Tere.
Olen vinüülimaailmas suhteliselt võhik. Sattus mulle kätte aga katkise võimendiosaga Vega 108 stereo. Nüüd on ta mu käes mõned ajad seisnud juba, aga tekkis idee see ümber ehitada. Mehhaanika on sellel grammofonil Unitra G-602.
1) Esiteks siis võimendi ja eelvõimendi osa välja rookida
2) Grammofoni kesta ümberehitus väiksemaks
3) Uus eelvõimendi kokku joota(milline skeem eeskujuks võtta?)
4) Uus helipea(kuidas hinnaklass ja kvaliteet neil üldse koos käivad?)
5) Kummimati asemel mõni teine alusmatt
Lõppvõimendit grammofoni kesta sisse ei vaja. Helikvaliteedi osas võiks jääda mõistlikkuse piiridesse(mingit väga Hi-Fi-d taga ei aja, kuid helipilt võiks olla siiski meeldiv koos bassi ja kõrgete olemasolekuga)
Palun kommenteerige, kas ma olen oma tegevuskavaga üldse õigel teel? Kas G-602 on üldse hea baas millele sellist kompotti ehitada?
Olen vinüülimaailmas suhteliselt võhik. Sattus mulle kätte aga katkise võimendiosaga Vega 108 stereo. Nüüd on ta mu käes mõned ajad seisnud juba, aga tekkis idee see ümber ehitada. Mehhaanika on sellel grammofonil Unitra G-602.
1) Esiteks siis võimendi ja eelvõimendi osa välja rookida
2) Grammofoni kesta ümberehitus väiksemaks
3) Uus eelvõimendi kokku joota(milline skeem eeskujuks võtta?)
4) Uus helipea(kuidas hinnaklass ja kvaliteet neil üldse koos käivad?)
5) Kummimati asemel mõni teine alusmatt
Lõppvõimendit grammofoni kesta sisse ei vaja. Helikvaliteedi osas võiks jääda mõistlikkuse piiridesse(mingit väga Hi-Fi-d taga ei aja, kuid helipilt võiks olla siiski meeldiv koos bassi ja kõrgete olemasolekuga)
Palun kommenteerige, kas ma olen oma tegevuskavaga üldse õigel teel? Kas G-602 on üldse hea baas millele sellist kompotti ehitada?
Comment