Teade

Collapse
No announcement yet.

Arktur 006 toitejuhe ja nõel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arktur 006 toitejuhe ja nõel

Leidsin vanaisa gaaažist vana vinüülika arktur 006 stereo. Tundub enamvähem korralik olevat, aga puudu on siis toitejuhe ja helipea nõel ka katki. Kuna ma just elektroonika vallas kõige tugevam pole, siis äkki keegi siit foorumist oskab aidata. Iga suvaline ots vist sinna ei sobi? sarnaseid otsi olen proovind sinna, aga kõik on suureks jäänud. Ise midagi meisterdada ei anna sinna? http://www.upload.ee/image/3311309/1_9_11604192.jpg

j
    a nii palju kui ma siin foorumis olen uurinud, siis sellele mängijale sobivad unitra fonica nõel mf-100,102 ja 104. mõni uuem variant sobib ka sinna? ja ehk keegi teab mõnda head kohta kust neid odavalt muretseda saaks?

Vs: arktur 006 toitejuhe ja nõel

Juhet leida võib nati raske olla, vene aja otsad alati kummalised ja isemõõtu. kui lahti nokkida natuke, siis saad toite juhtme ühendada nii et pistikut pole vaja äkki, ainlt et siis ei jää võib olla eriti ilus.. või näiteks võta mingi lambijuhe, ja paned otsad teibiga pistiku otste külge kinni, vaata et särtsu ei saa
    aga helipea sobib sinna igasugune mis standard kinnitusega 2 polti, pane osta/müü osakonda kuulutus siin Elfas ja keegi ikka midagi pakub, juhet võid ka küsida, äkki kellegil üle ja saad niisama.

tseki Osta.ee, keegi pakub helipead GZM 005 vene aegset ja juhet kaa, äkki ongi õige juhe, 13 eur

Comment

Pildi põhjal tundub küll, et suvaline "sanga" toitejuhe sobib. Samas ega see pilt toitepesa kohta nüüd väga palju küll ei ütle.

Comment

mul üks vene kassetikas, ja ka juhe puudu. See pildil on tavaline sanga juhe, aga vene auk nagu näha on suurem ja lisaks sellele on juhtme pesas mingi totakas kontakt, mis patarei toite katkestab kui juhe sisse torgata, pistikul on plastikust kiil mis kontakti lahti ühendama peaks. Aga juhet njetu, tüütu!

Click image for larger version

Name:	vesna 2.JPG
Views:	1
Size:	214,7 KB
ID:	867417

Comment

Venekeelses veebis üksjagu infi. Jaapani Tenorel 2001 nõel peaks sobima Unitratele asenduseks. Nädal tagasi lugesin neid asju. Üks kena tabel oli, aga vot ei leia enam üles.
          Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Mul Arkturil sanga juhe ja istub pesas hästi,mingit kontakti vahel küll ei ole.Serigo Elektroonika pakub Unitra nõela 20 euriga aga ega kasutatute eest vähem küsita.

Comment

Esmalt postitatud vuss poolt Vaata postitust
              Venekeelses veebis üksjagu infi. Jaapani Tenorel 2001 nõel peaks sobima Unitratele asenduseks. Nädal tagasi lugesin neid asju. Üks kena tabel oli, aga vot ei leia enam üles.
              Tenorel...Jaapan? Sic transit...

Esmalt postitatud vxx poolt Vaata postitust
              mul üks vene kassetikas, ja ka juhe puudu. See pildil on tavaline sanga juhe, aga vene auk nagu näha on suurem ja lisaks sellele on juhtme pesas mingi totakas kontakt, mis patarei toite katkestab kui juhe sisse torgata, pistikul on plastikust kiil mis kontakti lahti ühendama peaks. Aga juhet njetu, tüütu!

[ATTACH=CONFIG]7888[/ATTACH]
              Vesna? Pole see juhe nii haruldane midagi. Lihtsalt natuke mööda täikasid käimist.
              viimati muutis kasutaja Scott; 16 m 2013, 07:04. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Vesna 306 Osta.ee'st leidsin, nagu uus, täiesti kriiumudeta. Huvitav kuskandis need õiged täikad asuvad, kus juhet võiks leida?

nii ilus!

Click image for larger version

Name:	vesna 1.JPG
Views:	1
Size:	252,9 KB
ID:	867419

Comment

Esmalt postitatud vxx poolt Vaata postitust
                  Vesna 306 Osta.ee'st leidsin, nagu uus, täiesti kriiumudeta. Huvitav kuskandis need õiged täikad asuvad, kus juhet võiks leida?

nii ilus!

[ATTACH=CONFIG]7890[/ATTACH]
                  Ah see olid siis Sina, kes mu eest selle ära näppas !

Toitejuhet...võibolla kuskil idas on...
                  Aga kui mul see makk veel kaisukaru eest oli, tegin ise toitejuhtme. rüüstoru, lambijuhe ja epoliim.

Edit:sobib ka vesna 202-206 toitejuhe.
                  viimati muutis kasutaja martinj; 15 m 2013, 08:27.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                    Ah see olid siis Sina, kes mu eest selle ära näppas !
                    Oi, see läks küll pahasti siis

Tuustisin seda Vene saiti, kus kõike Vene tehnikat äritakse, seal keegi ka otsib шнур'i, aga tundub et ei leia. Ja mis veel imelikum, kui seal otsingusse toksida 'Веснa 306', ega palju pakkumisi polegi, üks vend on juba 3 teemat algatnud et soovib osta ja peaks olema idealnj korras, aga mitte keegi ei paku. Vot.

Et Sul tuju täitsa ära rikkuda, lisan veel et see Osta.ee Vesna on plommi all ma pole isegi lahti nokkinud veel. Patarei kaane all valge värviga tempel 'Fevral 1974'
                    6 aastaselt naabripoisil oli selline Vesna, ja ta mõnikord lubas sellega mängida, aga mitte piisavalt tihti.

Comment

Selle Vesna jt. vene kassetikate toitejuhtme makipoolse otsa saab hädapärast teha arvuti toiteploki 12V/5V juhtme pistikust. Neljane pesa, kaks äärmist sobivad laiuselt.
                      Siin pildil nr 3 kõrval vasakul.

Comment

Originaalis oli see pistik üks igavene nikerdis. Kuskil 60 korda sisse-välja ja siis ta enam seal pesas ei püsinud. Kulus ümaraks lihtsalt.

Comment

Esmalt postitatud TeeTL poolt Vaata postitust
                          Selle Vesna jt. vene kassetikate toitejuhtme makipoolse otsa saab hädapärast teha arvuti toiteploki 12V/5V juhtme pistikust. Neljane pesa
                          Väga hea nõuanne, aitäh! Kui must teibiga katta, siis kaugelt tundub nagu õige juhe

Comment

Vabandust Tenoreli koha pealt. Vene saitidel müüakse seda Jaapani päritolu pähe, mis tekitas segaduse. Süvenedes selgub, et kaubamärki võib seostada pigem Hollandi ja Poolaga. Mingi Jaapani toote kloon, nagu Unitragi.
                            Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Vs: Arktur 006 toitejuhe ja nõel

Esmalt postitatud Jeekim poolt Vaata postitust

Vesna? Pole see juhe nii haruldane midagi. Lihtsalt natuke mööda täikasid käimist.
                              Ma arvan et kasutaja Jeekim ei märganud mu küsimust, küsin üle,

Yo, Jeekim, mis täikadel Vesna toitejuhet leida võib?

Comment

Working...
                              X