Teade

Collapse
No announcement yet.

Kust saada rihma Unitra 602 grammarile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kust leida Unitrale rihma? Diameeter on umbes 145 kandis (laiuseks sobib 5-7mm), sellist ei paista oomis ega elfas ega serigos. Üritan mootorile paremat kiirusregulli teha ja esmased tulemused on sellised, et mootori ja taldriku pöörlemiskiiruse muutuste vahel on vähemalt pool sekundit, rihm veninud. Väga raske on niimoodi rallit sõita
    PS ärge soovitage "osta uus grammar". Seal on hulk rasket rauda mida baasiks kasutada. Ma ei näe ühtegi põhjust, miks see raske korralik taldrik ei peaks sobima. Samuti ei usu, et see käpp ikaldus oleks, enne kui pole oma kõrvaga kuulanud. AT95E juba ootab sinna külge keeramist.
    Toidan trolle!

Vs: Kust saada rihma Unitra 602 grammarile

kas on kindel , et see ei sobi http://www.elfaelektroonika.ee/artnr...×0-70×5-00mm- ?
    kui diameeter on 145mm, siis ringjoone pikkus 455mm, sellest pool 227, ja Elfas on rihmale antud mõõt pool diameetrit ehk antud juhul 222.

Comment

Hm, tõepoolest. Elfas käisin kohapeal täna, seal vana leti taga ei leidnud. Tüütan neid veel. Aitäh vihje eest

Edit: Kõne elfasse tuvastas, et neil on seal antud hoopis rihma kogupikkus e ringjoone pikkus. Mine võta kinni...
      viimati muutis kasutaja redart; 09 m 2010, 15:26.
      Toidan trolle!

Comment

Nojah, sa asud Tallinnas, Jõhvi on sinu jaoks liiga kauge. Seal on üks pood Poljus, kui viimati käisin oli seal igasugu mõõtu rihmasid, mõni isegi sobiks, ma arvan. 337 0574 proovi helista, võib olla oskavad midagi tarka öelda.

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
          PS ärge soovitage "osta uus grammar". Seal on hulk rasket rauda mida baasiks kasutada. Ma ei näe ühtegi põhjust, miks see raske korralik taldrik ei peaks sobima.
          Mingi põhjus ikka on, miks 602 on üks mürarikkamaid mehanisme, mis mul ette on sattunud. Pean silmas just madalat rumble-t. Ka infraheli. Ei ole hea baas imho.

Kui aga mujalt ei saa, siis saadaval 2 rihma, teine neist NOS. Ainult komplektis grammofoniga, millel algne Poola helipea. Soovi korral ka Audio Technica AT71 kaasa uue nõelaga.
          Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust

Edit: Kõne elfasse tuvastas, et neil on seal antud hoopis rihma kogupikkus e ringjoone pikkus. Mine võta kinni...
            Siis on seal Elfas pudru ja kapsad koos. Ma oleks olnud väga rahul, kui näiteks see rihm oleks olnud kogupikkusega 2,1 cm http://www.elfaelektroonika.ee/artnr...×0-90×6-00mm-
            ja ka muude ostetud rihmade puhul pole täheldanud, et pakutaks kogupikkuse järgi.

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt Vaata postitust
              Mingi põhjus ikka on, miks 602 on üks mürarikkamaid mehanisme, mis mul ette on sattunud. Pean silmas just madalat rumble-t. Ka infraheli. Ei ole hea baas imho.

Kui aga mujalt ei saa, siis saadaval 2 rihma, teine neist NOS. Ainult komplektis grammofoniga, millel algne Poola helipea. Soovi korral ka Audio Technica AT71 kaasa uue nõelaga.
              Seda müra on mujal ka kurdetud, jah. Plaan 1: mootori kinnitus ringi teha. Plaan 2: vibravabam mootor. Kas ma saan õigesti aru, et sa pakud kahte rihma, aga ainult komplektis grammofoni endaga? AT 95E on mul juba olemas, just sain postist kätte. Poola pea on ka olemas. Aga see kõlas tõeliselt kohutavalt

TeeTL, lähen siis lasen endale seda kahtlusalust leti taga näidata. Äkki klapibki.
              viimati muutis kasutaja redart; 09 m 2010, 16:52.
              Toidan trolle!

Comment

kusjuures G-602-l polevatki raske ketas, ainult 2kg. Raske ketas (3kg) on G-600 mehhanismil, samuti võib seal kohata jaapani mootorit.
                See-eest on G600Cga kaasaskäiv käpp kehvem kui 602-l, pika raske vastukaalu tõttu.

mootori müra ja vibra vastu pidavat aitama mootori lahtivõtmise järel a)mootori võlli otspukside määrimine b)uus pronkspuks c)laagri paigaldamine puksi asemel. Alustada võib muidugi lihtsamast.

a mis ma ikka teiste teadmisi ümber seletan, kui vene keel suus, siis pole info leidmine probleem.
                huvitusin teemast seetõttu et Vega-106 ja G-602 najal on möödunud kogu vinüülikuulamisaeg aastatel 1980-90

vasakpoolsel pildil on g-600, ketta tunneb kohe ära selle järgi, et külg on sile, ja strobo märgid all.

Comment

Eile nokitsesin selle mootori ja kiirusregulli kallal. Mootor on ikka masendav, puksid loksuvad, vibra suur. Ilmselt on rootor üsna tasakaalust väljas. Lisaks ei ole see stoboketas ka tasakaalus. Määrimine oli esimene tegevus, aga ega ta väga palju aidanud. Mul on enamvähem täpselt see parempoolne variant. Sellest G602-st on ka uuem modifikatsioon, plaaditaldriku strobo muster on teistsugune.
                  Mõte liigub ikkagi parema mootori hankimise suunas. Esimene eelistus oleks DC mootor, brushlessi juhtimiseks tuleks suur hunnik h-bridgesid hankida ja need kipuvad suht kallid olema. Või draiver chip, aga need on enamuses pindmontaazhiga. On kellelgi ideid?
                  Toidan trolle!

Comment

Kui peaks ehk mõnda juppi vaja olema, siis mul üks g602 raibe vedeleb ära viimiseks. Rihma küll enam pole.
                    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Kunagi oli vaja Victoria'le rihma. Avastasin, et kummikinda serv sobis kenasti. Originaalid kleepusid aja jooksul kokku, aga kindast lõigatud mitte.

Comment

Unitrale sobivad rihmad olemas (147x1.0x6). Kui huvi on siis privaatsõnum abiks.

Comment

Tasapisi hakkab tarkus tekkima, miks see unitra eriti hinnatud pole
                          Mootor on muidugi õudne, aga tundub, et müra tuleb paljuski hoopis laagrist, või "laagrist". Kui mootor seisis, rihma polnud peal ja ajasin taldrikut näpuga ringi, oli heli peaeaegu sama mürane kui mootoriga vedades. Või on need plaadid ise nii mürased?
                          Laagril on lisaks üsna suur lõtk, ning ka see plastist alumine taldrik on mõradega ja paindub läbi. Vuss, millises seisukorras sinu aparaadil laager ja see alumine plasttaldrik on?

Nõrkusehetkedel kaalun juba ka poolakatele truudusemurdmist
                          Toidan trolle!

Comment

Mul ka üks isend vedeleb.Alumine taldrik on mõradeta,käpp on ka korras,rihma ei ole.Korpus on hele (silver),millisesse komplekti ta kuulus ei tea,sisu on kadunud.Mitte need millised on pildil.

Mul ka üks G602 olemas.Kui on huvi siis PS.
                            viimati muutis kasutaja Scott; 20 m 2015, 02:59. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Working...
                            X