Otseses mõttes palusin vanaemalt omale sünnipäevakingiks asja mis mind juba ammu huvitanud on ja selle ma sain:
http://www.porsche-foorum.ee/album/a...l_DSC07640.JPG
Esipanelil onkirjas KUBA ja Stereo Sees on plaadikas kuhu käib 10 viüüli korraga sisse.Tagant uurideson kirjad :
POWER CONSUMPTION 75w
Pow1 Amp
heating 6Amp
catode 0,08Amp.
2 auku kirjaga stereo external loud speakers (seal s30ned hetkel taga)
1 sisend ja 1 väljund
Kui kõhtu piiluda on lambid ja palju tolmu, all on 4 kõlari elementi
Kirjas veel Stereo Radiogramm "Limone"
export chassis 611k
Tagapaneelil ka kiri: Made in western Germany ja sees juppidel made in USA.
Selle tõi eestisse mu kadunud vanatädi aga ma ei teagi kas usast või saksamaalt sest elas mõlemas riigis. 110v pealt töötab....mul miski trafo vahel.
Mingit aastaarvu ma kahjuks leidnud pole
FM raadio ilusti originaalis olemas.
Kõik tuttavad kiidavad head soundi ja mina poolkurt tunnen kah et midagi on justkui mõnusam aga tahaks teda tegelt veel paremini mängima panna.
Mis mind härib:
Sissehitatud antenniga on vaid mõne üksiku raadiojaama leviga kõik OK, enamus jaamadega loeb toas kõndimine helile liiga palju. Antenni pistik taga olemas
Kõrgete nupp on maru äkiline ja õiget ala taga ajades raiskan minuti kui mitte 2 ja varsti oleks justkui paigast ära.
Korpuse tagumine papp plaat pläriseb kuigi on rohkem kinni kui originaalis.
Vahepeal tundub originaal kõlaritest plärinat tulema aga ma ei saa aru kas se on levist tingitud, kõlaritest, tagapaneeli resonantsist või millestki muust sest koguaeg ei tee nii justkui.
Mis ma tahan teha: (Kiiret pole, mingu või aasta)
Tahaks saada ta võimalikult kõvasti mängima kvaliteedis kaotamata. ei tahaks originaal kõlareid väljagi võtta aga mõttes oli selle raadio alla teha kast mille peal raadio ilusasti istuks ja sinna sisse paneks kaasaegsed ja uued kõlarid aga ei oska millegagi peale hakata sest ei saa kastigi teha kui ei tea mitmele ja mis elementidele. .....et kas siis 4 originaali (kahe väljundi taga) 2lairiba kõlarit või siis hoopis 4 sest 2 väljundit justkui vabad või pole se siiski nii? Bassi teeb ta praegugi ja seda kindlasti kaotada ei tahaks, sellega võiks se vana kast hoopis üllatada
Kõik ettepanekud ja abipakkumised teretulnud.
http://www.porsche-foorum.ee/album/a...l_DSC07640.JPG
Esipanelil onkirjas KUBA ja Stereo Sees on plaadikas kuhu käib 10 viüüli korraga sisse.Tagant uurideson kirjad :
POWER CONSUMPTION 75w
Pow1 Amp
heating 6Amp
catode 0,08Amp.
2 auku kirjaga stereo external loud speakers (seal s30ned hetkel taga)
1 sisend ja 1 väljund
Kui kõhtu piiluda on lambid ja palju tolmu, all on 4 kõlari elementi
Kirjas veel Stereo Radiogramm "Limone"
export chassis 611k
Tagapaneelil ka kiri: Made in western Germany ja sees juppidel made in USA.
Selle tõi eestisse mu kadunud vanatädi aga ma ei teagi kas usast või saksamaalt sest elas mõlemas riigis. 110v pealt töötab....mul miski trafo vahel.
Mingit aastaarvu ma kahjuks leidnud pole
FM raadio ilusti originaalis olemas.
Kõik tuttavad kiidavad head soundi ja mina poolkurt tunnen kah et midagi on justkui mõnusam aga tahaks teda tegelt veel paremini mängima panna.
Mis mind härib:
Sissehitatud antenniga on vaid mõne üksiku raadiojaama leviga kõik OK, enamus jaamadega loeb toas kõndimine helile liiga palju. Antenni pistik taga olemas
Kõrgete nupp on maru äkiline ja õiget ala taga ajades raiskan minuti kui mitte 2 ja varsti oleks justkui paigast ära.
Korpuse tagumine papp plaat pläriseb kuigi on rohkem kinni kui originaalis.
Vahepeal tundub originaal kõlaritest plärinat tulema aga ma ei saa aru kas se on levist tingitud, kõlaritest, tagapaneeli resonantsist või millestki muust sest koguaeg ei tee nii justkui.
Mis ma tahan teha: (Kiiret pole, mingu või aasta)
Tahaks saada ta võimalikult kõvasti mängima kvaliteedis kaotamata. ei tahaks originaal kõlareid väljagi võtta aga mõttes oli selle raadio alla teha kast mille peal raadio ilusasti istuks ja sinna sisse paneks kaasaegsed ja uued kõlarid aga ei oska millegagi peale hakata sest ei saa kastigi teha kui ei tea mitmele ja mis elementidele. .....et kas siis 4 originaali (kahe väljundi taga) 2lairiba kõlarit või siis hoopis 4 sest 2 väljundit justkui vabad või pole se siiski nii? Bassi teeb ta praegugi ja seda kindlasti kaotada ei tahaks, sellega võiks se vana kast hoopis üllatada
Kõik ettepanekud ja abipakkumised teretulnud.
Comment