Teade

Collapse
No announcement yet.

Kust saada Aria102 nõela?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kust saada Aria102 nõela?

Kes teab mis nõel sellele kõige paremini sobib või kas on selle mängijaga üldse mõtet jamada nõela suhtes, et parem võtta uuem mängija.

Vs: Kust saada Aria102 nõela?

Mängijal endal pole häda midagi. Kui just elektrone kuulama ei hakka.
    Otsevedu, raske plaaditaldrik, hästiliikuv käpp.
    Sobib suvaline standartne helipea .
    Milline, sõltub juba audiofiilsusest ja rahakotist.
    Kindlasti tuleb ära vahetada kaabel (topeltjuhtmed sees) ja varje ühendada vaid võimendipoolsest otsast.
    Enda omal on Ortofon om3 ja pole nagu suuremat häda. Pole samas ka eriline vinüülihoolik.
    päid saad näiteks siit
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Sealtsamast Martini viidatud lingilt võta AT95E ja üllatud, kui hästi sobib. Originaalis on GZM-155-I (ellips) või GZM-155-II.

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
      ... raske plaaditaldrik,...
      ...varje ühendada vaid võimendipoolsest otsast.
      Ma ei ole sellega nõus. Kohe üldse mitte.

Comment

Kui keeruliseks osutub helipea paika ajamine just nurga suhtes millega ta jookseb paralleerselt plaadi vaoga . Teisisõnu need kaks peal olevat kruvi millega see käpa küljes kinni on .

Comment

Otsi netist universaalset protractor'it. See on selline skaala kus on peal helipea nurk vastavalt välimise ja sisemise rajaääre suhtes ja on sõltuvuses käpa efektiivpikkusest (pikkus käpa võllist nõela otsani). Kahjuks Arija vastavat mõõtu ei tea aga oletan teda nii 230mm kanti olema.

Midagi sellist peaksid leidma - http://gallery.audioasylum.com/cgi/g...ractor0002.jpg
          ---
          Mul on juhtme varje ühendatud korrektori juures ja grammeri üldine varjestus on eraldi juhtmega samuti korrektori juures, toimib väga hästi. Tõsi kogu korpus on küll alumiiniumist (erinevalt Arijast), eks see aitab varjestada.
          viimati muutis kasutaja OSX; 04 m 2013, 00:42.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud Jeekim poolt Vaata postitust

Ma ei ole sellega nõus. Kohe üldse mitte.
            Millega Sa nõus ei ole ?
            plaaditaldriku massiga või helipea ühendusega.
            Signaali vead kummagi kanali jaoks KAHEsoonelise varjestatud juhtmega. Ühes jookseb signaal ja teises maa. Ja juhme varje ühendad külge koos signaalivarjega eelvõimendi juurest.
            Varjestuses kasulik signaal liikuda ei tohi.
            Selles mõttes on DIN pistikud paremad
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ma ei ole nõus kummagi väitega.

Raske/kerge on suhteline.
              Viimane raske taldrik, mida katsusin, oli Vega 106-l (G-600), mille 80ndate keskel lolli peaga maha müüsin. Kui Arijat võrrelda ЭП–101 plaaditaldrikuga, siis tuleb tunnistada, et on raskem. Aga tegelikult ikkagi kerge.

Varjestus.
              Konkreetselt Arijate juures korduvalt kogetud. Viimane kord pühapäeval, 1. septembril 2013.
              Ma ei ütleks seda, kui ühe sellenimelise isendi soolikad mul praegu laua peal laiali ei oleks.
              Arija suur õnnetu tüüpviga on KT315 signaali lühistajatena, mis ühel või teisel põhjusel keelduvad korralikult töötamast. Ja et tuleviku jamasid ennetada, olen alati signaali neist mööda toonud. Ja kui varje otsa selle kõvera plaadiga (A2) mitte ühendada, saad oma võimus ilusa 50 Hz. Korduvalt kontrollitud, viimati pühapäeval, mil lihtsalt kiirustasin. Ja pidin seetõttu jälle peotäie kruve lahti-kinni kruvima.
              Ja isegi kui Arijale korrektor sisse ehitada, on foon oluliselt väiksem, kui signaalikabla varje kohapeal ühendada massiga. "Varjestus massiga kokku müra tekkekoha lähedal."

Seega, pika jutu lühike kokkuvõte: ma pole nõus.

Comment

Varjestus.
                ---
                Ja kui varje otsa selle kõvera plaadiga (A2) mitte ühendada, saad oma võimus ilusa 50 Hz.
                ---
                Ja isegi kui Arijale korrektor sisse ehitada, on foon oluliselt väiksem, kui signaalikabla varje kohapeal ühendada massiga.
                Minu meelest viimane lause just kirjeldab sama mida Martinj ka silmas pidas, grammeri mass ühendatakse korrektori massiga korrektori juures.

Proovi kas siis on müras erinevusi kui kõvera plaadi mass ühendada eraldi (grammeri suhtes) välise korrektori maa klemmiga?

Kas Arija kaabel üldse sisaldab kahte soont ühe kanali kohta?
                Konfutsius

Comment

Ei sisalda ta midagi. Kui enda oma sain, oli see vahetatud juba rämpsjuhtmevastu koos RCA otstega. Mürises ja koputades kõlises. Nüüd on vaikus.

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                    Minu meelest viimane lause just kirjeldab sama mida Martinj ka silmas pidas, grammeri mass ühendatakse korrektori massiga korrektori juures.
                    Martin pidas ikka silmas võimendis asuvat korrektorit, sest Arijal seda ju pole. Mina kirjutasin Arijasse korrektori ehitamisest. Täiesti erinev situatsioon.

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                    Kas Arija kaabel üldse sisaldab kahte soont ühe kanali kohta?
                    Arija originaalkabla sisaldab küll.

Comment

Martin pidas ikka silmas võimendis asuvat korrektorit, sest Arijal seda ju pole. Mina kirjutasin Arijasse korrektori ehitamisest. Täiesti erinev situatsioon.
                      Ma ei näe siin küll peale juhtmepikkuse erinevuse midagi vahet, et sellest situatsioon tekiks.

Niisiis,isegi originaalne Arija võimaldas ühendada korrektselt, polegi paha.
                      Konfutsius

Comment

Rääkisime mööda, mis muud.

Comment

Nii nii, kui läks jutt juhtmete peale siis kuidas teha kõige kvaliteetsem kaabeldus vinüüli mängijast võimendisse sest kaabli pikkus tuleb 3m ? Äkki peaks mõtlema ikkagi vinüülika asukoha muutmisele et kaabel oleks lühem ? Sain tutikad Led Zeppelini vinüülid ja tundub et äkki ei olegi asi grammari nõelas vaid et ikkagi need melodia plaadd kulunud ja mustad.

Comment

3m on ehk paljuvõitu jah. Kui kuni meetriga hakkama saaksid...

Kui "tutikas" plaat mängib tugevama plaadikahinaga siis see on tegelikult märk kulunud nõelast. Vana grammeri puhul on see ka täiesti usutav. Ma juba põhimõtte pärast ei kasutaks teadmata saatusega nõela sest võibolla on seda pillatud ja astlast on kild ära vms. ning seejärel rikutakse iga järgnev plaat pöördumatult.
                            Konfutsius

Comment

Kindlasti ei tahagi ma enda uusi plaate kulutada lihtsalt niisama vaid rohkem teada saamise eesmärgil, et kuidas see nõel on enda hetkeseisus . Hetkel veel ei ole jõudnud testida kõrvaklappidega uusi plaate aga teen seda. Grammarile ehitada siis milline kaabeldus, kas Noole kujuline või võib ka olla tavalist tüüpi rca ?

Comment

Working...
                              X