Teade

Collapse
No announcement yet.

Vinüüli helikvaliteet (oli: Siiri Sisaski vinüüli helikvaliteet)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Siiri Sisaski vinüüli helikvaliteet

Väga head on kõik salvestused, millede režissöör on Tõnu Raadik. Sellest reast näiteks Liisi Koiksoni, Jaan Tätte ja muidugi Tõnu Raadiku enda salvestused. Kisub teemaväliseks, sest neid asju vinüülidena minu teada ei esine.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Mina pakuks välja plaadid(CD), millised on salvestanud Lauri Liivak (Forwards).
      Viimased kuulatud Kõrsikud - Sinu südames
      Kukerpillid - Meie küla laulud - sellel plaadil on küll salvestajateks/miksijateks rahvusvaheline seltskond ja Lauri Liivak üks nendest.
      Päris hästi kõlas ka Tuuli Velling - Kuus ruutmeetrit põrandapinda - selle vist oli salvestanud Indrek Patte (ei saa enam kontrollida, kinkisin plaadi ära).

Comment

Kaks head CD Aapo Ilves-AGA ÜKSKORD ja Jaanus Nõgisto & Tõnu Timm-EESTI KUNINGRIIK.

Comment

Liisi Koiksoni CD "väike järv" ka Forvards Stuudiod ja Lauri Liivak ja väga hea. Vastupidine näide Jana Kask CD "Mirror" MIG Music ja Alar Kotkas. Pole nii tark, et ära lahata, aga vokaaliga on IMHO midagi üsna valesti. Jana Kase häälele iseloomulik on lihtsalt kuhugi kadunud. Kas on see ohver raskest metalsoundist esiplaanile miksimise eest või ta lihtsalt ei oska inglise keeles laulda, tont seda teab. Igatahes vilets plaat.
          Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Kahju kohe Jana Kasest,pidi ta just kotka tiiva alla sattuma

Comment

Lisaksin veel, et kõik Epliku plaadid on väga hea heliga. Samuti Argo Vals ja minu viimane leid Kali Briis.

Comment

Working...
              X