Teade

Collapse
No announcement yet.

Eesti helikasseti uus tulemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eesti helikasseti uus tulemine

Leidsin sellise asja http://trash-can-dance.blogspot.com/ tänu eesti ekspressi artiklile.Saatsin juba ka meili ja lähiajal saan 10 kassetti kätte.Panen siia ka mida tal pakkuda oli. Misha Mishajashvili - 2011 3eurot
    TCD20 - Misha Mishajashvili - 2012 / Autharktos - Psychonaut EP split 3eurot
    TCD23 - Rainer Jancis - Looper 3eurot
    TCD27 - Aamen - Aamen 2eurot
    TCD28 - False Pregnancy - Dance Your Meat Off! 4eurot
    TCD35 - Autharktos - Skyscrapers Wrapped Up In Vines / Borealis Cape / Postapocalyptic Voltage / Pop Artefacts 2xMC 5eurot
    TCD37 - Tharaphita - 97 promo 3eurot
    TCD38 - Wick Blaze EP 3eurot
    Mis kvaliteediga asjad on ei tea,kui käes siis annan kindlasti siia teada.Ja ongi käes uus analoogiajastu.Alguses eesti vinüülid-REGATT ja KEERIS-ja nüüd kassetitehas.Ja need vinüülid olid väga hea heliga-Siiri Sisaski helimees võiks neid kuulata ja eeskuju võtta.

Vs: Eesti helikasseti uus tulemine.

Veel Eesti asju vinüülil: KaliBriis + Ki En Ra split LP ja Ki En Ra täispikk album. Plaadifirmaks OneSense Music.

Comment

Misasi see veel on.Saad mingi lingi panna-kust osta saab.

Comment

Vaata nende kodukalt. OneSenseMusic Records. Tegelikult on neil juba seitse reliisi. Peks enda vinüülikogu ka täiendama.

Comment

Vs: Eesti helikasseti uus tulemine

Esmalt postitatud wigo poolt Vaata postitust
          Leidsin sellise asja http://trash-can-dance.blogspot.com/ [---]
          TCD37 - Tharaphita - 97 promo 3eurot [---]
          Viide teemakohasele artiklile:

Eesti raskerokiharuldus ilmub kassetil
          Publik. 4. september 2013 18:42.

Comment

Kui salvestatakse digis, masterdatakse digis ja siis pannakse kassetile, kas sellel on mõtet?

Comment

Üldiselt võttes tõesti mõtet ei ole. Seekordsel juhul on jyrri poolt viidatud allikas maininud et digitaalne sekkumine on välditud... tore, kuid kas see oli välditud ka siis kui algne salvestis tehti, 16 aastat tagasi? Ja kui tänaseks masteriks on tollane audiokassett, siis ma küsiks küll kuidas see toodetud oli. Ja kuidas sellest tänane toode välja võeti...

Kui tänaseks masteriks on tollane sahtlipõhjast leitud kassett, siis ma ootaks nummerdatud koopiaid. Vana salvestis vist väga ei pruugi kannatada pidevat käiamist. Kui koopiad aga on märkimata, siis kes ütleb et tegelikult ei ole vahel digimaster...

Ma oleks läinud seda teed et lisaks analoogkoopiatele oleks teinud DSD võtte, aga seda meie moodsad "audiopuritaanid" ei ole vist mõelnud (palju tahta vist).
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                Ja kuidas sellest tänane toode välja võeti...
                Kassetist salvestasin tuttava juures Hitachi duubeltekiga (marki ei tea) masina sahinafiltreid kasutades 2 masterkassetti ning nende abil paljundasin helikassetid Telex'i duplikaatoriga.

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                Kui tänaseks masteriks on tollane sahtlipõhjast leitud kassett, siis ma ootaks nummerdatud koopiaid.
                Olid nummerdatud koopiad. 50 tk. Müüsid läbi kolme päevaga.

Esimeste TCD reliiside puhul on kvaliteet kehvem, sai need ükshaaval lindistatud tavalise keldrist taas päevavbalgele toodud sangaga ning kasutasin toorikutena läbimüümata partiisid vanadest salvestisega helikassettidest. Undergroundi värk, ei häbenenud. Nüüd olen hakanud tellima Inglismaalt tühjasid kassetitoorikuid ja kasutan valdavalt duplikaatorit, mille jaoks salvestan masterkasseti. Mõnel juhul ei saa duplikaatorit kasutada, sest see vajab spetsiifilist lähenemist (kasseti alguses ja lõpus vähemalt 25 sekundit tühja, kuna lindi pikkused tegelikult kõiguvad ning high-speed recording võib tekitada drop-ut´i) ja kui lindi ja salvestise pikkused ei klapi duplikaatori nõudmistega, siis olen ükshaaval käsitsi kopeerinud mind rahuldavat kvaliteeti pakkuva selleks puhuks muretsetud Aiwa sangaga või Technicsi dekiga.

Comment

Tere tulemast siia.Kunagi saatsin meili ka ,et sooviksin osta neid kassette,aga vastust ei tulnud-on midagi alles ka veel.

Comment

Esmalt postitatud Trash poolt Vaata postitust
                    Kassetist salvestasin tuttava juures Hitachi duubeltekiga (marki ei tea) masina sahinafiltreid kasutades 2 masterkassetti ning nende abil paljundasin helikassetid Telex'i duplikaatoriga....
                    Aiwa sangaga või Technicsi dekiga.
                    ... sa näed ja sa ei mürista!

Comment

Kindlasti Ühe sellise hangin-eks siis on kuulda.Aga ega neist junnidest midagi erilist ei tule jah.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                        ... sa näed ja sa ei mürista!
                        Võtsid mul sõnad suust.
                        Mingi punkbänd olevat paljundanud 90ndatel oma toodangut automaatvastajaga
                        Kuskilt jäi meelde.

Edit: to wigo. Tõenäoliselt selline peabki lõpptulemus olema (makk on osa muusikainstrumendist, päriselt).
                        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Pole ehk kõige uuem tulemine, aga võiks siia lisada mida olen sel aastal näinud.
                          Internetis muusikapood: http://www.muusikapood.ee/tooted/kassetid/
                          Eks kaubamaja mustamäe tee äärees, akna peal suur silt: Helikassetid
                          Sai seda poodi ka külastatud, kassette ikka oli seal päris palju müügis. Ise aga ostsin kuhja cd plaate, mida pole enam kusagil mujal aastaid saadaval.
                          Aga poodi ma soovitan, müüja on ise ka lahe vana.
                          Arvutifoorum Vista

Comment

Hetkel üks wollensak duplikaator ostas müügil. Natuke üllatas lubatud sagedusala ülemine ots, 40-10000Hz. Kas sellise masina spetsiifika või lihtsalt oma ajastu lagi, mis vastas soovitud eesmärgile ?

Comment

Minu jaoks teema lõppenud.Isiku jutust tuli välja ,et enamus asju on võetud ümber cd pealt.No comments.

Comment

Working...
                              X