Teade

Collapse
No announcement yet.

Mõnikord veab ka makipededel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mõnikord veab ka makipededel

Teil siin tore teema mis viimasel ajal suunanud end topeltkiirusega salvestamisele.Selliseid aparaate leidub maailmas päris palju.
    Mind huvitaks kas keegi on kokku puutunud Sony elcaset`iga?

Kas sellist looma Eestis keegi omab?

Comment

Jalutas läbi üks selline isend minu juurest mitmeid aastaid tagasi. Oli ka üks kassett kaasas, mängis ilusti. Müüsin ühele huvilisele pensionärile, kes väga õnnelik siiamaani selle üle... Seisab tal riiulis ja kogub tolmu, aga omanik on õnnelik... nii et olemasolu kui fakt eksisteerib...

Comment

Niisiis pole Eestis elcaset päris võõras.
        Misasi teeb selle aparaadi nii väärtuslikuks et selle eest ligi 5k krooni küsitakse?
        Isegi tühja kasseti eest tahetakse ca 350 eeku?

Olen näinud kui oksjonil läheb sama mudel veel kõrgema hinnaga.

Comment

Miks maksavad maanteemuhud hingehinda ?
          Pigem asi on selles, et tegemist on haruldusega ja hea ju rääkida, et mul on, sul pole .
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

osta.ee s viimastel päevale juba mitu olimp makki müügil:

mõni päev tagasi läks 004 ca 2k hinnaga.

Comment

Nojah. Endal riiulis kah seisab Rostov 105 C-1, teac-i helipeadega ja puha, pole teda mitu aastat juba sisse lülitanud, kunagi olin väga õnnelik ta üle, kettad keerlesid pidevalt... Eks lisanduvad aastad mängivad rolli...

Comment

Võibolla sobib siia teemasse
                Музыкальные проигрыватели кировчанин Евгений Пятунин собирает всю жизнь. За это время в его доме накопилось 38 раритетных магнитофонов. Их марки он может даж...
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                  Miks maksavad maanteemuhud hingehinda ?
                  Pigem asi on selles, et tegemist on haruldusega ja hea ju rääkida, et mul on, sul pole .
                  Just see ainult ongi sest tegemist tõesti kõige hullema autoga mis iial tehtud.Sellega sõitmine on tõsine piin ja vaev.

Comment

Minu VEGA MP-112C makil on selline huvitav nupp, mille otstarbest pole ma veel aru saanud. Äkki kellegi on näinud varem sellist ikooni ,et " on kaldtee nagu volume nupudel ja siis on on nooreke selle kaldtee alguses ülevalt alla". Pmst on tegu indikaatorite all oleva kõige parempoolse nupuga, selle topeltkiiruse kõrval.
                    Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

Esmalt postitatud Lauri.L poolt Vaata postitust
                      Minu VEGA MP-112C makil on selline huvitav nupp, mille otstarbest pole ma veel aru saanud. Äkki kellegi on näinud varem sellist ikooni ,et " on kaldtee nagu volume nupudel ja siis on on nooreke selle kaldtee alguses ülevalt alla". Pmst on tegu indikaatorite all oleva kõige parempoolse nupuga, selle topeltkiiruse kõrval.
                      müratasandi
                      toimest aru saab selle järgi, et nõrgemad kõrgsagedused kaovad üldse ära ja peale valjut kõrgsageduslikku helilõiku käib järele umbes 0,2sek susin

Comment

Milleks seda muidu praktikas kasutatakse. Hetkel on nii ,et kui vajutan ,siis tuleb selline kõrgete sageduste hoog paar sek ja siis kaovad kõrged ära ja jääb tuhm heli. Kui selle nupu välja lülitan siis on nagu normaalne heli.

Comment

Esmalt postitatud mikumaku poolt Vaata postitust
                          Jalutas läbi üks selline isend minu juurest mitmeid aastaid tagasi. Oli ka üks kassett kaasas, mängis ilusti. Müüsin ühele huvilisele pensionärile, kes väga õnnelik siiamaani selle üle... Seisab tal riiulis ja kogub tolmu, aga omanik on õnnelik... nii et olemasolu kui fakt eksisteerib...
                          Jutt käib siis Sony Elcaset kassettdekist. Kas mäletad mudelit ja kuna tundub, et omad pensionäriga kontakti (tead, et kogub tolmu), siis ehk on tal müügimõtteid? Mis mudel, see muidugi esmane vajalik info.

Comment

Keegi võiks minu Tesla B 730 ka ära osta. Seisab teine niisama.

Comment

Esmalt postitatud AntiV poolt Vaata postitust
                              Jutt käib siis Sony Elcaset kassettdekist. Kas mäletad mudelit ja kuna tundub, et omad pensionäriga kontakti (tead, et kogub tolmu), siis ehk on tal müügimõtteid? Mis mudel, see muidugi esmane vajalik info.
                              Mudelit peast ei mäleta, välimuselt oli mälu järgi identne sellega, mis J_K postituses pildil ülalpool. Omanikku kohtan keskmiselt korra kvartalis ja ainult sellel põhjusel ei ole "taktikaliselt" kasulik teda torkida, eks ta paras kavalpea nagu me kõik... Aga muu jutu kõrvalt küsin küll, kuid see võib alles paari kuu jooksul juhtuda. Eks kaevan siis teema üles ja annan teada.

Comment

Tekkis selline küsimus ,et kust võiks saada testkassette, kus on peal mingid kindlad signaalid erinevate kiirustega, et saaks häälestust paremini teha.

Comment

Working...
                                X