Teade

Collapse
No announcement yet.

3 kassetikogujat Kanal 2 saates Radar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: 3 kassetikogujat Kanal 2 saates Radar

Tegelikult OT ..
    Esmalt postitatud ottok poolt Vaata postitust
    ....
    Kujutate pilti, et "Moekas" tibi riputab kaela walkmani sellepärast, et see on moes ��
    ...
    Aga nii see ju ongi. Kõigepealt lehvitavad seda tibid ja näitavad, et see ongi mood.
    Hall mass nakatub veidi hiljem. Enamike moes olevate tehnikavidinatega on see nii.

Aga ka lintmaki saab suhteliselt lihtsalt popiks teha (eriti noorte hulgas).
    Selleks on vaja vaid mõned lisatingimused.
    1. Varjatud reklaam , et kui äge sa oled, kui sul selline asi on.
    2. Ametlikult juurde, et alla 18a keelatud.
    3. Juurde silt. Tähelepanu, tegemist on ebaefektiivse seadmega, mis võib võtta palju ruumi, kasutamisel raiskab elektrienergiat , ja taasesitatav materjal võib kahjustada vaimset tervist.
    4. Ilmub välja seltskond, kes väidab, et K-makk on efektiivsem ja kuna võtab vähem energiat, siis võiks seda nagu lubada.
    5. Tekitatakse kunstlik vaidlus teemal, kumb mõjub inimkonnale laastavamalt, kas K- või L- makk. Ühe pooldajad räägivad, et sama kaifi ei saa, teised, et saab küll, aga väiksema pingutusega.
    6. Lõpuks keelab EL ära kogu analoogsalvestustehnika kui resursiraiskaja ja lubab tavainimestel kasutada 64kbps joint stereo wma pakkimist.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
      6. Lõpuks keelab EL ära kogu analoogsalvestustehnika kui resursiraiskaja...
      Ka lindi tootmine läheb keelu alla - CO2 emissioon on tohutu. :-)

Ja siis ilmuvad turule taastuvatest looduslikest materjalidest lindid.:-)

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
        Minu arust on küll kasseti heli kõrgetel selline spetsiifiline hapu maitse küljes. Nagu oleks nad kuskilt jõuga välja punnitatud aga neid tegelikult ei oleks, sellised tugeva iseloomuliku moonutusega. Pärit on see vist salvestuse poolelt , mitte mahamaängimisest. Selles Martini Duali näites on see ka väga hästi kuulda.
        Kõik oleneb seadmest, lindikvaliteedist ja salvestuse kvaliteedist. Ma ei ole otse martinj Dualit kuulnud - seega ei oska kommenteerida.
        Aga on olemas makke, mis esitavad suhteliselt naturaalset heli.
        Samuti häirib ka mind, kui cd või flac-i puhul kuulatakse heli nii, et võimendi tämbrid on + poole maksimumi keeratud. Lausa kriibib kõrva.

Comment

Kui salvestades allikast ja lindilt tuleb erinev heli on viga makis või kassetis ( kolmepealiste eelis )
          Mured algavad tavaliselt kui kassett panna mängima teises makis ( eriti kui kasutatud Dolby't )
          Millisest numbrist võib ennast kogujaks nimetada?
          Mul on u. 400 vinüüli, u. 100 kassetti...
          Mitu puud on mets ?

Comment

Vaadake vahelduseks ka seda teemat http://www.elfafoorum.eu/threads/737...ea-tuvastamine
            Selgus, et aparaadil pole viga midagi ja selgub nii mõndagi, mis ka pikaajalisele lindi kasutajale üllatuseks, mulle oli.
            Naturalsest esituset pole midagi kasu, kui seda heli naturaalselt kasseti lindi külge polegi üldse võimalik sada.

Comment

Ühe maki põhjal (Technics RS-BX828) ei saa hinnanguid anda. Varasemalt olid ju kõik salvestused stuudiotes lintidel ja ma kuulsin ikka inimesi hiljem salvestustelt laulmas, mitte roboteid. Kuigi ka Kraftwerk (moonutatud hääled) kõlab lindilt päris sarnaselt vinüüli ja cd-ga. Selge see, et moonutused on sees, aga eks erinevate aparaatide ja lintidega on need erinevad. Hetkel on mul kahjuks järgi jäänud kuskil üle 15 kassettdeki, mis peaks olema kõik üle keskmise aparaadid. Usu mind, kui nad HI-END (A-klassi) võimendi ette mängima panna, mis suudab helipilti detailselt esitada, siis kõik kõlavad erinevalt.

Comment

Sorry ette ebatsensuuruse pärast aga eri makkidega kassetti kuulata on umbes sama mis s.... pihku, nusutad ühelt või teiselt poolt, sama s.... ikkagi.

Comment

Just just Moi
                  Sellepärast paningi just oma teise maki ( 747 ) müüki.

Comment

Mina enda oma küll müüki ei pane vaatamata kõigile probleemidele.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                      Sorry ette ebatsensuuruse pärast aga eri makkidega kassetti kuulata on umbes sama mis s.... pihku, nusutad ühelt või teiselt poolt, sama s.... ikkagi.
                      Igaühel oma lõbu. Kurb on see, kui midagi enam ütelda ei ole, siis läheb asi labaseks.

Kusjuures siinsamas teemas kasutaja TeetL pahandas, et miks kogemusi ei jagata. Milleks?

Mina tegelen helitehnikaga. Kuulan erinevaid seadmeid, saan kogemusi endale. See, kes tahab võib oma pihuga teha mida iganes.

Comment

Ausalt öeldes mulle meeldibki lindi juures see, et ta ei ole kvaliteetne lõpuni välja. mulle meeldib kui lint keerleb ja meeldib, et mul on muusika millegi füüsilise peal ja ise lindistatud sinna peale.

Mõnus on kuulata ka typ 2 ja 6 lintte ammuste aegade lindistusi, neil on oma tämber ja võlu, Radiosignaal udune, ja võetud lindile. Algused lõpud hammustatud.

Comment

Ei tegele ma ei helitehnikaga ega ole mingi kuldkõrv ega jaga high end aparaatidest midagi, aga ikkagi on huvitav vahest kassette kuulata erinevatel dekkidel nii nn originaale kui ka kunagi kas enda või sõbra tehtud salvestisi. Mõned sajad veel alles. Kahju, et ei mäleta milline kassett millise dekiga salvestatud. Polnud mõistust kuhugi ära märkida kas Pioneer 810 või AIWA 910.
                          www.automobilia.ee

Comment

Endal on pikemaajalisem kogemus olnud Pioneer 800 seeria mudelitest CT-S 820 S mudeliga. http://www.hifi-wiki.de/index.php/Pioneer_CT-S_820_S
                            Tõsine tööloom. Mehhaanika ei vedanud kunagi alt, isegi väljaveniniud rihmadega ei tajunud heli ujumist. Heli ei ole nii avar, kui kasutaja wigo Eumigil, aga sagedused mängib ilusti maha.
                            Mulle meeldis selle aparaadi juures see BLE süsteem, mis 5 sageduse järgi kalibreeris aparaadi lindi järgi enne salvestamist ära ja siis jäi see seadistus mällu. Manuaalselt on ka võimalik reguleerida.
                            viimati muutis kasutaja Arol; 25 m 2015, 22:05.

Comment

Hallo Leute,ich bin's wieder. Heute zeige ich euch das tolle Pioneer Kassettendeck CT-S810S und zwar, die Bandkalibrierung, die Aufnahme und die Wiedergabe. ...

Selline aparaat siis mul, aga käsitsi ei saa midagi teha, vahest tahaks ikka ise keerata ja kohe kuulda kuda mõjub.

Teine on selline: https://www.youtube.com/watch?v=mTGcCady1gY

Siin saab 910 isegi natuke kiita:
                              Hi everyone, I’m a newbie from North Essex, UK. I would like to know, which do think is the best deck, the Aiwa AD-F910 or the Sony TC-K850ES. Both these decks came out in about 1990 and at a similar price.
                              www.automobilia.ee

Comment

Esmalt postitatud Arol poolt Vaata postitust
                                TeetL pahandas, et miks kogemusi ei jagata.
                                Vihjasin, mitte ei pahandanud. Sundida ei saa kedagi, liiatigi veel inimest, keda miski või keski on pahandanud
                                Kuna jutt siin teemas algas helikassettide kogumisest, siis pidasin silmas justnimelt kassettidelt ja kassettide kohta saadava info/teadmiste jagamist.
                                Selles osas oli väga positiivne näide ühes eelmises kogumissaates esitletud kassetikoguja, kes lubas koostada ja avaldada raamatu THKT kassettidest.

Lihtsalt enda jaoks kogumisest pole tõesti midagi rääkida.
                                Õnneks on neidki, kes avastavad ja avaldavad (eesti) (muusika)ajaloo tõeliselt unikaalseid salvestusi. Muidu oleks natuke kurb jah. Aga ikkagi mitte lootusetu

Comment

Working...
                                X