Teade

Collapse
No announcement yet.

Kassettmakk "Орбита МП-121"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kassettmakk "Орбита МП-121"

Ühte oksjoni portaali pidi järgmine nädal sama deck müüki tekkima, võimalik, et korras rihmadega isegi.

Comment

Esmalt postitatud alfons poolt Vaata postitust
      To martinj: Kas see sama, mille sa kunagi aastaid tagasi Sõpruse pst maja keldrist ära viisid? Olid veel omad kaasa võtnud klapid proovimiseks.
      Kuskil oli omal ajal jutt, et see oli esimene selle klassi Nõukadekk, mille sagedusriba algas 30 Hz ja seda oli ka kuulda.
      See sama jah
      Teenis mind hästi.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kus ringi ei aeta hooratast või loendurit võib kumme vaadata ka apteegist. Juba paar aastat peab see kumm minu dekis vastu. Mina aga ostsin majakile pikema rihma ja tegin ta lühemaks.

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
        Ütleks sedasi, et tegu on sõjaväejuppidel tehtud Vilmaga. Selle maki abil ma tegin muide etalonkiirusekasseti
        Ei leia enam teemat üles aga omal ajal sai siin uhkustatud dünaamilise eelmagneetimise ja taasesitusvõimendi ümberehitusega.
        Venelaste kohta (kui välimus välja arvata) ülihea makk.

Kasutasin, jäi seisma, siis andsin tasuta ära (sest häid asju antakse tasuta, see suurendab nende väärtust).
        Tähendab võiks Olimp 004-ga ühte patta panna?
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Antud makil kasutatakse lamerihmu. Ümaraid olen ostnud hüdraulikaga tegelevatest kauplustest, näiteks Uhtna Talutehnika Rakveres.
          Neil on palju erineva pikkusega ja ristlõikega - olen alati leidnud sobiva. Viimati otsisin trükkplaatide puurpingile sobivat. Lisaks on sealsed väga odavad ja kvaliteet on suurepärane

Comment

Võta jalgratta sisekumm ja lõika.

Proovime järgi. Kuigi lintmaki rihmasid saab sellest paremini teha, eriti traktori siselohv on selleks ideaalne. Tuleb lausa nagu liinilt, kui on teravad käärid ja natuke kannatust. Lohvi kumm on elastsem ka.

Mina aga ostsin majakile pikema rihma ja tegin ta lühemaks.

Ümaraid olen ostnud hüdraulikaga tegelevatest kauplustest, näiteks Uhtna Talutehnika Rakveres.

Neil on palju erineva pikkusega ja ristlõikega - olen alati leidnud sobiva.

Suurepärane huumor, nagu oleks sattunud Клуб юнных радиоебителей…

Parem vaata selle firma kodulehelt, kirjuta Semjonsile, maksa ära ja saadab lihtpostiga ära,
            mina olen sealt mitmetele pillidele saanud.
            Semjons Trembe

"Salvats" SIA
            Gogola iela 14, Riga, LV-1050, Latvija.
            Tel. +371 67814395
            Fax +371 67814396
            Mob. +371 29216483

sat.salvats@inbox.lv
            sat.salvats@yahoo.com
            sat.salvats@gmail.com

Comment

Ma uurisin kunagi nende rihmade päritolu. Tulevad samast tehasest ja samade presside alt. Ainult hüdraulika ja hülsside tihendite valmistamisel kasutatakse kuuma- ja õlikindlat materjali. Antud rihmad pole ükski vajanud hilisemat vahetust. Muidugi pole sealt ostmine kohustuslik...

Comment

Kahjuks enda oma hullemas olukorras. Ajahammas kurja teinud. Läks ostasse.

Comment

Ehk leidsin üles oma seiklused Orbitaga.
                  Kahjuks on toonased pildilinkimised otse minu vanast arvutist. Üritan need üles leida.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

No nii sain peale rihmade vahetust Orbita tööle. Kuigi mulle tundub, et lindipingutamis ja kerimismootori otsa peaks käima midagi ka kummi sarnast, sest lõpupoole jõudes ei taha lintti eriti kerida.

Comment

Working...
                    X