive them and the playback, recording, and erasingheads
Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Dekk (приставка) on minu arusaamise alusel võimsusvõimendi ja valjuhäälditeta seade. Ehk siis: Majak-232 on dekk, aga Majak-233 mitte
Olen ise ka eluaeg niimoodi mõelnud, aga hetkel on käes üks lintmakk, nimi on Elfa 201-3 stereo. Ja kesta peal on suurelt ja ilusti: Magnitofon-pristavka. Ometi on tal võimendi sees ja kui kõlarid külge panna, siis lõugab ka. Saa siis neist venelastest aru. Võibolla nad defineerisid võimsusvõimendi olemasolu mõnes aparaadis põhiliseks ja mõnes täiendavaks funktsiooniks.
Comment