Teade

Collapse
No announcement yet.

3 kassetikogujat Kanal 2 saates Radar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: 3 kassetikogujat Kanal 2 saates Radar

Minu küsimus on see, et miks ma hoiatuse sain??

Oeh, palun lugeda minu juttu. Kui aru ei saa, siis teine kord veel. Jah ma vaatasin selle saate otse ära, ja kui tal on noname sang siis las olla. Selle G-77 sa pookisid mu jutule ise külge.
    Nimelt igaühel on õigus olla omal tasemel. Saade ei analüüsinud seadmeid, millega inimesed kuulasid, vaid seda, et nad vaatamata muudele võimalustele kuulasid kassette. Saate tegijad ei osanud võibolla pöördud Elfa foorumi poole, et siit väga pühendunud tegelasi leida.
    Nagu ma juba kirjutasin, siis mulle ei meeldi see kui kedagi hakatakse maha tegema seadme pärast. Kui talle meeldib see, siis on hea. Mina ei teinud Duali ostu maha.
    Maailmas on palju häid seadmeid, need mis minul on olemas nendega ma ei hakka teiste ees eputama. Mulle piisab, kui mina rahul olen.

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
    Mis uss Sind hammustanud on ?
    Jätame heli kõrvale.
    Kassetti võib kuulata millega igane, peaasi, et ka järgmine kord saaks kuulata. Orbita ja Majaki puhul see on tõesem, kui noname köögisanga puhul. .Sa selle video vaatasid ikka korralikult ära. Ma mõelnud seda gettoblasterit.
    Igal juhul, kui inmene tituleerib ennast kogujaks, võiks natuke ka kogutavate asjade hingeelust teada.
    Muide, ka Nakamichi oskab linti nätsutada. Päris edukalt.

Comment

Click image for larger version

Name:	kassett2.jpg
Views:	1
Size:	90,9 KB
ID:	869009
      Veel üks screenshot saatest, mis näitab, et seda ei saa väga tõsiselt võtta.

Aga hoiatus tuli selle eest, et Sa rõhutasid mu positsiooni oma arvamuse juures ja et mul ei tohiks olla selline arvamus . Siin teemas olen ma tavakasutaja.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Veel üks screenshot saatest, mis näitab, et seda ei saa väga tõsiselt võtta.

Aga hoiatus tuli selle eest, et Sa rõhutasid mu positsiooni oma arvamuse juures ja et mul ei tohiks olla selline arvamus . Siin teemas olen ma tavakasutaja.
        Jah selline kotist lauale huupi valamine kindlasti kohe ei sobi, ka minu silmale raske vaadata.
        Ma olen ikkagi seisukohal, et niimoodi kohe halvustama hakata ei ole õige. Ärme teeme kõiki teemasid kohe sellisteks, et hiljem ei tahagi sinna midagi juurde kirjutada.
        Ajakirjanduse kvaliteet on teine teema.
        viimati muutis kasutaja Arol; 20 m 2015, 15:52.

Comment

[ATTACH=CONFIG]10981[/ATTACH]
          Veel üks screenshot saatest
          See on hea pilt! Sõna otseses mõttes pilt "plaadifirma" köögipoolelt, igas mõttes .
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud alfons poolt Vaata postitust
            Mul üks tuttav kogub pakendis kassette, aga ainult tuntud tegijate omi, suvalised pakendis ei huvita. Fanaatik tundub olevat ka German Täht, kelle postitusi on FBs täitsa huvitav lugeda.
            Kahjuks ei ole selle Germaniga varem kokku puutunud.
            Ise samuti välistan igasugu "maxpaul" "makwell" jne kassetid kogust.

Comment

Esmalt postitatud Arol poolt Vaata postitust
              .. Ärme teeme kõiki teemasid kohe sellisteks, et hiljem ei tahagi sinna midagi juurde kirjutada.
              Ajakirjanduse kvaliteet on teine teema.
              Aga mida muud SIIA ongi juurde kirjutada.
              Oli siin teinegi teema K2 saatest, kus olid nii vinüüli kui ka kassetikogujad. . Inimene teadis, mida ta kogub ja miks ta kogub.
              Üks tuttav kogub kah aga vaid pakendis kassette. Ega ta ei kuula, vaid ilus näidata.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Võibolla tõesti on teie tuttav selline, kes kogub ja ei kuula. Aga on selliseid, kes koguvad ja ka kuulavad neid, mis on salvestusega. Mina pidasin silmas tühjadest (pakendis, uute) kassettide kogumist. Ja need inimsed keda mina tean, kaasaarvatud ma ise kogun sellel eesmärgil, et ma ise saaksin neid vaadata, kui tuju tuleb, mitte teistele näidata. Aga, minu eesmärk oli selles, et äkki on keegi samasuguste huvidega ja võibolla on võimalik mingeid eksemplare vahetada, mida minul pole.

Comment

Esmalt postitatud Arol poolt Vaata postitust
                  ..... Mina pidasin silmas tühjadest (pakendis, uute) kassettide kogumist. ..
                  ....
                  Üks tuttav kogub kah aga vaid pakendis kassette. Ega ta ei kuula, vaid ilus näidata.
                  Juhtub, jätan sõna "tühja" vahelt välja ja saadakse valesti aru. Minu viga.

Comment

Mina pole rahul teemaga. Sain hoiatuse koos 5 punktiga.
                    Kas sellist hoiatust tahtsingi? Ei tahtnud! Ega solvanud kedagi! Aga punkte on liialt vähe. Vähemalt 20 punni oleks normaalne, 5 punkti on selge solvang!

Sa oled saanud hoiatuse ELFA tehnikafoorumites

Kallis J_K,

Sa oled saanud ELFA tehnikafoorumites hoiatuse

Põhjus: Teise kasutaja solvamine
                    -------
                    Ei ole mõtel niisama lahmida ja administraatorit solvata
                    -------

Antud hoiatus lisab Sinu hoiatustekontole 5 punkti ning võib põhjustada foorumis piiratud ligipääsu. Sõltuvalt hoiatuse iseloomust ei pruugi saadud punktid kunagi aeguda

Originaalpostitus:
                    http://www.elfafoorum.eu/showthread.php?p=522549

Comment

Noh need vinüüli ja kasseti kogujad on samasugused formaat on erinev. Sellest on tegelikult kahju küll et tehnikaga ei raatsita üldse vaeva näha. Ma olen enam kui veendunud et Eestis on oluliselt tugevamaid kollektsionääre aga lihtsalt see eputamise teema kõigile ei sobi. J_k igasugune kaitsev seisukoht põhjendatud saates osalemisest? Kuigi ei peaks.

Comment

Kogumise mõte ongi seda eksponeerida näidata, kuidas mida ja miks ma kogun. See on sama hea, kui luuletaja kui tuntud luuletaja hakkab üks päev sahtlisse kirjutama, kuigi inimesed ootavad temalt midagi.

Comment

Ega ole küll. palju kogujaid, kes koguvad oma lõbuks ja naudinguks ega plaani oama eluajal kunagi kogutud eksponeerida. Eestiski kinniseid autode ja relvade ja muu tehnika kollekstioone, milledest vähesed teavad ja kogujad ei taha nendega uhkustada. Radaris näidatud 3 kogujat ju ei rabanud kassette kui selliseid , vaid oli ikka mingi rida, mida aeti.
                          www.automobilia.ee

Comment

Vaatasin ka alguses et mis asja-kassetikoguja kuulab neid mingi odavaima 10€ hiina noname tillukese sangaga. Samas oli tegemist WC-ga kus ruum piiratud suurema kassettdecki jaoks. Siiski töesti oleks oodanud vähemalt mönda vanakooli Sony, Sharpi vms.
                            52 27 316 Risto
                            teknootik@gmail.com
                            Tallinna südalinn Foorumi keskus Narva mnt 5 / Tallinna Viru Keskuse OMNIVA

Comment

Täiesti asjalik vaatamine, igatahes. (Eetris oli see 17.03 K2 Radari saates, kuskil keskel siis, kui keegi veel pole näinud ja kavatseb järelvaadata.)

Saate ja siinse teema pealkiri on isegi natuke eksitav.
                              Sest kolme saateosalise näol ei olnud tegemist niipalju kassetikogujatega, kuivõrd -kasutajate ja -propageerijatega
                              Kogujaks võib nimetada vast seda, kellel on rohkem kui kasutada jõuab
                              Arvatavasti on igal siinsel lindinurga huvilisel ka vähemalt mõnesajatükilised kasseti-, vinüüli- või lindihulgad olemas. Ehk siis ka pisut nagu kogujad.

Positiivne on seegi saates mainitud suund, et retrohelikandjad muusikatööstusturul jälle moodi lähevad.
                              Vinüülide puhul pole uustoodang ammu enam uudis, kassetid tulevad tasapisi järele.
                              Nii on, ja kui tõesti tuleb uusväljaandeid peale, ei ole karta ka kassetidefitsiidi suurenemist.
                              Endises mahus ja valikus kassettide toodangu taastumist ei maksa muidugi oodata.
                              Retronähtused on popid vaid niikaua, kui need ei ole massilised, vaid eksklusiivsed

Ainuke negatiivne mõju võib sel moehullusel olla vanakooli kassetimängijate hindadele. Vaikselt on need muidugi tõusnud juba alates sajandi esikümendi lõpust. Siis kui esimene kassetibuumijärgne mõõn mööda sai.
                              Täiesti lõbus oli kuulda saates ka tehnikamüüja poolt püüdu hoida hinnalipikut kõrgel: "lihtsa kahepealise maki saab 'odavalt' 60-70 euroga"?
                              Aga kes teab, võibolla varsti nii ongi, et 15 euroga enam üht keskmiselt lihtsat kassetikat ei saagi, ei vanakraamiturult ega oksjonilt. Hoidke vanaraud ikka alles

Comment

Ma olen üsna kindel et need retroväljaanded on ainult rõõmuks fonogrammitootjatele, sest 1) need hävivad ja 2) nad omavad spetsiifilisi moonutusi mis töötavad kui watermark - salvestus nendelt kandjatelt ei paku huvi teistele ning retrohuvilised omakorda ei soovi koopiat.
                                Digiformaadid ei võimalda neid kahte punkti edukalt täita. Retro on vahend nn "analog hole" kinnitoppimiseks.
                                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                                Konfutsius

Comment

Working...
                                X