Teade

Collapse
No announcement yet.

Vs: Radiotehnika M-201

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Valgustage mind lolli, mis selles riistas nii head on, et taga aetakse. Vene ajal seisid leti peal virnas, keegi ei tahtnud. Täiesti perfektseid isendeid olen elus mõnda üksikut näinud, ikka olid nendel mingid vead küljes.

Esmalt postitatud mikumaku poolt Vaata postitust
    Valgustage mind lolli, mis selles riistas nii head on, et taga aetakse. Vene ajal seisid leti peal virnas, keegi ei tahtnud. Täiesti perfektseid isendeid olen elus mõnda üksikut näinud, ikka olid nendel mingid vead küljes.
    Nostalgia on selle asja nimi ilmselt. Omas ajas polnud ta kindlasti mitte paha. Omapärane tehniline lahendus, suht lihtne skeem. Hädad olidki mu mäletamist mööda sahtliga seotud, lintjuhe ja ratsitud vedrusüsteem. Nüanss miks ta mulle meeldis: kiire start (bassimatsu järgi oli võimalik käima lüüa, majakid hilinesid lootusetult).

Comment

Ehk kõrgem isend ei mahu virna ära? Või lihtsalt tuleb mõnel noorus meelde? Mu meelest oli ka tegemist täieliku kõntsaga. Huvitav kas läänes ka selliseid sahtliga asju tehti? Ehk on lihtsalt absurdsete konstruktsioonide huvi?
      Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

See kõlbab parajalt CD mängijaks ümber ehitada.
        http://hparchive.com/
        https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Lintjuhtme asemele saab panna vana kettaga telefonitoru juhtme, see mis nagu vedru on.
          Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Esmalt postitatud vuss poolt Vaata postitust
            ..... Mu meelest oli ka tegemist täieliku kõntsaga. Huvitav kas läänes ka selliseid sahtliga asju tehti? Ehk on lihtsalt absurdsete konstruktsioonide huvi?
            On neid maailmas teisigi.Marantzil näiteks SD50 ,SD5010 ja mõni veel.Bangi Beocord 5000,5500,7000 jt.Technics,Onkyo ja teisteltki olen näinud väljatuleva sahtliga mängijaid aga need Marantzi asjad on vist küll Radiotehnikalt inspiratsiooni hankinud (või oli see vastupidi?).Ühe sellise mara strelkadega aparaadi oleksin äärepealt eelmine suvi ostnud aga jäin liiga kauaks mõtlema ja rabati eest ära.

(sellest on juutuubis paar videotki,kes viitsib see leiab)

Kuna nende M-201-de maine ja kvaliteet on kehvapoolne,siis tasuks neid koguma hakata.Varsti on kõik prügimäel aga ostusoovijad kes "vanaisa muusikamasinat" osta soovivad küllaga.

Comment

Ilmselt mingi algne proto.

Comment

Working...
              X