Teade

Collapse
No announcement yet.

lint vs cd (eraldatud teemast makkide kasutamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: lint vs cd (eraldatud teemast makkide kasutamine)

Kui kuulad sama lugu võrdluseks CD-lt ja lindilt, siis õigem on see kumb tundub õigemini kõlavat.

Comment

Pean jälle audiofiilidele kurvastuseks teada andma, et seda, kuidas antud muusikapala kõlama peab, teab ainult see, kes mikserpuldi taga heebleid lükkab(ja "kindlasti" see, kes talle kompressori "ratio" ette dikteerib) . Selle teadmise taustal on veidi naljakas lugeda- "mis on õigem".
      Mõnele meeldib, ämm, teisele aga naabritädi, isegi kui "kuulamiruum" sama on.
      Ja tegu on just meedlivuses.Ma ei ütle, et lindi heli on õigem (vaadake kui sitad parameetrid makkidel on, võrreldes suvalise tänapäeva HiEndiga), vaid selles, et mulle see meeldib, mulle meeldib lindi iseloomulik kõla, teadmine, et ma saan oma oskustega asja mõjutada jne..
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Vot-see revox 226 muutis minu arusaamisi helist-mõistus ütleb ,et nakamichi dragon või stm-610 peaks see õigem olema-aga kõrvad on jälle sillas sellst revoxist.Ilmselt asi jääb niikaua revoxi kasuks kui saan hankida tõsise hi-endi vinüülika-võib-olla-.Just kaevasin välja Mart Sultsi 3 cd ja -vau-mulle tõesti meeldib see heli mis revox genereerib.

Comment

Muidugi on õige väga subjektiivne aga just seda subjektiivsust silmas pidades ma küsisingi kumb siis on õige.
          Muide õige ei pea mitte olema see, mis mikseri taga keeraja välja keeras oma süsteemiga, rahulikult võib olla ka midagi muud, kui piisav hulk kuulajaid nii arvab.

Comment

ÕIGE on ainult see kui keegi Sulle reaalajas midagi esitab Samas salvestus võib muidugi hea tehnika puhul kordades parem olla, sest seda on võimalik lihvida ja parandada enne kuulajale esitamist. Ja salvestust saab ka lisaks kuulaja ise oma tehnikaga modifitseerida just enda jaoks "õigemaks".

Comment

Ei ma modifitseeri midagi-cd revox 226-lampvõim made in kasutaja oxake-kõlarid audes 064-ja tulemus ongi selline-noh-nagu oleks stuudios.

Comment

'85 välja antud Cd'l selline kiri:

The music on this compact disc was originally recorded on analog equipment. We have attempted to preserve, as closely as possible, the sound of the original recording.
                Because of its high resolution, however, the compact disc can reveal limitations of the source tape.

niiviisi.

Comment

Working...
                X