Originally posted by basic+Dec 17 2005, 23:58--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (basic @ Dec 17 2005, 23:58)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-humax@Dec 17 2005, 12:16
AKAI 636 reverseeritav 6 pead klaasferiit.3 mootorit.
AKAI 636 reverseeritav 6 pead klaasferiit.3 mootorit.
:angry: Ma pole siit foorumist ühtegi makki ostnud!!! See AKAI 636, mida oman, on juba minu omanduses aastat 1995 ja toodud Saksast. Oli selline ajajärk, millal külastasin seda maad sagedasti. Müüa ma seda ei soovi!!! Mis seisukorda puutub siis makk on ostetud kom. kauplusest, üks omanik ja vähe kasutatud, laitmatus korras.
Üldiselt huvitav postitus??? Millisel alusel ja sihitlusel Sa selliseid uuringuid teostad. milles on kasutaja segusilm seotus selle küsimuse taustal, iga mees võib ju teha mida iganes ega pea sellest kellegi aru andma ja pealegi pole viisakas nuhkida teiste tegevuse järgi. Huvitav huvitav ???Kui tunned sellise maki vastu huvi siis peaks seda olema võimalik osta ka EBAY -ist või sõida ise Saksamaale tehnika järele.Seal on seda kola väga palju ja väga odavate hindadega. Tundub et tegeled suuresti vahendamisega!!! Mis PS-i kasutamisse puutub siis tõepoolest tuleb teha see sinusugusele ebameeldivale tegelasele võimatuks.Kui uks on suletud siis Sa ronid ju aknast sisse ja kipud teiste toas mööblit paigutama oma äranägemise järgi.Õpi käitumise eetikat psühholoogiat ja saa ükskord juba viisakaks ja soliidseks inimeseks. Selles valdkonnas edu Sulle!
Ära tulevikus enam rista oma ostunäljaga foorumi teemasid, sest siin on tegemist tehniliste probleemidega ja käsil, antud teemas on makkide kasutamine käesoleval ajal, mitte aga mingi SPEKULANDIST ÄRIMEHE ÄRIHUVIDE RAHULDAMISEGA!!!
Comment