Teade

Collapse
No announcement yet.

Vinüülplaadimängija nõel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Vinüülplaadimängija nõel

Hetkel paremat plaadimängijat pole. Küll kunagi ka parema muretsen. Saaks sellegi käima.

Täna siis käisin 3x poe vahet ja katsetasin helipäid. Teine ei töötanud, kolmandaga sai juba ühest kanalist muusikat kuulata, kuid maru kileda häälega. Öeldi, et toogu ma mängija sinna ja katsetab ja laseb üle vaadata. Näis mis tulemus mind ootab. Järgm ndl peaks vastuse saama.

Comment

Esmalt postitatud radio poolt Vaata postitust
      Hetkel paremat plaadimängijat pole. Küll kunagi ka parema muretsen. Saaks sellegi käima.
      Noh kui ei taha aru saada siis oma mure, egas neid ilmaasjata plaadifreesideks ei kutsuta.

Comment

Esmalt postitatud radio poolt Vaata postitust
        Noh kui mehhaanilise osaga viitsid jännata oleks mingi sümboolse hinnaga pakkuda Arktur 006, nimelt autostop ei tööta ja läbi on lambike, mis näitab kiirust 33. Rägastend nurgas nii suureks kasvanud, et naine ähvardab välja visata. Krt.kaant vist ka ei ole.
        viimati muutis kasutaja Scott; 22 m 2014, 07:21. Põhjus: [/QUOTE] lisatud

Comment

Esmalt postitatud vanakool poolt

Kui raha pole siis sobib kasvõi seesama paljukirutud Radiotehnika 101 plaadimängija mida saab pea tasuta. Endal selline ammu kasutusel. Korrastatud, aretatud külge Ortofoni helipea + Nad i korrektor ja seal otsas Odissei 010. Minu vähese vinüülikuulamise igatahes rahuldab.
          Veidi OT, aga kui sa räägid radiotehnika ep 101 grammarist, siis enam neid vist peaaegu tasuta ei saa.. Osta.ee lehelt olen jäginud ja kipuvad kõik üle 40.- minema.. isegi need "odavad" radiotehnika u101 võimendid on hinda läinud. Kunagi sain ka peaaegu tasuta selle kulunud grammari variandi ja nüüd tahan lihtsalt ilusat kesta ja kaant peale, aga ei taha seda 40+ hinda küll välja käia, sest olen harjunud et need olid vahepeal odavad
          Kiruda ma ka ei tahaks. Mul see kulunud rrr 101 mängija funktsioneerib ilusti ja heli on ka täitsa hea, sest see sõltub pigem kiiruse stabiilsusest ja nõelast ja kaablist, mitte nii väga mängijast endast, "tavakuulaja" tasemega arvestades ikka.

Ma sain pieso helipeade kohta seda teemat lugedes palju targemaks ka, teinekord hoian sellistest mängijatest eemale et ei tekiks vajadust taastama hakata :P
          Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Praeguse seisuga siis grammar poes kust helipead ostsin ja otsitakse korralikku, mis sinna sobiks. Või vähemalt töötavat.

Comment

Ise kasutan mängijat, mille ostsin noorest tehnikust aastaid tagasi:

Kuigi enda arust mängib kõiki plaate küllaltki hästi, siis mõtlesin küsida kas see mängija või selle nõel kannatab kriitikat?
              Eriti teeb muret just et kuna ma väga nõeladest ei tea oleks hea kui keegi oskaks öelda kas võiks parema nõela vaadata või on mängijal olev nõel ok?
              Samuti ei tea milline sinna sobiks.
              Vb tobe küsimus...kui on siis vabandan ette.
              Arvutifoorum Vista

Comment

On pakkuda helipea GZKU-631PA.Minu peadel küll mutrid roostes pole.Ei saa proovida kuna puudub mängia taolise helipeaga.Küsin 12€.
                25 eest saab minult 2 tükki.Edu.Tel.53 855 612.Saatma ei hakka.

Comment

Sain estonia 010 vinüülika. On suht õnnetus kotis. Taldrik uhab valepidi ringi, elektroonika on surnud ja nõel katki. Alustuseks küsin kohe nõela kohta. Kui selle kusagilt saab, hakkan alles mõtlema korrastamise peale. Originaalnõela või kogu helipead siis vaja.

Comment

Estoniaga oli see teema, et Techniksi manual (selle estonia analoog) pakub käpa pikkuseks üht, Estonial on see aga hoopis teine. Ehk siis kas Estonia grammarit üldse õnnestub häälestada nii et helipea oleks igas käpa asendis õige nurga all. Estonial puudub "overhang" seda selle otsesemas mõttes - nõel peab vähemalt 1cm jagu olema üle plaadi tsentri telje ,aga seda sellest mängijast ei tule.
                    On elektroonikaga kuidas on, seda saab parandada kondekate vahetusega, aga ilma mõistuseta tehtud helikäppa ei asenda pea et millegagi.

Comment

Working...
                    X