Teade

Collapse
No announcement yet.

Makkide kasutamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Makkide kasutamine

ise kuulan just hetkel Olimp 004ga LP-lt tehtud lindistust läbi 2W SE
    lampvõimu ja 94 dB tundlikkusega kõlarite. magus!
    Pagan - seda lugedes tekkis idee, et kui õnnestub oma Sirius 311 radioola tööle saada, tuleb vist prooviks oma Orbita 106 sellele külge ühendada... ja samuti oma Uher 400 reporterilindikas korda saada, saaks sellega ka testida

Krt, ma olen alles laisk...

Comment

Nn teise klassi pillidest peeti Nota 203 omal ajal küllaltki heaks, sagedusriba ja lindistas suht hästi. Teine suht hea heliga oli Jupiter 203, mis S-30 tegi väga head häält, eriti kui panid Akai lindikal tehtud lindi peale.
      www.automobilia.ee

Comment

Natuke taremate juttu kuulatud ja makipededega vesteldud sain teada järgmist.
        Majakist saaks küll elulooma aga
        1. Hoorattale tuleb teha rihmülekanne .Pidi saama detonatsiooni kõvasti alla
        2. Pidurid ringi teha
        3. võimendid, pead - teate isegi.

Kuna ma p 1 ja 2 jaoks võimeline pole tunnen huvi
        Kui palju raha küsitakse (võib ka katkise kuid komplektse)
        korraliku mehaanikaga lindimasina eest ? ja kust saab ?
        Ärikatel mitte seda teksti lugeda. Nelja kilo ma välja käima ei hakka. (arvan, et ka teised mitte, sest basicu kuulutused on ikka veel üleval)

Muide, veel kometa 212-st. Sellest saaks suurepärase võimendi, kui kasutada lõpuplaate ja vahetada välja trafo ning muu toiteosa. Arvutuste järgi isegi kuni 2x20W neljal oomil.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mul on kodus hetkel lindisahistajad Dnepr(läbinisti lambikas),majak 001,esimene kaasaskantav vesna(see olümpiamängude oma),Džintars ja Aida.

Comment

Esmalt postitatud Henzzman poolt
            ,esimene kaasaskantav vesna(see olümpiamängude oma),Džintars ja Aida.
            Moskva olümpia ajaks oli neid esimesi kaasaskantavaid Vesna'sid juba vähemalt kaks - Vesna-305 ja Vesna 201 stereo.
            Lätimaigulise Džintarsi asemel peaks olema ilmselt leedulisem Gintaras, ja Aida asemel Aidas.

Comment

201
              viimati muutis kasutaja Henzzman; 14 m 2007, 19:32.

Comment

Selle Dnepri üle olen ikkagi kõige rohkem rahul.See Dnepr(mingeid numbreid ega stereosid sellel järgi ei käi),on 60` aastatest isegi ja mul õnnestus ta saada sellises olukorras,et pidin aint 6L6 välja vahetama,ning ainult paar lüüti.

Comment

Esmalt postitatud Henzzman poolt
                  See Dnepr(mingeid numbreid ega stereosid sellel järgi ei käi),on 60` aastatest isegi
                  Dnepritele käisid kõigile numbrid järgi, peale kõige esimese (1949), mis oli lihtsalt Dnepr, ja ka ainuke, millel oli 6L6 originaalis. See on küll huvitav tükk, lisaks ajaloolisusele ka lindikiiruste poolest -> 18 ja 46,5.
                  60ndatel aastatel toodetud dneprid olid juba pöiallampidel, alates Dnepr-11.

Comment

Endal kodus "Kometa" vedelemas, vist mingi teise seeria pill. Kas tasub sellega mässata? Linte nagu on.

Comment

Esmalt postitatud ats poolt
                      Endal kodus "Kometa" vedelemas, vist mingi teise seeria pill. Kas tasub sellega mässata? Linte nagu on.
                      Siit juba läbi käinud, et NSVL teise klassi pillidest võiks olla reaalselt kasutatav ainult Nota-203. Lisada võiks veel ehk ka Jupiter 203.

Kometa-206 ja -209 on monomakid, stereod on 212 ja 212-I, neist tinglikult kasutatav on ainult 212-I (aga ka ainult sellepärast, et võrreldes 212-ga sööb ka suuremaid, 575m linte, ja vist omas ka autostoppi).
                      viimati muutis kasutaja TeeTL; 15 m 2007, 15:59. Põhjus: faktiviga

Comment

Endal on Nerriga. Ei tea kui suur kvaliteet on sel magnetofonil. Kõik on lampidel! Annan andeks. Ei tea kuidas oleks sellega näietks eurovisiooni laule salvestada?
                        Noh pole kül tipklassi pill aga mis teha.
                        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Et siin eelnevad kasutajad visuaalselt parema ettekujutuse saaksid Kometa-212-1 stereost siis lisasin vaatamiseks mõned pildid.
                          http://www.album.ee/album/30022644/50083839

Puuduseks oli tõepoolest mehhaanika nõrk külg. Küll viskas rihma maha, küll hakkas lindiveovõlli rihma- ja hooratas vastu korpust käima, kuna selle lindiveo võlli pingutus oli plastikust, siis seda tuli mingi aja jooksul pingutada, et kolinast lahti saada jne...

Comment

to: TeeTL

"Autostoppi" omavad pea kõik vene II klassi pillid - ole hea mees ja kleebi lindi lõppu metalliriba, mis elektromagneti käima tõmbab
                            Vat see on TASE !!!
                            Kõikidel kometadel ja majakkidel, kaasa arvatud minu omal on see peal.
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt

"Autostoppi" omavad pea kõik vene II klassi pillid - ole hea mees ja kleebi lindi lõppu metalliriba, mis elektromagneti käima tõmbab.
                              Jupiter 201 ja 202 ei olnud autostoppi. 203-mudelist ei oska öelda, too natuke uuem.
                              Aga selliseid metallribaga linte sattus küll vahest ette, ei teagi, kas oli ise liimitud või lausa originaalis
                              Kõige esimene makk oli meie peres Vilma 1M (kui nüüd see tähis õigesti läks), kah lampidel isend. Tollega lindistas isa telekast Horoskoobi saateid...kui keegi neist teab.
                              Mina olin põngerjas muidugi, aga eks sellest ajast mingi huvi tekkiski

Üks pilt ka aastast 1982.
                              Ega diskod tegemata ei jäänud...

viimati muutis kasutaja sebastian; 16 m 2007, 00:30.

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt

"Autostoppi" omavad pea kõik vene II klassi pillid - ole hea mees ja kleebi lindi lõppu metalliriba, mis elektromagneti käima tõmbab
                                Vat see on TASE !!!
                                Kõikidel kometadel ja majakkidel, kaasa arvatud minu omal on see peal.
                                Sellest pole kuulnudki, ega ka ühelgi lindil sellist riba näinud.
                                Mis on anduriks, et selle metallriba möödumisele reageerida? Kometa 212 vaatasin üle, pole küll midagi, mis võiks sellise riba ära tunda ja elektromagnetile stop-märguande saata. Majakid 203 ja 205 pole hetkel käepärast.

Comment

Working...
                                X