Valgustage mind lolli, mis selles riistas nii head on, et taga aetakse. Vene ajal seisid leti peal virnas, keegi ei tahtnud. Täiesti perfektseid isendeid olen elus mõnda üksikut näinud, ikka olid nendel mingid vead küljes.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Vs: Radiotehnika M-201
Collapse
X
-
Esmalt postitatud mikumaku poolt Vaata postitustValgustage mind lolli, mis selles riistas nii head on, et taga aetakse. Vene ajal seisid leti peal virnas, keegi ei tahtnud. Täiesti perfektseid isendeid olen elus mõnda üksikut näinud, ikka olid nendel mingid vead küljes.
-
Ehk kõrgem isend ei mahu virna ära? Või lihtsalt tuleb mõnel noorus meelde? Mu meelest oli ka tegemist täieliku kõntsaga. Huvitav kas läänes ka selliseid sahtliga asju tehti? Ehk on lihtsalt absurdsete konstruktsioonide huvi?Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.
Comment
-
Esmalt postitatud vuss poolt Vaata postitust..... Mu meelest oli ka tegemist täieliku kõntsaga. Huvitav kas läänes ka selliseid sahtliga asju tehti? Ehk on lihtsalt absurdsete konstruktsioonide huvi?
(sellest on juutuubis paar videotki,kes viitsib see leiab)
Kuna nende M-201-de maine ja kvaliteet on kehvapoolne,siis tasuks neid koguma hakata.Varsti on kõik prügimäel aga ostusoovijad kes "vanaisa muusikamasinat" osta soovivad küllaga.
Comment
Comment