Teade

Collapse
No announcement yet.

Rega P3-24 vinüülikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Rega P3-24 vinüülikas

Esmalt postitatud kalju poolt Vaata postitust
    http://www.vinylengine.com/cartridge...tractors.shtml
    "protactori allalaadimiseks tuleb kasutajaks registreerida (tasuta)
    Lugesin välja et ilmselt selliste sümptomitega kus distortion on rohkem plaadi lõpupoole oleks parim vist Stevenson? On keegi kasutanud neid protractoreid? osad asjad jäävad nats segaseks. Kas maakeeli ma olen õigel teel, et kui see protractor nüüd asetada "taldrikule" siis peaks "nõel" puutuma nendesse peenikeste ruudukestega tsentritesse mis on märgitud protractoril? Ja kui ei puutu siis tuleb pead regullida selliselt et saaks puutuma nendesse punktidesse? saan ma õigesti aru? Millised näpunäited/soovitused veel?
    viimati muutis kasutaja Inq; 17 January 2012, 18:14.

Comment

Tegelesin ka mõni aeg tagasi ühe P3-24-ga. Helipeaks Ortofoni 2M Bronze. Kõigepealt seadistasin helipea Regaga kaasas oleva ühe punkti šablooniga. Vinylenginele tuginedes pidi see vastma Stevensonile. Lihtsalt huvi pärast proovisin ka Baerwaldi ja see meeldis mulle rohkem. Vinylengines soovitati ka pigem Baerwaldi, aga kui helipea ehitusest olenevalt ei ole võimalik kasutada, siis Stevenson.
      Seadistama peab nii, et kui nõel on märgitud punktis, peavad helipea küljed olema joontega paralleelselt. Nii mõlemas punktis. Netis on hulgaliselt õpetusi grammofoni ja helipea seadistamiseks, google ja "cartridge alignment" abiks. Mobicom pakub ka vastavat teenust.

Comment

Nii, panin Baerwaldi peale ja kui nõela tipp panna alumise nullpunktiga täpseks ja liikuda käpaga ülemisse nullpunkti, siis on nõelatipp 6-7mm vasakule poole mööda, rohkem ei oska kommenteerida, on see palju vähe vms. Teatavasti on Elys2 sellise kolmnurkse/koonuse kujuga ei kujuta ette kuidas seda hinnata et kas ta nüüd on joontega paralleelselt või mitte? Kasutada Stevensoni?

Comment

Kas Sul on Elys kinnitatud 3 poldiga? Kui jah, siis ei olegi Baerwald kasutatav. Proovi Stevensoni.

Comment

Tänud Kalju, jälle targem Mul on jah 3 poldiga kinnitatatud, kas Stevensoniga on nii et nõela teravik peab puutuma mõlemasse nende millimeeter ruudustike keskpunkti? siis oleks ok?

Comment

Selleks korraks võib saaga lõppenuks lugeda, nurk oli tõepoolest vale. Samas annaks tänusõnad edasi HiFi Klubi meestele kes olid abiks nõu ja jõuga

Comment

Working...
              X