nõuka ajast meelde jäänud selline asi et vinüülplaate kuulates kostus kõlaritest lisaks muusikale ka krõbinat või praksumist sai omale ka kasutatud mängija soetatud ja tutikas plaat ostetud ja ennäe ei mingit krõbinat kuid peale mõningat kuulamist ilmusid ka krõbinad ei oskagi kohe öelda kas kõrvad ennem ei kuulnud või sai plaat juba mustaks sest vanemad krõbisevad just nii nagu ma nõuka ajast mäletan suht teadmatta valdkond minu jaoks sellest ka selline küsimus sai justkui kogu vinüülide osakond läbi tuhlatud aga minu küsimusega seonduvat teemat ei leidnud
Teade
Collapse
No announcement yet.
Vinüülplaadi krõbin
Collapse
X
-
Vs: vinüülplaadi krõbin
Alustuseks soovitan mõelda -miks üldse vinüülid krõbisevad.
Aja jooksul läheb plaat mustaks.
Juba lapsepõlves õpetati mulle, et kui uue vinüüli ostad, esimese asjana tõmba asi kiirusel 19 lindile. Ja siis kuula linti.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustAja jooksul läheb plaat mustaks.
Comment
-
Процесс очистки включает две стадии: механическую, с помощью микроволоконных щеток, вращающихся навстречу друг другу и с применением специальной жидкости на спиртовой основе, и ультразвуковую, которая помогает отделить частицы жирных смол и пыли из канавок. Щетки приводятся в движение двумя прецизионными электродвигателями.
"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
viska vana nõel KOHE ära!
kõik muu võib moonutada.logiseda,uriseda jne....
aga kehva nõelaga rikud oma plaadid- ka siis kui oled ostnud väga hea tehnika oled ju algmaterjali rikkunud!!!
on riiulis üks plaat mis vale surve ja muuga rikutud-üks kanal enamvähem teist nagu noaga lõigutud
anti-skate asja nimi- siin
teema kah
see mis lõigub ühte kanalit kui asi paigast ära
Comment
Comment