Teade

Collapse
No announcement yet.

Unitra G-602 uuele elule

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Unitra G-602 uuele elule

Tuleb tunnustada meest, kes on omale sihi ette võtnud ja ei lase aja kulgemisel ennast häirida.
    Tahaks seda madalamaks saetud korpust näha. Pilte?

Comment

Noh aega võtab aga asja peab saama. Ostsin siin hiljuti paar vinüüli motivatsiooniks ja panin nähtava koha peale. Motiveeris küll
      Eks kui ma nädalavahetusel päriskoju lähen, siis teen mõne klõpsu.

Comment

Selline ta mul on. Võrreldes originaaliga(VEGA-108S) on eemaldatud mustast plastikust "seelik". Puidust osa Jalad on veel originaalsed, kuid üks cm jagu lühemad jalad võiks panna sinna. Võmalusel jätkan musta küljejoont ka esiküljel.

Comment

Tundub endiselt üsna kõrge, kas sisu ei võimalda madalamat?

Comment

Põhimõtteliselt saab. Kõrgust piirab ainult toroidtrafo. Eks tuleb mõõta ja mõelda kuidas seal asjad paigutada. Eelvõimendi paigutan ilmselt käpa alla, et käpajuhtmed minimaalse pikkusega hoida. Ja seega võiks trafo diagonaalis teise nurka viia.

Comment

Esmalt postitatud hr00 poolt Vaata postitust
              Eelvõimendi paigutan ilmselt käpa alla ...
              Miks sa seda eelvõimendit vinüülimängija sees säilitada tahad?

Comment

Kuhu ma ta panema peaks siis? Mulle endale meeldib see mõte, et mul on liiniväljund vinüülimängijal ja saan sinna järgi ühendada ükskõik mida.

Comment

Kui sa jõuad vinüülide kuulamiseni, siis ükskord saabub see hetk, kus soovid hakata eksperimenteerima erinevate fonovõimenditega. Kui vinüülimängijal on ainult liiniväljund, oled seotud sellega, mis sinna sisse on ehitatud.

Comment

Pakun, et phonokorrektor , mis läheb teemaalgataja mängija sisse või välja, ei muuda drastiliselt kuulamisnaudingut. Nõrgim lüli otsustab Ja nõrgim pole mitte ainult originaal korrektor.
                    Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Eksperimenteerida esialgu ei plaani, prooviks alguses ikka asja valmis teha ja normaalselt mängima saada

Comment

Nädalavahetusel vedasin käpa seest uued juhtmed, paigaldasin helipea ja ühendasin vellermani eelvõimendi. Kõige kulminatsiooniks oli asja töölehakkammine ja heli kõrvaklappides.

Nüüd on vaja leida paremad(pehmemad) juhtmed käpa sisse, kuna olemasolevad on liialt jäigad "kisuvad" käppa. Samuti tuleb reguleerida helipea, varjestada eelvõimendi(korjas mootorimüra üles). Ja pärast kõike seda proovime visuaalile ka rõhku panna.

Comment

Working...
                        X