Teade

Collapse
No announcement yet.

Mõnikord veab ka makipededel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mõnikord veab ka makipededel

Ilus hommik. Varajane päike kuldab Sauel majadevahel prügikaste. Jalutan ja äkki...tuttav küsib. Tahad. Eile oli visatud prügikasti umbes vähemalt 200 kasutamata Tallinna helikassetitehase salvestisega kassetti. Ilusti kümnestes pakkides.
    Kõikidel peal Tallinna Vanalinna muusikamaja poistekoor..
    Tassisin koju...proovin lindistada oma Technicsiga ja... heli missugune !!!! Tänapäevased kassetid ei anna lähedalegi. TDK FE90 on ikka täielik saast.
    Huvitav, mis linti nendes kasutati ? Kassetid aastast 1990.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: Mõnikord veab ka makipededel

Mul oli kunagi hunnik mingi segakoori isamaaliste lauludega. Tundus välimuse järgi olema Basf lint. Selline tiba säbruline töökiht oli Basfil.
    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Ma näost roheline ja õhupuudus vaevab.Aga palju õnne .Ise kasutan ka tallinna helikasseti tehase kassette lindistuseks-parim variant peale cr lindi.Aga kui tahad neist lahti saada siis helista -sõidan kohe järgi.

Comment

BASF lint seal sees jah... kadedus rõhub rinda.
        Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Comment

Mida te neile lindistate?
          Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Tahaks ka kelkida. Mul kodus veel paar klotsi BASF-i kroomkassette, ostetud 90-date algul saksast hinnaga 1DM/tükk

Comment

Esmalt postitatud pult poolt Vaata postitust
              Mida te neile lindistate?
              Vinüüle-siis ei pea neid kuulates plaate kulutama.

Comment

Esmalt postitatud kalju poolt Vaata postitust
                Tahaks ka kelkida. Mul kodus veel paar klotsi BASF-i kroomkassette, ostetud 90-date algul saksast hinnaga 1DM/tükk
                Müüd ka.

Comment

ei müü.
                  mingeid kroome nägin millalgi maksimarketis müügil.

Comment

Sai ka omal ajal ostetud Tallinna helikassetitehase salvestustega kassette, just BASF kroomlindi pärast. Vaimulikud rahvaviisid ja mis nad kõik olid Kassetikogu laagerdub, mõne aja pärast jälle hea nostalgitseda.

Comment

Kunagi kirjutasin,et ostsin ka mingi sümfoonia kassette just sellepärast,et seal oli kasutatud hästi tumedat linti.Ju siis pidi salvestus ikka kvaliteetne olema.

Comment

Hästi tume oli ikka vene lint. BASF oli pruunikas ja selline säbruline nagu siin kirjutati. Muideks mulle toodi kunagi tehasest kassette kus oli täpselt 60minutit aega ning tühjad, 10'sel plokil hallist papist kirjadeta karbid ümber. Seega kuskil olid need ilmselt ka müügil, kuid meil Eestis küll ei näinud. Viimased tulid miski kooperatiiv AUVI kirjadega, kahjuks taas vene lindiga, rohkem neid ei igatsenud enam.
                        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                        Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                          Kõikidel peal Tallinna Vanalinna muusikamaja poistekoor.
                          Palju õnne!

Üks mu lähisugulane on selle kooriga seotud. Kas raatsid ühest kassetist loobuda? Kui jah, siis mis võiks olla õiglane tasu?

Makipededel oli nähtavasti neil päevil erakordselt hea tähtede seis! Seda ju võib vast kah vedamiseks lugeda, kui õnnestub 2000 krooni eest soetada Nakamichi CR-4E?

J.

Comment

Esmalt postitatud jyrr poolt Vaata postitust
                            Makipededel oli nähtavasti neil päevil erakordselt hea tähtede seis! Seda ju võib vast kah vedamiseks lugeda, kui õnnestub 2000 krooni eest soetada Nakamichi CR-4E?
                            Vene foorumist väike tsitaat Nak kohta (eufooria jahutamiseks):
                            Мда, послушал сегодня CR-4 в основной системе и совершенно расхотелось возиться с ним дальше. Что там Айва, мой старенький Technics RS-M02 его разделал под орехи. Выставлю на продажу.
                            Kolakoguja

Comment

Kas keegi ('martinj'?) seletaks mulle, lollile, mida tähendab sõna "makipede" (või ka "autopede", mida olen kohanud) ja mille poolest ta "pärispedest" (või kuidas neid siis eraldamise mõttes nimetada tuleks?) erineb? Või on siinne foorum kuhugipoole kaldu?
                              Elektroonika töötab suitsu baasil.
                              Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                              Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Working...
                              X