Mõni 60 tundub üle 60 min ja mõni 90-ne samuti pikem olevat? Või siis dekkide ajalugejad valetavad tugevalt? Kas keegi on mõõtnud näiteks erinevate 60 min kassetide ühe poole pikkust? Samas mõned on väga 30/45 üks pool.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kui pikad on 60 ja 90 kassetid tegelikult?
Collapse
X
-
Vs: Kui pikad on 60 ja 90 kassetid tegelikult?
Eks nad 32 ja 47 minti ja osad ka pikemad ole. Mõned ka vähem. Näiteks TMP. Oleneb firmast. Eks need kellad kipuvad valetama jah. Peaks näitama 90sega enam vähem, aga teiste pikkustega nii ja naa. Mina näiteks oma kella makil, mis näitab minuteid ja sekundeid küll ei usu.
-
Mis 60 min. pikkusesse puutub siis ei oska öelda, sest pole ühtegi sellist linti, aga kirja järgi 90 min, siis selle kohta võin öelda, et seega üks pool peaks olema 45 min, kuid faktiliselt on nad pikemad ja kuni 48min ja 14sek. Pole olnud juhust kohata linti mis oleks vähem kui 45min ja on nad üldiselt 1-3min. pikemad kui kirjas. Olen ka kunagi stopperiga paraleelselt mõõtnud ja näit, AKAI GX 65 ja GX 95 mõõdavad mängimise aega väga täpselt ja sekundi pealt ja faktilist aega! Kui näit kerimisel on vaja leida koht, mis on näit, algusest 18min 16sek. kaugusel siis on ka see leitud absoluutse täpsusega. Firmade osas ei oska midagi öelda,sest pole nii pedantselt asja vastu huvi tundnud.
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustAZ7 (ja arvatavasti ka AZ6) kell paneb korralikult metsa.
Lindi aeg üritatakse neis rehkendada poolialuste kiiruste erinevusest.
seega, pole valmistatudki väga täpseks.
Comment
-
Minu maki kella ajad stopperiga. 1. BASF FERRO EXTRA I 60 min. 30 min. 30:51 ja üldse 31 min. pikk. 2. BASF CHROME SUPER II 90 min. 45 min. 44:16 ja üldse 46:45 pikk. 3. MAXELL UR 120 min. 60 min. 59:34 ja üldse 60:50 pikk. Ma vaatasin, et kui algul oli 120ne mõõtmisel kell makil stopperist ees, siis varsti juba taga.
Comment
-
Esmalt postitatud heikss poolt Vaata postitustMinu maki kella ajad stopperiga. 1. BASF FERRO EXTRA I 60 min. 30 min. 30:51 ja üldse 31 min. pikk. 2. BASF CHROME SUPER II 90 min. 45 min. 44:16 ja üldse 46:45 pikk. 3. MAXELL UR 120 min. 60 min. 59:34 ja üldse 60:50 pikk. Ma vaatasin, et kui algul oli 120ne mõõtmisel kell makil stopperist ees, siis varsti juba taga.
Comment
-
Esmalt postitatud heikss poolt Vaata postitustSony TC-WE 835S
Comment
-
Esmalt postitatud heikss poolt Vaata postitustEi tea kuidas on teiste firmadega, kuna kogemus puudub. Sony kallimatel ehk kõrgema otsa makkidel oli kell. Äkki keegi oskab teistest firma makkidest rohkem rääkida?
Comment
Comment