Täitsa huvitav lõik, et miks kogutakse ja mida ning mis üldse toimub kassetimaailmas. Muidugi kogujad polnud päris tavainimesd.
Teade
Collapse
No announcement yet.
3 kassetikogujat Kanal 2 saates Radar
Collapse
X
-
Vs: 3 kassetikogujat Kanal 2 saates Radar
Esmalt postitatud alfons poolt Vaata postitustMuidugi kogujad polnud päris tavainimesd.
-
Esmalt postitatud alfons poolt Vaata postitustMuidugi kogujad polnud päris tavainimesd.
Aga teemakohaselt võiks niipalju lisada, et tean päris mitut inimest, kelle kogu ületab 1000 kassetti - kaasaarvatud ma ise. Ja see ei tähenda seda, et ma pole veel avastanud uuemaid ja paremaid formaate kui kassett. Lihtsalt lahe ja mind ei huvita, kas keegi saab sellest aru või mitte.
Comment
-
Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitustKes või mis nad siis olid ?
Comment
-
http://kanal2.ee/pluss/video/?id=25218 kusagil 16. minutist
Comment
-
Vaatasin kah.
Seda rämpssangaga venda, keda vahepeal näidati vaadates tuli meelde ka siit läbi käinud film vinüülip*dest, kes rongis vedrutasakaalustusega käpaga kuulasid rariteetseid plaate.
Nunuh
Aga samas pinguta, palju tahad, füüsiline meedia ON massidest kadunud.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Miski pole siin ilmas igavene ütles pottsepp Saviauk, kui ahi kolmandal päeval kokku kukkus.
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustVaatasin kah.
Seda rämpssangaga venda, keda vahepeal näidati vaadates tuli meelde ka siit läbi käinud film vinüülip*dest, kes rongis vedrutasakaalustusega käpaga kuulasid rariteetseid plaate.
Nunuh
Aga samas pinguta, palju tahad, füüsiline meedia ON massidest kadunud.
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustSeda rämpssangaga venda, keda vahepeal näidati.....
Nunuh
Minu isiklik arvamus on see, et ei oma tähtsust millega inimene kuulab. Kui tal ongi kassetid mõeldud sauna eesruumis lõõgastumise taustaks, siis las olla. Ja eks igaüks panustab kasseti kuulamise tehnikasse täpselt niipalju, kui õigeks peab. Selge see, et eraldi iseseisev deck on muidugi kassetilt parema heli kätte saamiseks parim lahendus. Aga kui kellegil on ka mingi lahe sang, nt legendaarsed Sharp, Hitachi või Sony, siis on ta minu silmis juba tegija. Ja samas on ka tegija see, kellel on töökorras proton või elektroonika või mõni muu vana kassetikas.
Aga kui nüüd teema algataja lubab, siis ma viskaks õhku sellise küsimuse, et kas siin foorumis on ka neid tegelasi, kes kollektsioneerivad uusi pakendis kassette? Ma pean siin silmas kassette tootnud firmade toodangut (Agfa, Maxell, Basf, Tdk jne...) Huvitav oleks teada. Mina isiklikult tean Eestis hetkel kahte tüüpi, kes vaikselt koguvad endale erinevatelt tootjatelt pakendis kassette. Vaadates muud maailma ja nende tegevust, siis on kassettide kollektsioneerimine hoogu võtmas. Igasuguseid toredaid asju on juba liikvel. Lisan siia ühe lingi:
viimati muutis kasutaja Arol; 20 m 2015, 11:57.
Comment
-
Vaatasin ka teie reaktsioonide pärast selle video ära...
Ja kommenteerin vaid niivõrd et mulle jäi kõrvu plaadifirma omaniku lausutu @26:40: "See heli on mulle nii vähetähtis selle juures et...". Oleks seda öelnud peldikus viilipsit pidav kodanik, oleks see loogiline, aga meenutan et tegu on "plaadifirma omanikuga". Oh my...Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud Arol poolt Vaata postitustMa lootsin, et siia teemasse kirjutatakse väheke asjalikumaid kommentaare, aga ei üks mees hakkab jälle halvustama. Kas tõesti loomulikku intelligentsust nii vähe on kaasa antud. Alles hiljuti veel kuulas see halvustaja orbitat ja majakki. Administraatori ülesanne peaks olema see, et sellest foorumist ei saaks delfi kommentaariumi, aga ei vastupidi hoopis ise hakkab pori pilduma.
Minu isiklik arvamus on see, et ei oma tähtsust millega inimene kuulab. Kui tal ongi kassetid mõeldud sauna eesruumis lõõgastumise taustaks, siis las olla. Ja eks igaüks panustab kasseti kuulamise tehnikasse täpselt niipalju, kui õigeks peab. Selge see, et eraldi iseseisev deck on muidugi kassetilt parema heli kätte saamiseks parim lahendus. Aga kui kellegil on ka mingi lahe sang, nt legendaarsed Sharp, Hitachi või Sony, siis on ta minu silmis juba tegija. Ja samas on ka tegija see, kellel on töökorras proton või elektroonika või mõni muu vana kassetikas.
Aga kui nüüd teema algataja lubab, siis ma viskaks õhku sellise küsimuse, et kas siin foorumis on ka neid tegelasi, kes kollektsioneerivad uusi pakendis kassette? Ma pean siin silmas kassette tootnud firmade toodangut (Agfa, Maxell, Basf, Tdk jne...) Huvitav oleks teada. Mina isiklikult tean Eestis hetkel kahte tüüpi, kes vaikselt koguvad endale erinevatelt tootjatelt pakendis kassette. Vaadates muud maailma ja nende tegevust, siis on kassettide kollektsioneerimine hoogu võtmas. Igasuguseid toredaid asju on juba liikvel. Lisan siia ühe lingi:
http://www.ebay.de/itm/Sony-Compact-...vip=true&rt=nc
Jätame heli kõrvale.
Kassetti võib kuulata millega igane, peaasi, et ka järgmine kord saaks kuulata. Orbita ja Majaki puhul see on tõesem, kui noname köögisanga puhul. .Sa selle video vaatasid ikka korralikult ära. Ma mõelnud seda gettoblasterit.
Igal juhul, kui inmene tituleerib ennast kogujaks, võiks natuke ka kogutavate asjade hingeelust teada.
Muide, ka Nakamichi oskab linti nätsutada. Päris edukalt.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustVaatasin kah.
Seda rämpssangaga ....
(Vastik lugeda siinset foorumit viimasel ajal...)
Comment
-
Mul on äiapapal külmiku otsas selline viilips, see on ikka tõesti paras jura.
Mul on ka kassette, võibolla rohkemgi kui 200, ei pea end kogujaks. Lapsed vahel hooti ka kuulavad, kuid vanaisa külmiku lähedale ma ei luba nendega minna põhimõtteliselt .Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
Comment