Tere kõigile! Sain endale hiljuti ühe vinüülplaadi, plaat ise on peaegu uus, aga plaadi äär lainetab päris tugevasti. Esimese loo peal hüppab nõel mitmest kohast üle. Saaks kudagi ehk sirgeks plaadi algust teha?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kõver vinüül
Collapse
X
-
Vs: Kõver vinüül
Esmalt postitatud meloman poolt Vaata postitustTere kõigile! Sain endale hiljuti ühe vinüülplaadi, plaat ise on peaegu uus, aga plaadi äär lainetab päris tugevasti. Esimese loo peal hüppab nõel mitmest kohast üle. Saaks kudagi ehk sirgeks plaadi algust teha?Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Vs: Kõverad plaadid.
Ega head, kindlat ja odavat varianti vist pole.
Mõnevõrra ehk aitab Record Clamp.
Comment
-
vabandan et ma kohe seda teemat leida ei suutnud.
Selle Record Clamp'i peale olen ma ise ka mõelnud juba varem, aga mul hetkel suht pehme vedrustusega aparaat. Kui lai ja kui raske selline asi ideaalis olema peaks, võibolla on ka miske materjal millest ta kindlasti olema peaks.
Comment
-
Selline tundus optimaalse nii hinna, kaalu kui materjali poolest olevat, kui ma endale otsisin: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=300560190855
Loppis plaadid ajab natuke sirgemaks ka mängimise ajaks. Mul ka peaaegu kõik plaadid kergelt viskavad, kuna on aastakümneid otsa peal püsti seisnud. Nüüd panin virna pikali ja olukord stabiliseerub aegamööda.Toidan trolle!
Comment
Comment