Kuidagi imelik näeb välja, pole sellist isendit enne kohanud. Numbrit ei leia. Toop?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kassetiteema vol 2 (liidetud alfonsi teemad)
Collapse
X
-
AVANTEK Fe90- BASF sees?
AS AVANTEK pani Eestis kassette kokku? Lint BASF või jama jutt?viimati muutis kasutaja Scott; 01 May 2013, 07:45.
-
Vs: MAXELL LN90-kas ehtne?
Tõesti, väga tuttav ei tundu aga äkki isegi on originaal - karbi paber näeb küll nagu õige välja, kasseti korpus on ka "õieti" mummuline. Aga mulle meenuvad need LNid rohkem musta korpusega kui läbipaistvad... ja paber korpusel pole üldse nagu silme ette sattunud. Ei viitsi otsima ka hakata, kindlasti on neidki kuskil järel.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Vs: See ka Eestis kokkupandud--audiomania SUPER LH 90
On neidki vist 2tk alles. Nende ilmumisel käis kaasa jutt et need on Rootsis tehtud. Lint oli sõnnik, vaevalt et BASF. Vist C-120 paksusega et mahuks poolidele ära ja seeläbi väga õrn. Nagu tahaks läbi paista lausa. Ma ei usuks et need on tegelikult Eestis tehtud aga "tugevatoimelise mürgiga" ma ei kekkaks samuti.
Alfons, kas neid kolme kassetiteemat poleks mõistlikum panna juba olemasoleva suurema kassetiteema alla? Nii eraldi lähevad nad kindlasti kaduma.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitustOn neidki vist 2tk alles. Nende ilmumisel käis kaasa jutt et need on Rootsis tehtud. Lint oli sõnnik, vaevalt et BASF. Vist C-120 paksusega et mahuks poolidele ära ja seeläbi väga õrn. Nagu tahaks läbi paista lausa. Ma ei usuks et need on tegelikult Eestis tehtud aga "tugevatoimelise mürgiga" ma ei kekkaks samuti.
Alfons, kas neid kolme kassetiteemat poleks mõistlikum panna juba olemasoleva suurema kassetiteema alla? Nii eraldi lähevad nad kindlasti kaduma.
Comment
-
Vs: AVANTEK Fe90- BASF sees?
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustJep, need olid Basf lindiga. Korpus samas ei kannatanud kriitikat.
Minu valduses isendid krigisesid.
Comment
-
Vs: MAXELL LN90-kas ehtne?
See läbipaistev Maxell on ilmselgelt odav koopia - trükikvaliteet, etiketi kuju, tekst, kasseti enda materjal ja reljeefmuster, akna kuju - kõik on vale.
Mul on mingist ajast üks peaaegu eristamatu koopia musta korpusega variandist, vahe on tõesti vaevumärgatav, ainult lint ise oli hale kõnts ja muidugi, maxellile iseloomulik lindi lõhn oli täielikult puudu.
ja siis veel üks eriti räme koopia, võltsinguks ei saa isegi nimetada, kuna nimi on teine
viimati muutis kasutaja TeeTL; 01 May 2013, 12:35.
Comment
-
Esmalt postitatud TeeTL poolt Vaata postitustSellist saastalinti nagu neil Audiomaniatel sees on, ei ole BASF ka kõige halvematel aegadel teinud. Sinna lindile lihtsalt ei jää midagi külge, magnetmaterjaliga on ikka tugevalt koonerdatud.viimati muutis kasutaja alfons; 30 April 2013, 17:13.
Comment
-
Aiwa AD-S950 käsitsi kalibreerides tegi suht kabeda salvestuse, aga müratase oli küll veidi kõrgem kui enamikul kassettidel. Ütleme, et on vist hullemaid ka ette juhtunud.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Pole teemal häda midagi. Eks mõni asi läheb vahest ikka puusse.
Testisin selle audiomania uuesti üle, et ehk oli valesti meeles. Ja makk oli toona kah viletsam. Tulemus oli -4dB sisendnivoost. Isegi võrdlusena võetud uusaja Sony FX püsis 0dB peal. Suvalise nimetu korpuse sees olev Basf tegi stabiilselt +2dB.
Comment
Comment