Teade

Collapse
No announcement yet.

3 kassetikogujat Kanal 2 saates Radar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: 3 kassetikogujat Kanal 2 saates Radar

TeeTL, ise ka muigasin et tavalised 2-pealised odavamad kassettdeckid 60-70€ Minu meelest liiguvad sellised endiselt vahemikus 10-20-30€. 70€ peaks ikka juba mõni odavam 3-pealine olema. Dragon ja CR7 jah 1000€ kandis.
    52 27 316 Risto
    teknootik@gmail.com
    Tallinna südalinn Foorumi keskus Narva mnt 5 / Tallinna Viru Keskuse OMNIVA

Comment

Esiteks , mis dekk on tavaline? Nõukaoma? Nende hinnad ka tõusnud. Sony TC-FX21? 10 euriga ehk saad mittetöötava tavalise. Nakal ka 2-pealisi ja kas need alla 100 liiguvad? Reinu poes ja ta kodukal kõik suht hinnas, okidoki ning ostas on hinnad kerinud pidevalt.
      www.automobilia.ee

Comment

Esmalt postitatud basic poolt Vaata postitust
        Samas oli tegemist WC-ga kus ruum piiratud suurema kassettdecki jaoks.
        Väga sümboolne koht kassettide jaoks.

Comment

Esmalt postitatud alfons poolt Vaata postitust
          Esiteks , mis dekk on tavaline?
          Kui algtase ei oleks tavaline, oleks ta ebatavaline ehk haruldane Mis on algtase, pole vist vaja siin foorumis pikemalt pajatada. Arutada võib ehk selle üle, et kas hilisema ajastu tavapärased dolby C ja plastmassist hoorattad teevad tavalise maki juba ebatavaliselt kehvapoolseks.
          20 euri eest ripub neid tavalisi ostas ja okis aastate kaupa, keegi ei taha.

Aga eks hinnad tõusevad ikka. Nõuka kraamile isegi rohkem kui lääne omale.
          10 aastat tagasi oli radiotehnika sahtliga kassetikast võimatu raha eest lahti saada, nüüd on pigem tavaline, et läheb rebimiseks. ju on tänapäeva noored huvitava mehanismi võlusid avastamas

Comment

Esmalt postitatud basic poolt Vaata postitust
            TeeTL, ise ka muigasin et tavalised 2-pealised odavamad kassettdeckid 60-70€ Minu meelest liiguvad sellised endiselt vahemikus 10-20-30€. 70€ peaks ikka juba mõni odavam 3-pealine olema. Dragon ja CR7 jah 1000€ kandis.
            Kuna pood,siis ei saa ju vähem küsida kui 60-70 euri.Jäi hetkeks küll mõtlema,et palju ma nüüd küsin decki eest.

Comment

Minu jaoks ongi tavaline kassetikas kas või uuena, mis venitab, lõigub linti, detoneerib, kerib vaevaliselt, salvestab nii et mujal makis ei saa kuulata kui algses ja ka hoorattad on plastikust ja aastakäik 95 seebikad, 2005 dekid ja keskused, see on tavaline AGA mina muidugi hoian neist tavalistest kaarega eemale, enne võimalikku ostu tutvun kindlasti mehhaanikaga, kuigi juhtimise poolest ei pruugi midagi erilist olla.
              Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud TeeTL poolt Vaata postitust
                Kui algtase ei oleks tavaline, oleks ta ebatavaline ehk haruldane Mis on algtase, pole vist vaja siin foorumis pikemalt pajatada. Arutada võib ehk selle üle, et kas hilisema ajastu tavapärased dolby C ja plastmassist hoorattad teevad tavalise maki juba ebatavaliselt kehvapoolseks.
                20 euri eest ripub neid tavalisi ostas ja okis aastate kaupa, keegi ei taha.

Aga eks hinnad tõusevad ikka. Nõuka kraamile isegi rohkem kui lääne omale.
                10 aastat tagasi oli radiotehnika sahtliga kassetikast võimatu raha eest lahti saada, nüüd on pigem tavaline, et läheb rebimiseks. ju on tänapäeva noored huvitava mehanismi võlusid avastamas
                ostas ei ripu midagi kaua, isegi mittetöötavate eest küsitakse vähemalt 5-10 euri kui mitte enam ja okis on hinnad kõrgemad kui o-s.

Kassettmakk Majak 231 (Маяк-231)

verteron 100% 33.00 EUR 22.03.2015 20:38:11
                robertix 100% 32.50 EUR 22.03.2015 20:37:44
                verteron 100% 32.00 EUR 22.03.2015 20:36:58
                robertix 100% 31.50 EUR 22.03.2015 20:36:22
                verteron 100% 31.00 EUR 22.03.2015 20:34:10
                robertix 100% 30.50 EUR 22.03.2015 20:33:48

Algas 10 sendiga
                viimati muutis kasutaja alfons; 22 m 2015, 20:39. Põhjus: majak
                www.automobilia.ee

Comment

Kassettmakk Majak 231 (Маяк-231)

Eks kasvavaks hinnaks on mitmeid erinevaid põhjuseid:
                  • Euro väärtus on kahanenud
                  • Korras eksemplaride hulk on vähenenud
                  • Nii mõnigi on pettunud "lääne" odavas kassetikas
                  • Otsitakse seda "vana soundi", mis kunagisest lapsepõlvest kõrvade vahel kummitab
                  • Nendel vanadel asjadel on hakanud tekkima ka "muuseumieksponaadi" staatus
                  • jne...

Eks kunagi sai ise ka need erinevad Маяк-i mudelid läbi proovitud.

Comment

On kaks varianti. Kogujad teavad, mida nad ostavad või nad ei tea, mida nad ostavad
                    Majak on ikkagi tubli tükk rauda ja ports läikivat disaini, lisaks nostalgiale. Selle kõrval on Vesna 306 hind 50€ ainult nostalgialaksu eest palju silmapaistvam juhtum
                    Või Audiomania ketastega rämpskassettide hind 8€/tk.
                    Aga see on ainult raha. Mõnele kallis, mõnele odav.

Kraami kokku kuhjata oskab nii mõnigi, kas raha eest või osava sebimise ja jutuga.
                    Pigem peaks avalikku huvi tekitama see, kas sellest kokkukogutud kraamist midagigi teistele jagatakse. Näiteks infot, teadmisi ja kogemusi.

Comment

Esmalt postitatud TeeTL poolt Vaata postitust
                      ... Selle kõrval on Vesna 306 hind 50€ ainult nostalgialaksu eest palju silmapaistvam juhtum
                      Mitte 50 vaid 48 euri . Aga niipalju maksab omaaegne lauslollus. See hind on kah vaid tänu välimusele. Mul oli võimalus saada üks rääbakas samasugune. Ei tahtnud.
                      Muide, "sangade puhul" on attraktiivsuse moment juures, mida paiksetel makkidel ei ole. Patareid sisse ja... Aga selleks peab asjal ka välimust ja vormi olema.
                      90ndentatel kadus see ära.

Avastasin, et mulle "Kevaded" meeldivad. Mul neid kollektsioonis veel. Aga kogujaks ma ennast ei pea, kui siis ainult rämpsukogujaks.

Lisaks makihaigusele, mida ka abikaasad ravida ei suuda, annab see võimaluse selliste asjadega uhkustada

Muide, kuradima lahe on elektrirongia sõites Sony WM D3 välja võtta ja demonstratiivselt kassetil teine külg keerata.
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

pragusel võimalusterohkel ajal oleks ju lihtne teha nn virtuaalmakk või grammofon. vastav sageduskara, kerged moonutused ja random plaadiklõpsud pole ju probleem ;-) ja vot siis oleks pimekuulamist päris lahe ette kujutada.

(martinj lugedes, siis teine lahe tegevus oleks tirida rongi täismõõdus olimp, laua peale, kõrvaklapid taha ja kuulama. ei ole vist seadustatud, kui suuri muusikariistu sa rongis kasutada tohid)

ja siis muidugi selline, peaks olema enavähem vesna suurune (no pigem küll romantika), aga 38 kiirusega jne. nagra IVs
                        viimati muutis kasutaja marley; 24 m 2015, 16:12.

Comment

Mul oli juhus kus mõned aastad tagasi korjasin Tartusse sõidul mingi hääletaja peale. Autos olev kassetikas oli selle tegelase jaoks täiesti tundmatu asi. Aga Onu Remuse juttusega kassett pani juba ahhetama, et kas tõesti on olemas keegi kes ei kuula autos tümakat mis peab olema selline, et peale häält ilmub minimaalselt 10 sekundi pärast alles auto kah vaatevälja.

Comment

Esmalt postitatud marley poolt Vaata postitust
                            pragusel võimalusterohkel ajal oleks ju lihtne teha nn virtuaalmakk või grammofon. vastav sageduskara, kerged moonutused ja random plaadiklõpsud pole ju probleem ;-) ja vot siis oleks pimekuulamist päris lahe ette kujutada.
                            Osad inimesed on paraku jah juba nii virtuaalmaailmas, et valivad reaalse naise asemel virtuaal naise. Ma olen ise liiga vanamoodne õnneks - tahaks nagu kätega katsuda kah.
                            Sama on ka kassetiga, et teda käes hoida ja siis mängijasse panna omaette hea tunne. See ongi üks osa fiilingust.

Sageduskara????? Hea kassetikaga ja salvestusega pole mul nagu kunagi sagedustest puudu tulnud. Pigem on vilets sagedusvahemik mingil kompressitud pilve pealt tuleval failil.

Esmalt postitatud marley poolt Vaata postitust
                            (martinj lugedes, siis teine lahe tegevus oleks tirida rongi täismõõdus olimp, laua peale, kõrvaklapid taha ja kuulama. ei ole vist seadustatud, kui suuri muusikariistu sa rongis kasutada tohid)
                            Kusjuures kui lapsepõlve sõbrad külla tulevad, siis panemegi taustaks, kas vinüülimängija, lintmaki või kassetika mängima.

Comment

Esmalt postitatud Arol poolt Vaata postitust
                              Sageduskara????? Hea kassetikaga ja salvestusega pole mul nagu kunagi sagedustest puudu tulnud. Pigem on vilets sagedusvahemik mingil kompressitud pilve pealt tuleval failil.
                              Minu arust on küll kasseti heli kõrgetel selline spetsiifiline hapu maitse küljes. Nagu oleks nad kuskilt jõuga välja punnitatud aga neid tegelikult ei oleks, sellised tugeva iseloomuliku moonutusega. Pärit on see vist salvestuse poolelt , mitte mahamaängimisest. Selles Martini Duali näites on see ka väga hästi kuulda.

Comment

Huvitav, et müügiteemades ja isegi siin kõlas läbi sõna MOES !!!
                                Minu jaoks on vinüül ja kassett koguaeg "moes" olnud.
                                Kujutate pilti, et "Moekas" tibi riputab kaela walkmani sellepärast, et see on moes ��
                                Hiljuti näitasin noorele inimesele lintmaki pilte, reaktsioon oli äge , ja lõppu tuli küsimus: Milleks seda vaja on? ....
                                Ju pole veel "moes" ������

Comment

Working...
                                X