Teade

Collapse
No announcement yet.

Eesti vinüülplaadikogujad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eesti vinüülplaadikogujad

DJ Drummie plaadikogu:
    Vibratsioon esitleb: DJ Drummie plaadikogu

Marko Atso plaadikogu:
    Vibratsioon esitleb: Marko Atso plaadikogu

Vs: Eesti vinüülplaadikogujad

Esmalt postitatud overture poolt Vaata postitust
    Sellel dee jotil peaks olema lähenemiskeeld vinüülplaatidele! Mul oli igatahes valus vaadata kuidas ta hinnalist plaati käperdas ja siis viskas keerleva (!) plaadimängija peale!
    "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
      Sellel dee jotil peaks olema lähenemiskeeld vinüülplaatidele! Mul oli igatahes valus vaadata kuidas ta hinnalist plaati käperdas ja siis viskas keerleva (!) plaadimängija peale!
      Äkki tasuks Budismi uurida veidi, leiad ehk väljapääsu paranoiast? Kõik elus on kaduv! Nii muredest murtuna elades vist elu tõelisi rõõme ei tunnegi.

Ei vaadanud küll lõpuni, aga juhul kui tal oli korralik slip-matt all, siis pmst võib ka väga õrna plaati vabalt käivale plaadikale paigutada ilma paranoiat tundmata, omal korduvalt järgi proovitud. Kogenumatel DJ-del see eriti käpas.

Ja isegi kui ta viskas selle kummialusega plaadikale, pole ei minu ega Sinu asi möliseda või targutada kuidas üks mees oma isiklikku vara kasutab. MOTT.

Comment

Esmalt postitatud Mo-Tech poolt Vaata postitust
        Äkki tasuks Budismi uurida veidi, leiad ehk väljapääsu paranoiast?.. MOTT.
        Lõbus lugemine. Inimesel kolmas postitus ja hakkab juba ka muud (isiklikku) juttu tulema, kui lintmakkide edetabel. Ootan huviga neljandat postitust, kus loodan pikemat seletust budismile, paranoiale, video 10.40 plaadikäsitlusele ja mölisemisele.
        Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Vaatasin mõlemad videod otsast otsani ära. Olen selle arvamusega nõus et plaati nii käsitleda nagu esimeses videos ei tohiks, ka siis mitte kui plaadi enda kvaliteet pole asi ega midagi. Dj vilunud liigutused olid selgelt näha kuid oli ka selgelt kuulda et küüs kriipis üle vagude kui plaati taldrikule visati.
          Atso seevastu teab kuidas plaatidega ümber käia.

Mis puutub nüüd "mölisemisse" siis Sonic avaldas oma arvamust, et tal on valus vaadata seda, nagu ka minul ja ilmselt veel mõnelgi. See ei ole targutamine kellegi isikliku vara kasutamise teemadel, vaid isiklik hinnang nähtule. Ootaks rohkem respekti uustulija poolt.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
            Ootaks rohkem respekti uustulija poolt.
            Respekt on minupoolne ja täielik. Huvitav Eesti puhul ongi see, et minnakse alati isiklikuks. Avaldasin samadel alustel arvamust ja minu arvamus on toetatud asjaolule, et minule isiklikult ei meeldi teiste kallal, kes juhtumisi on mingis valdkonnas väljapaistev, negativistlik suhtumine või teiste vara kallal nokkimine ja kuidas ikka kõike valesti tehakse jne. See on puhtalt minu probleem, samamoodi nagu teiste kallal nokkimine on puhtalt kellegi teise probleem, ja nii me üksteist tasakaalustame.

martk saad ilmselt väga hästi aru, et Budismi mainimine kuluvate vinüülide teemas on täiesti elulise nalja viskamine. Ja neljas postitus juhtumisi see ongi, ei tea nüüd kas sai piisavalt pikk jutt antud teemal.
            viimati muutis kasutaja Mo-Tech; 06 m 2015, 08:37.

Comment

Rega soovitab (RP6) kasutusjuhendis lk. 10 http://www.rega.co.uk/uploads/rp6-english-manual.pdf hoida grammofon kogu kuulamise aja sisselülitatud, st vahetada plaati ja külge pöörleva plaaditaldrikuga. ???

Comment

Kui Rega-d juhtumisi tulevad kohe tehasest libiseva slip-matiga, siis ilmselt pole vaja välja lülitada jah, saad vahetad käigu pealt ükskõik mis pidi või asendis veel plaati ise käega vajadusel kiskudes-keerutades, s.t. mingit kindlat helikohta otsides. Samas slip-matid on rohkem minuteada DJ-tehnika teema ja vajavad ka DJ-otstarbelist tugevat nõela, enamus hi-fi plaadimängijad tulevad ikkagi nakkuva kummimatiga ja nende mängijate hi-fi nõelad pole üldiselt nii tugevad, et dj-stiilis liiga suure jõuga plaati teispidi slip-matil keerutamisel kahjustada ei saaks.

Comment

Mo-Tech, teeme ilma budismita ja lihtsalt: väldime selgelt ebaviisakat sõnadevalikut, mille alla läheb ka "mölisemine". Selline sõnakasutus ei ole lugupidav. Rohkem seda teemat ei puududa.
                  Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                  Konfutsius

Comment

Teema on Vinüülplaadikogujad , Härrased !
                    Huvitavam oleks teada palju Eestis on vinüülplaadiharrastajaid. Need inimesed on andunud vinüüliheli eelistele ja seda kindla põhjusega.
                    Ka minul on üle 3000 plaadi kogus ning tänapäevani ma eelistan vinüüliheli emotsiooni.
                    Olen aidanud paljudel harrastajatel alustada teed vinüüliheli kvaliteedi nautimiseks. Step by step tuleb sinna küllaltki palju investeerida, kui tahad head heliemotsiooni.
                    Mõnedki neist hindavad ainult vinüüliheli ja digiformaat poegi hakanud huvi pakkuma. Tähtsaim on see, et mis saab vinüülikogust edasi. Et tekiks uut põlvkonda, kes seda hindaks.
                    Hoia oma väärtuslikke plaate kuidas tahad, kuid kunagi tuleb aeg kus see liigub pärijatele...
                    Üks mu sõber Rootsis saatis mulle info kuidas seal juhtus:
                    ...Radio Värmland müüs om nn vinüülikogu maha ühes komisioni poes. Avati kell 10 ja mina jöudsin 10.45 sinna. Esimene oli järjekorda tulnud juba 8.30 ja saba oli olnud päris pikk enne avamist. Hinnad olis 10 SEK/vinüül. Kokku oli neil 7000 vinüüli. Mingit süsteemi neil ei olnud pappkastides. Raske oli ligi pääseda ja oli juba hilja kui mina jõudsin, midagi huvitavat järel enam polnud...
                    Parem emotsioon helist - tõsine põhjus tehnika ümbervahetamiseks ! Hea tehnika on see, mida te ostaksite ülejärgmisena.
                    Õppige tundma helitasemete vahesid ja tehke valik parima helinaudingu , aga mitte odavaima hinna või suure hinnalanduse järgi !

Comment

Siin on mida mul alles on pärast suurmüüki http://pop.nu/show_collection.asp?user=8821&type=1

Comment

Uus video - Madis Nestori plaadikogu: https://www.youtube.com/watch?v=stns-Qi5GSA

Comment

Midagi steriilset ka: Valner Valme CD plaadikogu: https://www.youtube.com/watch?v=OIRNzHIBsiE

Comment

Working...
                          X