Teade

Collapse
No announcement yet.

Helipea vinüülile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Helipea vinüülile

Plaadimängijal on originaal Technicsi helipea 270C uue nōelaga 270 CD
    Vahepeal tekkis mōte tekitada kōrvale kaasaegne uus helipea hinnaklassis kuni 100€ millega kuulaks hästi korralikke vinüüle
    Käpp(headshell) teine olemas
    Silma hakkas

Millele panin ka ostukuulutuse
    See tekitas privas huvitava arutelu ja soovitusi.
    Tekkis mōte avada uus teema sest ma enam ei tea mida osta
    Vahetame siin meeldivaid ja ebameeldivaid muljeid/kogemusi helipeadest/nōeltest
    Privasse laekunud linke

Kōik arvamused,soovitused,mahategemised teretulnud!

Vs: Helipea vinüülile

Ma arvan et ma tahaks kätte saada selle ja mitte sugugi hinna vaid just andmete pärast - http://www.ebay.de/itm/Audio-Technic...#ht_3711wt_954

Kanalitevahelist ülekostvust 29dB ei näita just paljud, samuti päris korralikku sagedusala (15Hz-27kHz), peale selle on ta soovituslik survejõud suht väike - tähendab ta ei "kraabi" plaate jõuga. Miinus on tema mõnevõrra väike väljundpinge (3,5mV) kuid sellega peaks iga normaalne korrektor hakkama saama.
    Nõel on tal elliptiline teemant, kaasas on tal universaalne adapter mis laseb teda paigaldada ühtviisi nii T4P kui 1/2" headshellidele.

Red lihtsalt on valjem pea aga kitsama ribaga, suurema ülekostvusega, kraapivam oma suurema survejõu tõttu.

Grado Black oleks ka huvitav variant, kuid mõned ütlevad et ta pole neutraalse heliga. Nende entry-level toode, võibolla küll.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

siin on kõik vastused Sinu küsimustele:-)

Oma kõrv on kuningas.

Originaali tootja tundub Nagaoka olema. Sellele viitab ka asendusnõela sobivus:
      viimati muutis kasutaja kalju; 07 January 2013, 13:29.

Comment

Mul turisti inglise keel- where is,how much jne...
        Jah oma kōrv...
        Oleks siis nii,et vōtad poest 4 pead koju ja vōrdleid neid ja valid sobiva
        Seniks loen mida teie kōrvad kuulnud on

Comment

OSX

Kahju,et siin andmeid pole aga see ligilähedane vist Sinu poolt mainitule ,adaptrit pole ja seda pole mul vajagi
          Kalju
          See nōel mul praegu ongi ja samalt saidilt ostetud

Comment

Esmalt postitatud ottok poolt Vaata postitust
            OSX

Kahju,et siin andmeid pole aga see ligilähedane vist Sinu poolt mainitule ,adaptrit pole ja seda pole mul vajagi
            Kalju
            Nali ongi selles et SEDA NÕELA sul just ei ole... AT95 ja AT92 on samade mähistega, kuid erinevate nõeltega, erinev on pea "housing" ja nõelahoidiku ehitus. Default on AT92 palju parema nõelaga ning pehmema "suspensioniga" kui AT95. Ortofoniga võrreldes on tal nõel nagu teravam - mis nähtub ka avaramast sagedusalast. Pehmem hoidik annab võimaluse detailsemale helile, aga nõuab käpalt seda enam täpsemat häälestust. Võibolla mitte iga käpp pole isegi sedavõrd häälestatav.
            Nõeltest nendel peadel vaata teisest postist: http://www.vinylengine.com/turntable_forum/viewtopic.php?p=326258&sid=ab7324078cf0d2c7b8d3ed0 915671186

P
            ehmest hoidikust ja valest häälestusest tekkida võiv probleem - http://www.vinylengine.com/turntable_forum/viewtopic.php?f=19&t=49131

A
            T95 andmed: http://www.needledoctor.com/Audio-Technica-95E-Cartridge

A
            T92 andmed: http://www.needledoctor.com/Audio-Te...2&category=363

Grado Black : http://www.needledoctor.com/Grado-Bl...2&category=374
            viimati muutis kasutaja OSX; 07 January 2013, 14:23.
            Konfutsius

Comment

Minu viide Williamthakkerile oli pigem seetõttu, et kui tahta nn. originaali jälgedes käia võiks midagi Nagaoka tootevalikust proovida. Minu andmetel Eestis keegi ei müü, nii et jääb ainult netikaubanduse variant.

Eks kogu see vinüüli teema, vaatamata populaarsuse tõusule, jääb ikkagi väikese huviliste grupi teemaks. Pro-Jecti poes on ilmselt laiema valikuga helipäid kohal olemas. Teised hoiavad põhiliselt odavaimaid ja DL-103 kohapeal.

Kord tahtsin Goldring Eroicat Audiocentrist osta-tellimusekaup. Aga tellida saab ju ka netist, kiirem ja kohati odavamgi.

Comment

OSX,nüüd rääkisime natuke vist mööda
                Mu technicsi peal ON just see nōel

Tegelikult olen ka sellega rahul AGA ühes kanalis hakkab siignaal vaiksemaks jääma,sestap mōtlesingi vōrdluseks ja muidugi ka kasutuseks midagi UUT!
                Nadi värk ju kui ostan nt AT 95 ja see teeb kehvemat häält kui mu praegune 270C

Comment

Sorry, sain kuidagi sellest nii aru et on juba AT95E... Vist ei pannud tähele et "See mul praegu ongi" oli mõeldud Kaljule.

Esmalt postitatud ottok poolt Vaata postitust
                  OSX

Kalju
                  Konfutsius

Comment

Kalju,
                    See väike huvigrupp polegi vist tegelikult nii väga väike
                    Neid plaadikraapijaid ja lindivenitajaid ikka on
                    Hetkel jah siin 3 sōnavōtjat

Comment

ottok
                      Tundub et saad Red'i võrrelda senisega, võibolla jagad muljeid kui valmis oled.
                      Konfutsius

Comment

Mul paar AT95E-d on, kui keegi tahab võrrelda, võin ka laenata (pealinna piirkond).
                        Kahjuks elan ise ajutisel pinnal kottide otsas, kuni uus elamispind valmis saab ning grammari ülespanemiseks praegu ruumi pole. Seega on enda grammari projektid kõik varjusurmas. Isegi RIAA olen kusagile nii ära toppind, et juba paar kuud üles ei leia
                        Toidan trolle!

Comment

OSX,
                          Su tunne pettis Sind
                          Lõin ostuteema lukku põhjusel,et pead mis maksavad alla 100€ on kehvemad kui mu praegune ( vist )
                          Kindlalt saan väita kui leian veel kellegi lahke inimese nagu nt Redart kes pakub oma helipead võrdluseks...
                          Võin ka ise kellegi juurde tulla koos käpa ja helipeaga...
                          Asi võib hoopis pöörduda teises suunas, st et ostan hoopis odavama vanemate (tehniliselt kehvemate) plaatide kuulamiseks
                          viimati muutis kasutaja ottok; 08 January 2013, 15:53.

Comment

Kas mõni siit ei sobi

Ise kasutan seda

Find a stylus, Phonograph stylus, turntable belts, Audio Technica, Shure, Ortofon, Grado, Sony, Goldring, Clearaudio, Stanton, Denon, Technics, Pioneer, Yamaha, Rega, Record Player, Turntable, Phonograph needle.

Mulle üldiselt see pea meeldib, kuulatud on juba tublisti nelja aasta jagu, nii et peaks hakkama nõela vahetusele mõtlema.

Comment

Ma siis teen ka noka lahti. Võin pakkuda enda upgrade käigus ülejääänud Rega Elys 2 pead (MM, sinine), koos kõigi kolme paigalduseks vajaliku kruviga. Mänginud on ca 80-100 tundi. Ideaalses korras. Varsti teen sellekohase müügiteema.

Rega - World class hi-fi, designed and made in England since 1973. Award winning turntables, amplifiers, phono stages, loudspeakers, CD players and DAC.

Comment

Working...
                              X