Teade

Collapse
No announcement yet.

Cr (Type II) C-kassetid kiidame/laidame

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Cr (Type II) C-kassetid kiidame/laidame

Niisiis kellel kogemusi, mida võtta, mida jätta?
    Hiljuti sain mõnekümne Cr kasseti omanikuks, millest plaanin osa endale jätta
    ja osa laiali jagada/müüa/vahetada.

Vs: Cr (Type II) C-kassetid kiidame/laidame

Väga asjalik ja huvitav assortii. Võtmise-jätmise peaks otsustama siiski otstarve, milleks neid vaja on. Kas eksperimentideks, igapäevalindistuseks või kollektsiooni mitmekesisuse laiendamiseks. Mina näiteks saadaks kõik uuemad läbipaistvad ja muidu tavalisemad kuhugi kaugemale
    Kvaliteeditaseme poolest ülemine ots: Basf reference maxima, Denon HD7, TDK SA-X, Sony UX-S ja -ES, Fuji JP.
    Fossiilsed haruldused: Basf FerroCrome III
    Normaalidest on asjalikum Sony HF-S
    TDK SA ja Maxell XL kah alati hea kindel kvaliteet

Comment

TDK SA-X oli vist TDK tipp kroom kassett

Sony tipp kroom oli UX-Pro

aga nagu ülalpool soovitatud, ma jätaks endale TDK ja Maxell
      viimati muutis kasutaja vxx; 27 m 2013, 15:27.

Comment

Ära usu/usalda kedagi Pole mõeldud isiklikult eelkirjutajatele!
        Mõnikord võib ka heas karbis olla saast ja mingis "noname" hea lint,seda enam,et asjad pole Sul ju kiles enam.
        Katsetus eksitus meetod parim! Kolmepealisega pole ju probleem.
        Siin väike arutelu
        viimati muutis kasutaja ottok; 27 m 2013, 16:18.

Comment

Click image for larger version

Name:	17042013046.jpg
Views:	1
Size:	113,7 KB
ID:	867376 See peaks olema sama hea kui CD kui ei usu tule kuula. Ise olen salvestanud umbes 20 aastat tagasi täna leidsin peale pikka otsimist.

Comment

Poiss tegi video kah telefonigahttps://www.youtube.com/watch?v=dAwIEJkJNAk

Comment

Esmalt postitatud Droid poolt Vaata postitust
              See peaks olema sama hea kui CD kui ei usu tule kuula.
              Vaatasin videot kah... aga isegi ilma hääleta on selge et CD kvaliteedist jääb ikka maha - sest kanalid on ligi kahe LEDiga disbalansis .
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

Comment

See peaks olema sama hea kui CD kui ei usu tule kuula.
                Kui see just video edastuse eripära pole, siis kõlab ebaloomulikult, ilmselt on üritatud "cd kvaliteeti" saavutada kõrgete tõstmisega salvestamisel, vähemalt mulje jääb selline.
                viimati muutis kasutaja Rom; 20 m 2013, 16:04.

Comment

On jah imelikult säutsuv aga see tuleb sellest telefoni mikkrist. Salvestatud on see mingi Daewoo sangaga ja ma tõesti ei mäleta kas keerasin midagi peale või maha. Ma ise mõtlesin,et peale 20 aastat kuuleb veel ainult kahinat või mõminat selle kasseti pealt aga täitsa vahava üllatus oli,et polegi kõige hullem kvaliteet

Comment

Salvestatud on see mingi Daewoo sangaga ja ma tõesti ei mäleta kas keerasin midagi peale või maha. Ma ise mõtlesin,et peale 20 aastat kuuleb veel ainult kahinat või mõminat selle kasseti pealt
                    Vaevalt et daewoo sangal salvestuse juures midagi keerata sai. Aga jah, sellise nimega sangalt oleks tõepoolest midagi jubedamat oodanud.

20 aastat ei tee kassetile ega salvestusele midagi. 30 juba mõnedele mõikab. 40 aasta ja vanemate kassettide kohta on raske öelda, sest 60ndatel ja 70nendatel polnud kassettide ja lintide kvaliteet veel võrreldav tippaja kassettidega 80nendatest.

Muide, sel aastal tähistab kompakt-kassett 50nendat juubelit. Palju õnne

Comment

Working...
                    X