Teade

Collapse
No announcement yet.

Helipea vinüülile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Helipea vinüülile

Esmalt postitatud ottok poolt Vaata postitust
    Helipea vōi nōel risti?
    helipea ikka, cartridge inglise keeles ja ottok, vajaliku protractori leiad lehelt www.vinylengine.com

Ma pole eelnimetatud AT helipäid kasutanud. Ostes oli mul mängijal küljes Rega Elys 2, mis pole üldse halb valik, aga kuna oli isu upgrade teha, siis lugedes pikalt erinavaid arvustusi ja arvamusi, siis hinna ja kvaliteedi suhtes tundus kõige mõistlikum valik Ortofon 2M Bronze. Peab tunnistama et soundi vahe on lausa silmaga märgatav , esialgne kontrast võttis lausa istuma
    viimati muutis kasutaja Inq; 17 m 2013, 13:23.

Comment

Tänan Inq,

Täna siis oli aega,panin käpad kõrvuti ja panin silma järgi AT paika, ja ohh imet! AT hakkas häält tegema ja just sellist nagu foorumites kirjutatud/kirjeldatud. Eesmärk saavutatud,nüüd kahtlaste plaatide kuulamiseks pea olemas.
      Huvitav mis siis veel juhtub kui keegi TÄPPISseadistuse ära teeks mõlemal käpal/peal
      Äkki hakkab ka originaal Technics'i pea veel paremat häält tegema.

Comment

Me vist kuskil jutustasime muuhulgas AT92/95 helipeadest, ma arvan et viitasin juba seal vinylengine lehel olevale seadistuse juhendile. Kui vaja minna edasi TÄPPIS seadistuseni, siis on selleks ka vaja testplaati - mingi Modern Talking'uga seda ei tee. Ja ostsillograafi või spektromeetrit, paremal juhul "hold" funktsiooniga.

Aga hea et said asja tööle nii nagu mõeldud, pole mul enam mõtet surkida sellega.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

"Haige Dieter" plaate pole kah
          Aga huvi on ikka teada saada milleks mu Technicsi pea võimeline on ja miks ka mitte AT?
          Nagu olen asjast aru saanud siin foorumis keegi peenhäälestusega ossi vms sellisega tegeleda ei taha/viitsi jne...
          Või asi liiga aeganõudev või kulukas? Kulud (aeg,riistad,transa,närvirakkude hävinemine jne) on võimalik katta!

Comment

Ajamahukas töö igal juhul. Mina ei saa seda tööd teha lihtsalt seetõttu et mul pole sobivat testplaati ja ma ei ole seni tunnetanud elulist vajadust selle hankimiseks.
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Oleks vaja helipead vinüülimängija VEGA EP110-le, Unitra G 602 oli märgitud.Või sobib midagi muud?

Comment

Pane, mis kätte juhtub, kehvemaks ei lähe.

Click image for larger version

Name:	vega.jpg
Views:	1
Size:	42,0 KB
ID:	867519

Comment

Vaatasin, et mul siin otsad kokku tõmbamata.
                  Asjalood kujunesid nii, et korralikke plaate mängib juba pea aasta Nagaoka MP300 ja vanade/vanemate jaoks jäi Technicsi oma.
                  Tänan teemas kaasa löömast ! Kaunist suve jätku !

Comment

Huvi pärast, silmaringi laiendamiseks - kust ostsid ja mis maksid?

Comment

E-bay ja 600€ ,
                      Otsus tuli siis kui tuldi külla Nagaoka kaasas ja tekkis korralik võrdlusmoment. Technics peaga.
                      Nt. Manfred Manni Nightingales , ikka vahe sees, ja kui võrrelda sama CD ga siis nagu öö ja päev! Muidugi vinüüli kasuks!
                      What Hi Fi annab ka Nagaokale hea hinnangu, seda lugesin hiljem

Comment

kui võrrelda sama CD ga siis nagu öö ja päev! Muidugi vinüüli kasuks!
                        Ei tohi olla nagu öö ja päev, peab olema nagu päev ja päev. Jõudu edasiseks tuunimiseks
                        viimati muutis kasutaja Sonic; 04 m 2016, 10:35.
                        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Kuigi endale meeldib ka üldiselt vinüülilt tulev heli rohkem, ei tohiks cd siiski "öö" olla.

Viitab rohkem cd-mängija võimalikule puudujäägile - nad kõik ei anna teps mitte samasugust heli välja (aga see on ilmselt teema omaette).

Comment

Nõustun Sonicu ja Madis 64 ga
                            Natu pakkusin üle , nagu päev ja päev, kellaajad erinevad

Comment

Helipea vinüülile

kellaajad erinevad
                              Võib-olla see aitaks kellaaegu ühtlustada?

Click image for larger version

Name:	Technics sb-m10000.JPG
Views:	1
Size:	93,6 KB
ID:	869611

Technics on kunagi ka häid kõlareid teinud.
                              viimati muutis kasutaja Scott; 06 m 2016, 10:40. Põhjus: järjestikpostitused kokku
                              "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Teeb ka praegu - Technics SB-R 1

Comment

Working...
                                X