Jama on selles, et häält ei tule. Algul nagu mängis ilusti, pärast aga hakkas krabisema ja eba ühtlaseks minema see heli. Oma arust tõmbasin nõela helipeast välja, et ega ta mustaks või oksüdeerunu/drooste pole läinud. Mustust ja oksüdeerumist süüdistasin selle pärast, et vinüül plaati olen niisutanud destileeritud veega, pidavat plaadi ja nõela elu iga suurendama. Ega mina ka nii täpselt ei tea, kuskil eestikeelses raamatus oli kirjas, et vesi pidavat plaati nagu "õlitama". Pärast seda oma arust (rõhutan) oma arust uurimist pani selle nõela tagasi. Pärast seda tegevust häält rohkem ei tulnudki, ükskõik mis asendis see nõel on ilmselt lükkasin midagi ära. Nüüd on siis nii et normaalses asendis häält ei tule aga kui suruda see nõel sügavamale helipeas olevasse auku siis nagu tuleb häält (sõrmega puudutades kostub kõlaritest raginad), kui nüüd nõel on sügavamal siis ei ulatu nõel vinüülini, et siis nii või naa häält ei tule.
Kas ma olen helipea lootusetult ära rikkunud? Nimelt olen varem ka juba seda nõela näppinud aga siis teisel põhjusel - keegi oli oma arust nõela torganud heli peasse nagu naela, püsti nagu nael. Sellest oli juba mittu aastad mõõdas.
Tegu on siis: Radiotehnika MP-5201 CTEPEO. Grammariks on Arija 2-ЗПУ-71СМ ja helipeal oli kirjas ГЗМ 105.
Palju võiks maksta see helipea koos nõelaga uuena või kasutatud kujul?
Kas ma olen helipea lootusetult ära rikkunud? Nimelt olen varem ka juba seda nõela näppinud aga siis teisel põhjusel - keegi oli oma arust nõela torganud heli peasse nagu naela, püsti nagu nael. Sellest oli juba mittu aastad mõõdas.
Tegu on siis: Radiotehnika MP-5201 CTEPEO. Grammariks on Arija 2-ЗПУ-71СМ ja helipeal oli kirjas ГЗМ 105.
Palju võiks maksta see helipea koos nõelaga uuena või kasutatud kujul?
Comment