Teade

Collapse
No announcement yet.

Ettepanek moderaatoritele luua siia uus alamfoorum nimega "vinüül"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Ettepanek moderaatoritele luua siia uus alamfoorum nimega "vinüül"

[quote=OSX]Oli mul kunagi Philipsi DDC kassetikas, ei meenu et ta oleks kassetti analoogis osanud maha mängida.

Mulle jälle tundub ,et analoog heli mahamängimine ongi selle kasetika tugev külg.

Comment

Remargi korras - DCC oligi Philipsi vastus DATile, eks need suured elektroonikatootjad on ju alati omavahel kraagelnud ja oma standardeid treinud selmet üks formaat kasutusele võtta. DCC - lahtiseletatuna digital compact cassette, ehk et siis pigem ikkagi digitaalsalvestusvahend. Muide, ma arvan, et vinüülialamfoorum peaks ikkagi olema, kui nüüd parafraseerida Cato vanemat.

Comment

Ega kellelgi pole DCC kasette pakkuda.

Comment

minuarust hea pakkumine oli vinüül ja lint. See oleks konkreetne ja kellegil poleks ka aurusaamaga raskusi mis alafoorumiga tegu.

Comment

Audiokarmas on alateemad Vintage Solid State, Tape ja Turntables. Sellise sisuga võiks meil ühe alla koondada. Neil nagu probleemi ei ole arusaamisega, mis on "vintage" ja mis ei ole. Meil oleks vist suurem probleem sellega, et sinna alla igasugu Radiotehnikaid ja Romantikaid ei pandaks.
            Miks koondaks ka "Vintage Solid State" sinna alla? AK's on see üks mu lemmikuid alafoorumeid ja tõsiselt tüütu on siin (väheseid)selleteemalisi jutte lugeda kümnete ja sadade "vene vs. lääne võimsus", "Radiotehnika pooleks saagimine" teemade vahelt.
            Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
            Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Väike kokkuvõte.
              Kui ma nüüd lugemisega ei eksinud, siis 13 inimest väljendas oma kirjas arvamust, et alamfoorum võiks olla. On seda palju või vähe - ei oska arvutada.

Nimesid pakuti erinevaid.
              Mõned korrad käis läbi "vinüül ja lint", palju oli arutamist nime "analoog audio/tehnika/helitehnika" jms üle.

Kas ja kuidas sellest nüüd tegu peaks sündima see jääb vist administraatorite otsustada. Tänu kõigile kaasamõtlejatele.
              Kes monoloogi ei pea, see nekroloogi ei saa!
              (c) Vrido

Comment

kui jälgitud igasuguseid teemasi siis olen ennegi pakkunud välja idee teha alamfoorum vinüül
                hea,et lõpuks ka pelju toetajaid tekkinud.

Comment

Minu hääl "Vinüül ja lint" poolt.

Comment

Ma ei leia selle alafoorumi mitteloomiseks ühtegi head argumenti seega näen tuleviku suhtes vägagi perspektiivikat foorumit sellest kujunevat. Olles isegi hiljaaegu sukeldunud lamp ja vinüüli maailma, siis on tõepoolest vaja vahest abi ja nõu küsida.
                    Kerge näide on ju ka lamptehnika foorum. Lamptehnika entusiaste ja tõesti tehnikat jagavaid inimesi on vähem, kui kommertshelitehnika pioneere ja kasutajaid. Sellele vaatamata on ju lamptehnika foorumis sadu postitusi. Pealegi aeg ise näitab, kui palju sinna postitusi ja mõttekäike ilmub ja skeptikud ise on lõpuks suurimad külastajad. Seega mina olen kahe käe ja kahe jalaga selle poolt ja ka minu kõrvad oleksid sellest foorumist huvitatud.

Comment

Lamptehnika oleks just üheks põhjuseks miks kasutada kas "vanakooli tehnika" või Vintage laadi nimetust - kui oleks "vinüül ja lint" siis oleks see hoopis nagu analoogsalvestiste foorum, mitte tehnikafoorum. Ma peaksin mõistlikuks ka lamptehnika foorumi lisamist siin plaanitava foorumi koosseisu.
                      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                      Konfutsius

Comment

eraldi foorum võiks olla.
                        kunagi ammu keegi pakkus, et "retrotehnika" foorum oleks juskui puudu. sinna alla mahuks nii vinüül, lint, vanakool, vintage, solid state (ehk eriti ürgne transistortehnika), jms. isegi lamptehnika mahuks ära.

aga "vinüül ja lint", oleks siiski konkreetsem, ja ei teki ka vaidlusi, mida retro tähendab, ja kas vinüülimängijate uustoodang ikka on retro. samuti jätab see vähem ruumi kõrvalekaldumiseks - mis tegelikult ju ongi eraldi foorumi eesmärk
                        Kui kunagi tekib näiteks germaaniumtransistortehnika fännide üliküllus, eks siis tehtagu jälle vastav foorum.

seega minu hääl läheb kah vinüüli ja lindi poolt

Comment

vinüül ja lint veelkord ka minu poolt. mahutab tegelikult lausa kolm asja:
                          vinüüli, lintmakid ja kassettmakid. ja tõepoolest, lamptehnika alamfoorumit
                          on väga meeldiv ja mugav vaadata, võrreldes vinüüli ja lindipostituste
                          otsimisega.

Comment

Vinüül ja lint on selge ja lühike. Endal vinüüli küllaga, lint on ära vajunud, aga:"mine sa isahane tea!"

Comment

Jah-sõnade arv hakab tasapisi juba kahekümnele liginema.
                              Kas vanemad olijad oskavad nõuga aidata, et kuidas Adminidele meie huvist märku anda...?
                              Kes monoloogi ei pea, see nekroloogi ei saa!
                              (c) Vrido

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt
                                Vinüül ja lint on selge ja lühike. Endal vinüüli küllaga, lint on ära vajunud, aga:"mine sa isahane tea!"
                                millega veel korralikku vinüüli lindistada kui mitte korraliku lindi peale (-;

Comment

Working...
                                X