Teade

Collapse
No announcement yet.

Minikassetimängijale helipead ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Minikassetimängijale helipead ?

Sattus mu kätte üks minikassette mängida oskav "transkriber" (mis see eestikeelne nimetus on, ei tea).
    Ei tööta. Helipea on katkestuses.
    Paneks hea meelega tavalise helipea, aga liiga suur.
    Helipea välimus nagu ikka, aga mõõtmed on pisut väiksemad. kõrgus 4,5 mm , laius 8,2 mm . Kinnitusaukude vahe 13mm. Aukude kaugus pea tööpinnast 5mm.
    Hädapärast saaks aretada mikrokasseti helipea aga selle kõrgus on 6 mm ja läheb vääääga täpselt kassetipilu vahelt sisse. Loomulikult on kinnitused ka teised.

Ideid ? . Seade on vaja korda saada .
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: Minikassetimängijale helipead ?

Kumba neis automaatvastajates kasutati, järsku saad kuskilt mõne rappe, jäätmejaamast või kuskilt.

Comment

Esmalt postitatud prelude poolt Vaata postitust
      Kumba neis automaatvastajates kasutati, järsku saad kuskilt mõne rappe, jäätmejaamast või kuskilt.
      Automaatvastajates kasutati mikrokassetti. Neid seadmeid olen pilbastanud.
      Minikassett on see kõige "saastam" kassett üldse. Süsteemil muutuv kiirus ja puudub toonvõll ning hooratas. Heli kvaliteet on ka nigu on.
      Aga k.s.t.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

mul peaks kusakil olema panasonicu automaatvastajaga telefon sinna käis se sama minikasset, kui ülese leian võin sulle anda .saad sealt oma helipea kätte.

Comment

Esmalt postitatud sitti poolt Vaata postitust
          mul peaks kusakil olema panasonicu automaatvastajaga telefon sinna käis se sama minikasset, kui ülese leian võin sulle anda .saad sealt oma helipea kätte.
          ei leia seda pana enam ju ma olen ära visanud,mäletan veel et klahvid 5,1 , ei töötanud.

Comment

Working...
          X