Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus Olimp 00* ja Revoxi sugulusest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus Olimp 00* ja Revoxi sugulusest

Olen mitmetelt vene lehtedelt lugenud üsna enesekindlat väidet, et mehaanika osas olevat Olimp 003 (ja Elektronika TA1-003) üsna täpselt Revoxi mudelilt A700 kopeeritud. Piltide järgi kaldun seda juttu isegi uskuma. Kuid siiski küsin, kas keegi on neid kahte aparaati piisavalt kõrvuti uurinud, et oskaks väidet kinnitada või ümber lükata.

No näiteks, Olimpi surverulli kohta on ksf! humax teemas

toonud täpsed mõõdud. Aga kas Revoxi rull oleks täpselt sama mõõtu?

Vs: Aga kas Revoxi rull oleks täpselt sama mõõtu?

Ilma nihiku ja kruviku abita mõõtes oleks küll.
    "Dreams are nothing more than wishes
    and a wish is just a dream you wish to come true."

Comment

Vs: Aga kas Revoxi rull oleks täpselt sama mõõtu?

Tunnistan üles - Revoxit näpuga katsunud pole. Aga Vene mentaliteeti sellise tehnika osas teades - mis neil kopeeritud polnud? Seega, arvan, et O ja E rullid klapivad. Samas, kui on vaja rulli Revoxile, ma Vene oma ei paneks. Tegelikult, nii heale pillile ei peaks ma paljuks ise uut valmistada. Tehnoloogia pole ju teab, mis... Ainult treiali teenus on kallis. Aga mis sellest.

Comment

Re: Vs: Aga kas Revoxi rull oleks täpselt sama mõõtu?

Esmalt postitatud Jeekim poolt Vaata postitust
        .... Samas, kui on vaja rulli Revoxile, ma Vene oma ei paneks. Tegelikult, nii heale pillile ei peaks ma paljuks ise uut valmistada. Tehnoloogia pole ju teab, mis... Ainult treiali teenus on kallis. Aga mis sellest.
        Ega mul Revoxit ei olegi, ma pigem наоборот, et kui Olimpile kunagi rulli vaja ja mujalt ei saa, siis.. Kuigi Revoxi rull on õige kallis.

Comment

Vs: Re: Vs: Aga kas Revoxi rull oleks täpselt sama mõõtu?

Tagavarasid võib ju proovida soetada siit:

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Aga kas Revoxi rull oleks täpselt sama mõõtu?

Esmalt postitatud Jeekim poolt Vaata postitust
            Tagavarasid võib ju proovida soetada siit:
            http://www.shans-kirov.ru/
            Aitäh viite eest, asja uuritakse. Kas keegi on sealt ka midagi tellinud ja oskab kogemusi jagada?

Comment

Vs: Küsimus Olimp 00* ja Revoxi sugulusest

Kirovist otse tellinud ei ole, läheb suht kulukaks ja kui kunagi ühendust võtsin siis polnud müügimehed eriti huvitatud eestisse saatmisest. Asja saab ajada lihtsamalt, neil on Peterburis Avtovo linnajaos Junona elektroonikaturul oma kiosk, sealt saab vajamineva kätte.
              Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Comment

Vs: Küsimus Olimp 00* ja Revoxi sugulusest

pole samuti A700 lähedal olnud, aga tean kindlalt et ketta alused on on täpselt samad, ainuke vahe et Revoxi omad värvilt hallid:

Comment

Working...
                X