Mida oskab keegi sellest kassettmagnetofonist rääkida. Kogemusi. Kasutamist. Vastupidavus.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kassettmakk "Орбита МП-121"
Collapse
X
-
Vs: Kassettmakk "Орбита МП-121"
Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitustKust saada?
Comment
-
Ütleks sedasi, et tegu on sõjaväejuppidel tehtud Vilmaga. Selle maki abil ma tegin muide etalonkiirusekasseti
Ei leia enam teemat üles aga omal ajal sai siin uhkustatud dünaamilise eelmagneetimise ja taasesitusvõimendi ümberehitusega.
Venelaste kohta (kui välimus välja arvata) ülihea makk.
Kasutasin, jäi seisma, siis andsin tasuta ära (sest häid asju antakse tasuta, see suurendab nende väärtust).Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustÜtleks sedasi, et tegu on sõjaväejuppidel tehtud Vilmaga. Selle maki abil ma tegin muide etalonkiirusekasseti
Ei leia enam teemat üles aga omal ajal sai siin uhkustatud dünaamilise eelmagneetimise ja taasesitusvõimendi ümberehitusega.
Kasutasin, jäi seisma, siis andsin tasuta ära (sest häid asju antakse tasuta, see suurendab nende väärtust).
Comment
-
Esmalt postitatud roosakummik poolt Vaata postitustSee on esimene venelaste kassettdekk mis kohe välimusega tõmbas. Kasseti sissepanek lihtne, ei mingit nõmedat kaant. Esipaneel hindele 4 . Ma hakkaks seda kasutama lihtsalt kuulamiseks.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud dumb_user poolt Vaata postitustNo seda pattu ära küll tee, et nimetet firmadest ise küsid.
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustÜtleks sedasi, et tegu on sõjaväejuppidel tehtud Vilmaga. Selle maki abil ma tegin muide etalonkiirusekasseti
Kasutasin, jäi seisma, siis andsin tasuta ära (sest häid asju antakse tasuta, see suurendab nende väärtust).
Kuskil oli omal ajal jutt, et see oli esimene selle klassi Nõukadekk, mille sagedusriba algas 30 Hz ja seda oli ka kuulda.
Comment
-
Kassettmakk "Орбита МП-121"
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustVõta jalgratta sisekumm ja lõika
Esmalt postitatud alfons poolt Vaata postitustKas see sama, mille sa kunagi aastaid tagasi Sõpruse pst maja keldrist ära viisid? Olid veel omad kaasa võtnud klapid proovimiseks.
Kuskil oli omal ajal jutt, et see oli esimene selle klassi Nõukadekk, mille sagedusriba algas 30 Hz ja seda oli ka kuulda.
Comment
Comment