Teade

Collapse
No announcement yet.

Plaadiharja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Plaadiharja

Tervist!
    Kuskohast võiks leida plaadiharja, eriti bueno oleks antistaatiline..

Vs: Plaadiharja

Vaata Rock-roadi poodi.

Comment

Comment

Furutechi hari on parim, mida olen kasutanud.
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Ma pole Furutech'i harja pruukinud, usutavasti see LP-de puhul toimib. Hea, et Eestiski kasutajaid on ja tagasisidet lugeda saab.

Aga... Lugedes tootekirjeldust, siis CD ja DVD kohta käib seal selline jutt:
          When disk media is played in the statically charged state, generally sounds are clouded, vowel sounds become thin and lower range sounds cannot be heard to their full potential.
          [---]
          By using the SK-II and lightly brushing the surface of LPs, CDs or DVDs in a circular motion, the sound quality of LPs and CDs will be improved and the image quality on DVD replay will also improve.

Ehk siis pean uskuma, et digitaalse andmekandja ringikujuline paitamine 150 USD maksvate kitsekarvadega parandab heli- ja pildikvaliteeti. Kas keegi võtaks sellist efekti kinnitada? Kui jah, siis võib-olla polegi pildil midagi valesti...

J.

Comment

Ahoi, kui Tartus asuksid, võiksin sulle ühe tollelsamal lingil esitletud Pro-ject Brush it plaadiharja 10 euroga maha müüa. Asi uus, omal ajal tellisin saksamaalt teisi kimbuga.
            Hannes

Comment

Kahjuks olen Tallinnas. Eks ma lähe kae rock-roadi. Suur tänu kõigile!
              viimati muutis kasutaja renekas; 26 m 2013, 09:23.

Comment

KBs keegi müüb,vaata stereoseadmete alt.

Comment

Just tõin saksast uue harja Inakustik,mul pole veel nii head harja olnud,nüüd juba mõtlen,et augustis peb vist tooma hulgi? Tundub,et siin nõudlus
                  Hinna teeks kah soodsa, 15€

Comment

Kui hakkad tooma, anna teada, äkki võtaks kah ühe.
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Re: Vs: Plaadiharja

Sama siin.

Comment

Vs: Re: Vs: Plaadiharja

Võtaks ka!

Comment

Mul on üks selline komplekt veel saadaval:

Samuti tuletan meelde, et teostan ka plaadipesu sellise masinaga:
                          Getting a review sample of this unique ultrasonic record cleaning machine took years because apparently the small German manufacturer could not keep up with demand. I’ve heard from a few sources that reliability was not high during those early days but that now that’s been sorted out as has manufacturing capacity.
                          viimati muutis kasutaja Sonic; 03 m 2013, 10:09.
                          "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Sõidan Neljapäeval Saksasse,loeks nüüd üle kes huvitatud plaadiharjast või paarist?
                            Samuti kes tahab kassette? Kui siis ainult 10tk pakid. Kui kellegi soov siis andke teada.
                            Npäeva õhtul loen soovid kokku

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Plaadiharja

Üks hari, palun.
                              Kas mingit magnetofoniträni veel seal on?

Comment

Working...
                              X