Teade

Collapse
No announcement yet.

Ettepanek moderaatoritele luua siia uus alamfoorum nimega "vinüül"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Ettepanek moderaatoritele luua siia uus alamfoorum nimega "vinüül"

"Lamptehnika foorum" on olemas.
    Eeskujule toetudes, sobiks: "Analoogtehnika foorum"
    Kui tegu on "Audiofoorumi" alamfoorumiga, siis mingeid videomaki teemasid sinna postitama ei hakata.

Comment

Ehk selline: Vanakooli Audioparatuurid/tehnika
      Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

jama on selles, et "digitaaltehnika" (nt cd) pole kuidagi puhas digitaal:
        suurem osa protsessist on analoog niikuinii.

Comment

Analoogtehnika on ilus nimi, aga see ei sobi teemaga, sest jah peaaegu iga asi on analoogtehnikaga seotud. Vanakooli aparatuurid ei sobi ju audioga, ja kes teeb joone vanakooli ja uuekooli vahele, pealkiri peab olema konkreetne, et sinna postitatud teemad ainult sinna sobiksid ja ei tekitaks sellist asja: "su teema on vales alafoorumis". kui analoog audio, siis ikka audio ja sellega seonduvad küsimused ja vastused ning ideed
          Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Aga võibolla just jätta Vanakooli Audio? Analoogi/digitali lahutamine ehk polegi mõtekas kuna näiteks 1983 toodetud CD mängija Brand X on just samuti vanakooli tehnika.
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Miks üldse vanakool, nagu ma juba enne ütlesin on raske hakata tegema piiri uue-ja vanakooli vahel. Mis aastal lõppes siis vanakool ning millal algas uuskool, või on mingi vanusepiirang nagu autodel uunikumi puhul? Mina ei pooldaks eraldada näiteks kahte võimendit sellepärast et üks on aasta vanem aga välimus ning tüüp sama. Uue alafoorumi idee on ju et sarnaseid teemasid koos hoida. Kogu see teema algas ju vinüülist ja analoog audiost. Ja see ei pea olema seotud vana analoogiga, sest analoog audioga tegeletakse ju ka praegu, katsuks sinna ka jääda-> vinüülid, lintmakid, kassetikad...kõik kus heli pole seotud bitimääraga

Mulle isiklikult meeldib see vanakoolitehnika väga ja austan ka analoogkvaliteeti, hetkel lihtsalt ei saa seda endale lubada ja kuulan oma esimese klassi koluga tavalist muusikat. Foorumi pealkiri võiks tulla konkreetne, mitte taoline nagu "Minu lemmik tehnika" "Lahedad Asjad" "Ilusad seadmed", need on ainult arvamused

Comment

Mõtetu jauramine! Pole siin mingit vinüüli foorumit vaja. Vaadake läbi aastate postitusi. Võib-olla kümmekond arvestatavat leiate, ülejäänud on kõik niisama a la kuidas ma nõela vahetan. Täiesti mõtetu! Ja kes soovib leiab niisama. Otsingu aken foorumis täiesi olemas.

Comment

Mulle on jäänud mulje et mingi mõtteline piir on ca 90' algus, mudeleid mis alguse saanud enne kuid toodeti kasvõi 2000 siis neid ikka käsitletakse, mitte ei lükata kõrvale. Või siis et piiri tõmbab fakt kas on veel tootmises või mitte.
                  Kokkuleppe küsimus.
                  Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud walwal poolt
                    Mõtetu jauramine! Pole siin mingit vinüüli foorumit vaja. Vaadake läbi aastate postitusi. Võib-olla kümmekond arvestatavat leiate, ülejäänud on kõik niisama a la kuidas ma nõela vahetan. Täiesti mõtetu! Ja kes soovib leiab niisama. Otsingu aken foorumis täiesi olemas.
                    Vinüülifoorumit polegi vaja, see parandati ja laiendati analoog heli tehnikaks, aga siiski on kõik veel arutluskäigus.

Esmalt postitatud OSX poolt
                    Mulle on jäänud mulje et mingi mõtteline piir on ca 90' algus,
                    Mul on jäänud sama mulje
                    viimati muutis kasutaja onks; 24 April 2009, 21:33.

Comment

mis pagana vanakooli? vinüül pole audiofiilide seltskonnas kuidagi
                      väljasurnud, lindile salvestavad ka praegusel ajal stuudiotes nii mõnedki
                      tippesinejad. vinüülimängijate, korrektorite ja nõelte tootmine pole lõppenud,
                      samuti mitte plaatide. mõeldagu, enne kui kirjutatakse.

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
                        mis pagana vanakooli? vinüül pole audiofiilide seltskonnas kuidagi
                        väljasurnud, lindile salvestavad ka praegusel ajal stuudiotes nii mõnedki
                        tippesinejad. vinüülimängijate, korrektorite ja nõelte tootmine pole lõppenud,
                        samuti mitte plaatide. mõeldagu, enne kui kirjutatakse.
                        Enda õigustuseks ütlen, et ma mõtlesin vanakooli tehnika all lihtsat vanatüüpi tehnikat, võimendeid, resse jms... ei pidanud silmas ühtki vinüülikat ja kassetikat kui surnud objekti, ma ei tea miks siin teema vanakoolile kiskus, see ju täitsa offtopic, kui rääkida analoog-heli taasesitajatest, need ju siiski täiesti elujõus masinad, mida toodetakse loodetavasti veel kaua, aga kallid lihtsalt, kui head asja otsida.

Jääks siis ikka teemasse: analoog-heli ja selle taasesitus, vms...

Comment

Aga kas DCC kassetikas käib ka analoogi alla.

Comment

Esmalt postitatud wigo poolt
                            Aga kas DCC kassetikas käib ka analoogi alla.
                            See on ju lindi kujul mp3e mängija . AGa noh kui anlooglinte mängib...Tõeline digikassett on DAT
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Oli mul kunagi Philipsi DDC kassetikas, ei meenu et ta oleks kassetti analoogis osanud maha mängida.

Kui sisestasin otsimisse sõna "vintage+audio" siis sain sellised lehed http://www.altavista.com/web/results?q=vintage+audio
                              Neid vaadates ei märka küll et keegi mingit numbrit teeks säärasest nimetusest. Tegemist on ju pelgalt nimetusega, nagu näiteks "vanaisa". Minu meelest on see austuseks mehele kes on "vanaisa" nimetuseni jõudnud. Seda ei anta tavaliselt postuumselt, seega mure analoogtehnika surnuks kuulutamise pärast on ehk veidi üle reageeritud.
                              Pealegi, mõni vanaisa on palju aktiivsem isegi nendest kes alles rabelevad "isa" tiitli pärast, niisamuti saame audiopoolel tuua näiteid kus vanus ei loe. Onx15 pakkus ilusti et tegu pole ju surnud objektidega.
                              Nimetus "vanakooli tehnika" ei tundu vähemalt mulle kuidagi segav, kuid kõigil huvitatutel on ju ometi võimalus omalt poolt miskit pakkuda.
                              Mina saan surved seatud , nõelad vahetatud ja plaadid keeratud ükskõik millise nimetuse korral - niisiis laske tulla .
                              Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud onx15 poolt
                                Analoogtehnika on ilus nimi
                                See nimetus sobiks väga hästi kõikvõimalike (termo, pinge, voolu)
                                andurite väljundite võimendamise probleemide käsitlemise juurde.
                                Siit võiks minna ka A/D haru.
                                Samuti mahuks siia alla väga ilusti analoogarvutite probleemid.
                                See valdkond ongi nagu natuke vaeslapse ossa jäänud.
                                Kus mujal oleks näites võimalik käsitleda analoogintegraatori arvutusi?

Analoogtehnika on väga sobilik alamfoorumi nimi.

Esmalt postitatud onx15 poolt
                                audio, siis ikka audio ja sellega seonduvad küsimused ja vastused ning ideed
                                Vast võiks vinüüli paigutada alamfoorumisse Akustilise müra generaatorid ning nende kasutamine?

Comment

Working...
                                X