Silma riivas selline vinüülikas ja Kas tegemist oo ka hea aparaadiga või tuleb kaugelt mööda vaadata?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Lenco L-71 vinüülikas
Collapse
X
-
Vs: Lenco L-71 vinüülikas
Esmalt postitatud heikss poolt Vaata postitustMuide oo mul üks Vega 120 Nõuka ajast. Kas tasub taastamisega vaeva näha?
Ja nüüdsel ajal toodetav alla €100 hinnasildiga helitehnika - see on selline "andke-palun-andeks" klass... Ühiseks tunnuseks on silma jäänud näiteks USB väljund. Olen märganud, et see on justkui mõeldudki asjatundmatutele, kes on lugenud foorumitest kokku legende LP heli imelisusest ja arvavad nüüd, et iga suvaline kettakeerutaja suudab seda imelist heli automaatselt kohe ka tekitada.viimati muutis kasutaja GU50; 25 October 2011, 07:22.
Comment
-
Esmalt postitatud GU50 poolt Vaata postitust.... siis imho ei tasu tähelepanu pöörata alla kõrgklassi venetehnikale. Selliste tunnuseks on number 0 tähise numbrikombinatsiooni esimesel kohal (näit. Estonia-010).....Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud heikss poolt Vaata postitustSilma riivas selline vinüülikas ja Kas tegemist oo ka hea aparaadiga või tuleb kaugelt mööda vaadata?
Tänapäeval on Lenco Hollandi ettevõttele STL Group kuuluv kaubamärk. Kas tootmine ka Hollandis toimub, ei pea kolm korda arvama. Minu poolt läbikatsutud L-81 eksemplarid olid toodetud seal, kus nüüdsel ajal ikka kõike toodetakse.
Ootamatult vähe jõupingutust nõudev kastist väljatõstmise protseduur midagi head ei tõotanud. Tegelikult olekski võinud kogu ürituse sinnapaika jätta, kui selgus, et seade kaalub 4 kg. Aga olgu, ühendasin seadme analoogväljundi helikaardiga ja panin klapid pähe. Et need kohe peast võtta. Sisselülitatud, kuid seisva mootoriga seadme väljundis oli tugev müra (-30 dB). Järgmine proovitud aparaat ei mürisenud, kuid vasaku ja parema kanali signaali tugevuste vahe oli ligikaudu 20 dB, mis avaldus eriti hästi plaadi mahamängimisel. Kolmanda aparaadi väljund edastas ebastandardselt tugevat signaali, nii et mõõdikud kargasid kohe punasesse. Mõtlesin, et võib-olla on mu helikaart otsad andnud ja ühendasin grammofoni ühe lihtsama kassetikaga, kuid tulemus oli sama.
Ega muud ei oskagi lisada, kui et L-81 USB hinnaks ühes Eesti poes oli 170 eurot. Ja et mudelist L-71 ei tea ma midagi.
J.
Comment
-
Osta parem minu Pro-Ject ära.
Mudel 1.2 (käpa kõrgus reguleeritav, mis annab võimaluse katsetada erinevate helipeadega. nt. Debutil selline võimalus puudub). Helipea Ortofon 520MKII. Väga heas seisukorras, rihm ja nõel vahetatud (vanad saab kaasa). Cardas-e kaabel koos Cardas-e RCA otsikutega. Plaadiraskus (300g). Hind 220€ (kaubeldav). Asub Tallinnas. 5022912
Vahetan kaabli originaali vastu, plaadiraskust ei saa ja hinnaks ongi 170.-
Comment
-
Esmalt postitatud heikss poolt Vaata postitustAga mida arvata Denon plaadikast?
http://www.euronics.ee/tootekaart/17...did/DP29F#tabs
Ma ei pea ennast eriliseks grammofonispetsiks, aga ilmne käkk torkab kohe silma. Ja tundub, et praegu toodetavad, vähemalt alla €200 hinnaklassis on üsna kõik alaväärtuslikud. Tahetakse ju alati "veidi paremat kui keskmist", siis peab asjasse ka vastavalt investeerima.
Comment
-
Denoni kohta niipalju, et olen saanud selle köhtu piiluda - sisuliselt sama mis see. Üleni plastmassist konstruktsioon, mis kriitikat ei kannata. Pro-Ject on kordi parem valik - nt. Debut III on IMO potentsiaali omav aparaat. Pea ja kaablid ära vahetada ning vildist plaadimati asemele korgist panna, korralik korrektorvöimendi juurde ning saabki aparaadi, millega saab vinüüli juba nautida. Teine variant on Music Hall MMF 2.2, mis on sisuliselt sama nagu Debut II - kallim, aga originaalis IMO parema peaga, mida kohe vahetama pole vaja hakata. Kui Tartu kanti satud, siis Löunakeskuses Audiodesignis on mölemad olemas ja kuulamis-vördlemisvöimalus korralik. Odava 150€ Pioneeri plaadifreesi saab ka vördluseks körvale pannaAlgul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment
-
Esmalt postitatud heikss poolt Vaata postitustSelge. Kas paraleel kõllidega, et mida raskem seda parem?
Comment
-
Denon on üle hulga aja ka ühe korraliku plaadimängija teinud: http://www.denon.co.uk/uk/Product/Pa...oductId=DPA100"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitustDenon on üle hulga aja ka ühe korraliku plaadimängija teinud: http://www.denon.co.uk/uk/Product/Pa...oductId=DPA100
Soovituslik jaehind Saksas 2499€:
Comment
Comment