Teade

Collapse
No announcement yet.

3 kassetikogujat Kanal 2 saates Radar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: 3 kassetikogujat Kanal 2 saates Radar

Esmalt postitatud Arol poolt Vaata postitust
    . Kurb on see, kui midagi enam ütelda ei ole, siis läheb asi labaseks.
    Mitte et mul midagi ütelda ei oleks aga pettumus oli nii suur kui asja olemus reaalselt kohale jõudis.
    Ühe helitöö siiki leidsin, mida just kassetilt kõlbab kuulata, JMKE Külmale maale. Punk ja kassetid sobivad küll kokku.
    viimati muutis kasutaja moi; 26 m 2015, 10:04.

Comment

Nii on, et mingi muusika sobib kassettidega kokku, mingi mitte. Nt. mingit jazzu, kus dünaamika võib loo jooksu muutuda piano pianissimoks, siis on tüütu seda sahinat kuulda küll. DAT seade annaks siin parema tulmuse kui kassett, aga väga vähe on liikvel DAT kassettidel salvestisi. Selliseid improvisatsiooni salvestisi on mõistlik kuulata ilma pakkimata digiformaadis.
      viimati muutis kasutaja Arol; 26 m 2015, 10:28.

Comment

Teismelise koolipoisina oli huvi muusika järele ilmatu. Mitte, et nüüd seda palju pakuti, aga alati oli muusikat saadaval rohkem kui tühjasid kassette, millele seda siis lindistada oleks saanud. Pidevalt hiilis ringi kassetinälg, kuigi nende ostmiseks sai kõrvale pandud taskuraha ning vanaema kingitud kümne rublased. Pea kogu aeg töötas, et kust saaks kassette, et aga uut ja huvitavat mussi salvestada. Vaat siis millalgi 89 või 90 nägin unes, et kõnnin mööda Pikka Jalga ülesse ning enne Vene kirikut on sellne rinna kõrgune riit laotud helikassettidest. Et ole vaid mees ja lao kotti palju kanda jaksad, tassi koju ja lindista ja lindista...

Üks eredamalt meelde jäänud unenägusid. Aga nüüd? Näe loobin kassette lauale, kallan kohe kilekotist hoolimatult.

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
          Mitte 50 vaid 48 euri . Aga niipalju maksab omaaegne lauslollus. See hind on kah vaid tänu välimusele. Mul oli võimalus saada üks rääbakas samasugune. Ei tahtnud.
          Muide, "sangade puhul" on attraktiivsuse moment juures, mida paiksetel makkidel ei ole. Patareid sisse ja... Aga selleks peab asjal ka välimust ja vormi olema.
          90ndentatel kadus see ära.

Avastasin, et mulle "Kevaded" meeldivad. Mul neid kollektsioonis veel. Aga kogujaks ma ennast ei pea, kui siis ainult rämpsukogujaks.

Lisaks makihaigusele, mida ka abikaasad ravida ei suuda, annab see võimaluse selliste asjadega uhkustada

Muide, kuradima lahe on elektrirongia sõites Sony WM D3 välja võtta ja demonstratiivselt kassetil teine külg keerata.
          Vana teema ülessoojendus, aga täna läks välimuselt enam vähem "Kevad 202" sellise hinnaga http://www.osta.ee/?fuseaction=item....345&_src=email . Minuarust peale 306 (ja selle stereovarianti 201) on kõik ülejäänud Vesnad ebaõnnestunud.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
          X